- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Hejka
Trzymajcie za nas kciuki na 14 ktg i lekarz także później wam napisze co i jak. Dzieki za rady stracha mam ale jak wy wszystkie dalyscie rade to i ja dam
I wkoncu bede mogła z wami pogadać o tych wszystkich sprawachjuz się nie mogę doczekać
Aniu kciuki zaciśnięte

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Ania trzymam mocno kciuki za Ciebie

Trochę nadrobiłam ale nie wszystko

Na kolki bierze delicol, na katarek kropelki a z kupką to nam pani dr powiedziała, że jak jest tylko na cycu to nawet tydzień może nie robić kupki ale ja się bardzo martwię tym brakiem kupki. Bączki puszcza w dużej ilości i śmierdzące ale kupki nie ma.
CO do chrztu to u nas 27 października chrzest. Podobno jak u jednej mamusi na 15 osób w restauracji ale jeszcze nie wszystko załatwione.Ale za to muszę się pochwalić że zaproszenia sama robiłam

Iwonka jaki twój synuś już duży. Kiedy to przeleciało te 6 tygodni a jeszcze całkiem niedawno był w brzuszku.

Buzi dla Wszystkich naszych forumowych Maluchów. Wszystkie są jedyne i niepowtarzalne a na zdjęcia to mogłabym patrzeć bez końca.
Dziś mój mąż ma urodziny i będzie najazd rodziny w sobotę moja babcia ma urodziny to czeka nas pierwsza impreza wyjściowa jeśli w czwartek Piotruś zostanie zaszczepiony i będzie po katarku. Mówię wam nie mam czasu na nic. A do tego mam telefon w reklamacji po raz 3.
Ale za to wczoraj byłam w końcu u fryzjera

Buziaki dla was i cieszę się bardzo że tu jestem z Wami bo zawsze człowiek mądrzejszy wychodzi i może sobie porozmawiać i wyżalić się.
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Madzia a jak takiemu dziecku robic inhalacje? My tez sie meczymy praktycznie od urodZenia z ta sapka. Najgorzej w nocy jak malego to budzi i spac teZ przez to nie moze :/
Karolcia nie wiem ile Kacperek wazy ale jutro sie dowiem bo idziemy do przychodni na szczepienie. Bardzo mnie to stresuje...
Iwonko ja mam inhalator elektryczny i maseczkę przystawiam mu do buzki, na razie pożyczyłam ale asik mówiła ze 10 mają byc w biedronie więc kupię... no i ciągle myśle nad nawilżaczem powietrza... tylko zastanawiam się czy to przypadkiem nie jest wywalanie kasy w błoto

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

ale sie ciesze z tego az sie poplakalismy

slodkiego mamy synka

spal sobie...troche popatrzyl jak glosno bylo od samochodow;)
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
75f/h czasem nawet i/j dlatego trudno mi coś dobrać, czy są wygodne w karmieniu? nie uwierają? pomóżcie

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Pyzik Ania trzymamy kciukasy i wracajcie juz do nas rozpakowane bo wszystkie na ostatnia gwiazde nie mozemy sie doczekac No i jak wrocicie to trzeba bedzie jakos oblac ze wszystkie juz jestesmy po! az odpale rafaello chyba

Tylko jeszcze nasze Ewusia biedroneczka musi sie rozpakowac Ciekawa jestem co tam u niej i jak tam brzusio rosnie

Ewelina niestety ja nie pomoge bo ja mam nieduze C i zamawialam fajny biustonosz jestem mega zadowolona ale niestety na angielskim ebay choc kupowalam z singapuru

Kalina no wlasnie tak to jest ze te dzieci nami rzadza ale ja tez nie mam serca go nie przytulic jak placze ze az mu tchu brakuje A chcialam zapytac odnosnie kladzenia spac Jak wasze maluszki same usypiaja czy je usypiacie? Bo moj wariatuncio to zasypia na cycu a jak nie zasnie na cycu to na ogol zasypia jak go nosze by sobie odbekal wiec jak tu uczyc dziecko samousypiania czy samouspakajania?
A my dzis sie wybralismy na spacer do lasu z tesciami Wkoncu znalezlismy fajna miejscowke no i ubieralismy grzybow

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Pyzaura trzymam kciuki i mam nadzieję, że juz niedługo pojawicie się tu na forum już we dwójkę

