- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziekuje za mile slowa w imieniu Neli
Madzia czekam na sesyjke i na Twoja Monia tez
uwielbiam te piekne focie i tak mi szkoda ze ja nie moge zrobic
naciesze sie waszymi
Dinku damy rade na pewno sie uda...kiedy oto jest pytanie ale na pewno !!!!
Izunia synus cudny,jaki juz duzy mezczyzna :)buziaki
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maskotki super ja na mate nie wydam bo koszt 79 euro dokladnie,wiec nie dam rady,a jak juz pisalam jest tylko na chwile!!!
Madzia zycze Wam mieszkanka z calego serca,mi tez sie marzy...juz na wynajmy wywalilam ze 20tys euro ale co zrobic jak na wlasne nie da rady...a wiadomo na wynajmie to ciagle w cos trzeba inwestowac a pozniej obcym zostaje,albo w drugim domu nie pasuje
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My mamy dużo latania i załatwiania, bo w niedzielę chrzest Kupiłam dzisiaj białe kwiatki do flakonów Chrzest robimy w domu. Lipa, bo msza na 13.30 dopiero, a zaraz ciemno się robi. A goście muszą jechać z 1,5 godziny, a drudzy 2,5 godziny. Ale tylko zaprosiliśmy rodziców i chrzestnych.
Zdjęcia wszystkich dzieciaczków cudne My też planujemy drugiego dzidziusia, ale tak za 3 lata może I już na wrzesień nie planuję, bo całe lato chodzić z brzuchem znowu hehe I musowo dziewczynka musi być!!!
Karolcia, ja też narzekałam, że Szymek mało się śmieje i gaworzy. A teraz od kilku dni cieszy się jak łysy do grzebienia hehehe
Teściowa jak zwykle robi problemy przed chrztem i jestem zdenerwowana, ale szkoda gadać... Oby mieć to za sobą!!!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
halo halo moje drogie PAnie IVA i Daga czy wy coś planujecie i nie chcecie się podzielić tymi wieściami??? jakieś spotkanko czy cuś???
Cholera no chyba musimy się przyznać
A więc....prawda jest taka,że ciągnie nas do siebie od poczatku hahaha No ale dinozaury tak juz chyba mają W każdym razie mamy obie nadzieję,że jak Daga będzie w PL to się spotkamy Aczkolwiek,żeby nie było-moje drzwi są otwarte dla wszystkich więc jakby któraś miała ochotę to zapraszam Placek będzie dla każdej która się zapowie i przyjedzie
Ja to się dziś czuję jak dętka....cholerny @
za to moja córunia jakby czuła mamy niedyspozycję-przespała noc od 1 do 8 Pierwszy raz tak długo.
Ok...pokarmiłam małą,czas ją odłozyć,kąpiel i spać!
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
wróciłam od gina, wszystko ok dostałam tabletki anty i za 3 msc na wizytę, będzie mi robić cytologię. Po wizycie pokazaliśmy pani dr Piotrusia. Była bardzo zachwycona nim Nie umiała wyjść z podziwu, że na samym mleku z cycuszka jest taki duży a mama urosła przez to o parę cm
Ehhh musiałam się pochwalić
A jeszcze dodam, że ta huśtwaka to super wynalazek. Piotruś w niej zasypia a potem tylko do łóżeczka i jest ok ) Że ja też trąba nie pomyślałam o tym wcześniej. Wygląda w niej jak mały książę na swoim tronie hahaha
Aliva gratuluję przespanej nocki Aluni
DOnata powodzenia w niedzielę i trzymam kciuki, żeby chrzest przeszedł bez przeszkód a impreza była udana
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Dagus widzisz jakbys była bliżej to Moj mąż chętnie sesje foto by wam zrobił Jest fotografem amatorem i bardzo chciałby zając się tym na poważnie Myślał już by się ogłaszać i robić sesje za darmo żeby zdobyć doświadczenie i wyrobić sobie portfolio także jak ktoś w czerwcu chciałby fotki to zapraszamy
Karola tak jak dziewczyny piszą Przecież ciążę wszystkie przechdzilysmy inaczej porody inaczej każda z nas jest inna i dzieci tez są rożne! Co nie znaczy ze robimy coś złe tylko taka natura! Wiec głowa do góry i bez takich proszę!
Kalina ja tez prawko mam niedługo bo od półtora roku I czułam się w miarę pewnie za kierownica ale w ciąży już nie mniej jeździłam pod koniec już wogole no i po porodzie z półtorej miesiąca tez nie i jak przyszło mi jechać z małym na ważenia to trochę sralam w pory Ale szwagier się zdeklarowal ze pojedzie ze mną Oczywiście ja za kółkiem a on z tylu z małym ale byłam spokojna ze ma go ktoś na oku a i bardzo grzeczny był co sobie tłumaczę ze lubi jak mama jeździ bardziej niż jak tata heehe dobrze jak się ma kogoś w aucie choćby tylko po to by ci powiedzieć co robi malenstwo w samochodzie i jakby się krztusil czy coś to zawsze może szybciej zareagować niż ja!