Agamo u nas z zasypianiem jest różnie. Przeważnie zasypia sam. Kładę go w łóżeczku, włączam owieczkę, Kasperski trochę pomarudzi, po czym zasypia. Czasami zdarzają się tylko takie gorsze dni, że jak tylko go odłożę to wielki krzyk, wtedy muszę go chwilę pokołysać, a on co chwilę otwiera jedno oko i sprawdza czy dalej tam jestem

Kacperek dziś miał coś gorszy dzień. Od rana był marudny, ciągle popłakiwał, nie mógł zasnąć

kalina mnie babcia też ciągle tą przepukliną straszy

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Izulek,śliczna Ty

A i Piotrus jaki szczęśliwy wtulony w mamusię

Agunia-grzybki pierwsza klasa

U nas z zasypianiem...hmmm i na rękach

Karolcia gratuluję kochana zaliczonego spacerku

Ewelina,no ja niestety tez Ci nie pomogę

Zmęczona dziś jestem ale....pierwszy spacer od 11 do 14. Potem do domku się pokarmić. I Alunia i ja i kolejny spacer od 15 do 17. U nas dziś słoneczko i 17stopni więc wykorzystaliśmy dzień na maxa. taraz przysypiamy i czekamy na tatusia.... Będzie miał chrzest bojowy z kąpania

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
iwonta_kg napisał:
Madzia a jak takiemu dziecku robic inhalacje? My tez sie meczymy praktycznie od urodZenia z ta sapka. Najgorzej w nocy jak malego to budzi i spac teZ przez to nie moze :/
Karolcia nie wiem ile Kacperek wazy ale jutro sie dowiem bo idziemy do przychodni na szczepienie. Bardzo mnie to stresuje...
Iwonko ja mam inhalator elektryczny i maseczkę przystawiam mu do buzki, na razie pożyczyłam ale asik mówiła ze 10 mają byc w biedronie więc kupię... no i ciągle myśle nad nawilżaczem powietrza... tylko zastanawiam się czy to przypadkiem nie jest wywalanie kasy w błoto
a masz moze zdjecie tego inhalatora? ile maja kosztowac w biedronce? nadają sie dla takich malych dzieci?
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Dziewczynki,mała wali ciągle kupy,takie żadkawe,yhmm jak jajecznica,czy to normalne

Polazłam dziś na spacer i znalazłam 100 zł.

Izunia pięknie wyglądacie

Aguś ale bym wsunęła grzybową!
Ja dziś wyciągnęłam stare rzeczy i w nic jeszcze nie wchodzę,cyce wielkie,biodra szerokie,płakałam przez godzinę. Powiedzcie,że jeszcze zacznę się kurczyć w trakcie tego połogu

Cesarki,Wy też tak krótko krwawiłyście z dróg rodnych? U mnie już wygląda na to,że koniec

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

U nas nic ciekawego zapis ktg bardzo ładny nic sie nie dzieje dlatego dopiero w czwartek miedzy 8-9 mam sie zgłosić do szpitala.
Izunia ale ślicznie wygladacie

Buziaki mamuski
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Aniu Pyzaurko co tam u Ciebie?
Dziewczynki,mała wali ciągle kupy,takie żadkawe,yhmm jak jajecznica,czy to normalne
Polazłam dziś na spacer i znalazłam 100 zł.
Izunia pięknie wyglądacie
Aguś ale bym wsunęła grzybową!
Ja dziś wyciągnęłam stare rzeczy i w nic jeszcze nie wchodzę,cyce wielkie,biodra szerokie,płakałam przez godzinę. Powiedzcie,że jeszcze zacznę się kurczyć w trakcie tego połogu
Cesarki,Wy też tak krótko krwawiłyście z dróg rodnych? U mnie już wygląda na to,że koniec
Moniu,moim zdaniem takie kupaje jak najbardziej normalne. Na spacery częściej,częściej tylko patrz czasem przed siebie nie na ziemię,żebyś wózkiem z Guśka nie przydzwoniła w jakiś znak

Oczywiście,że zaczniesz się kurczyć Ty niecierpliwa kobieto

A co do oczyszczania się....mi się skończyło po 10dniach...potem przerwa i teraz znów cos tam ale mało i nie zawsze więc żeby nie było niespodzianek to wkładka w stringaczach na strazy jest