Madzia a czy to w awatarku nowa fotka z sesji?kiedy będziesz miała musisz się ciotka pochwalić! No i super ze dobre wieści z banku Takie rzeczy drobne a cieszą My z mężem czekamy na przekształcenie naszej działki już od trzech lat i wiecznie słyszymy ze plany bedą za miesiąc za dwa za pol roku w lecie na święta teraz na przyszły rok eh już tak byśmy chcieli by coś ruszyło a tu dupa bo głupi papier nas trzyma! Także rozumiem jak może to cieszyć! Oko i super zabawki uwielbiam takie ręcznie robione kurcze mogłabym mamie pomysł podeslac z ręcznie robionymi zabawkami bo ona krawcowa to i na szydelku i z materiału by zrobiła hmmm zaraz ja podjudze zwłaszcza ze bezrobotna jest! no to zrobię jej reklamę chce ktoś jakieś maskotki? hehehe
Iva wiesz moja mama jak zrobila Lusi sowke to tak sie nam spodobala ze zrobila tez Kacperkowi tylko w innych kolorach i meska wersje sowki z irokezem hehehe no i ostatnio wysłałam mamie fotkę z Lusia i sowka a mama do mnie oooo jak kacperek urosl Ja się zaczęłam z niej śmiać ze wnuka nie rozróżnia i ze to Lusia No to taka dumna była! Mówi ze zdjęcie zachowuje! a z Daga super ze sie zgadalyscie! Nasza Iva zawsze cos wykombinuje! :)Jak sie wam uda w najblizszym czasie to chcemy zobaczyc fotki ze spotkania!!!!
Donia udanych chrzcin! Oby Szymus się spisał i był grzeczniutki w kościele a teściowa wyjątkowo zaniemowila na cały dzień!
Izula super ze wizyta udana a Piotrusiem chwal sie ile wlezie przeciez wkoncu ukochany synus mamusi!
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
dziekuje za mile i cieple slowa..macie racje..za to Kornelek sie smieje i gaworzy
Donia udanych chrzcin
wlasnie co do chrzcin my 26.12 chrzcimy...bylismy u ksiedza i nie robil zadnych problemow..mamy do konca tego msc zaniesc akt ur,i zaswiadczenia rodzicow chrzestnych....
izula gratuluje udanej wizyty !!!
moj maly spal do 3.30 w lozeczku a od 3.30 w lezaczku bujaczku ..i spal jak tylko go sie bujalo...hehe.
<szpryciarz>!!!
hmm..mialam cos nap...a ktoras skladala o rodzinne i dodatek do tego ? mi nie przyznali..niestety ;/
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no coś cisza się zrobiła na naszym forum za to na facedupie post za postem... tylko mamcie pamiętajcie że część dziewczyn nie ma facebooka więc proszę nie zapominać o forum
Antoś leży i gada do kota a ten mu odpowiada:)
Aguśka śniałaś mi się dziś... ty i kacperek i twój mąż choć nie wiem jak on wygląda
Dinozaury dajcie znać jak wam się uda z tym spotkankiem, wiecie jakby nie było to mi w marcu 30 stuknie i też do dinusiów będę się zaliczać
Donatka, Aga widzę że w 3 mamy parcie na siostrzyczki dla naszych chłopców... i tak sobie myślę że pewno utrafimy znowu w siusory natomiast ja chyba też jednak nie piszę się na wrzesień bo kolejnego lata w ciąży nie przeżyję!!! we wrześniu to ja mogę tworzyć maluszka... o może za rok
Z mieszkaniem dupa... byliśmy je zobaczyć i totalna porażka pokojnie nie ustawne. Okna na całą ścianę pokoje długie i wąskie... no nic szukamy dalej chyba że... babka zejdzie z ceny 15 tyś to wówczas się zdecydujemy a śmiem podejrzewać że może się skusić na naszą ofertę bo się rozwodzi i potrzebuje kase na dwa mniejsze mieszkanka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Madzia co ci się śniło? A to ciekawe to muszę podrzucic fotkę z mężem żebyś zobaczyła na ile podobny do tego ze snu!? Tylko cichaczem bo on strasznie nie lubi jak jego fotki ktoś ogląda a już wogole na Publicznych stronach to spazmow dostanie wiec zrobię to pokryjomu tylko jak wejdę na lapka A zdjęcie Antoska sliczne eh przystojniak z niego! I nie ma to jak fotki od fotografa naprawde potrafia ukazac atuty takich maluszkow! No wyglada jak aniolek! a nóż core będę mieć następna to podesle do was bo takiego przystojnego zięcia to ja bym chciała A co do następnych pociech to pewnie masz racje kolejne ogony bedą u mojego męża same chłopaki i teraz rodzą im się kolejne sisiory wiec jak tu ustrzelic dziewczynke to ja nie wiem ale do trzech razy sztuka taki mam plan I tez już nie chce we wrześniu bo już nawet nie o upały chodzi ale o spacery i pogodę na zewnątrz jak się urodzi nie wspominając o tym ze trzeba tak grubo maluszki ubierać a tak to tylko bodziak i by było! Wiec maj byłoby super
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
ja Was czytam non stop i ciesze sie kazdym zdjeciem, usmiechem maluchow i ich gaworzeniem. Podziwiam fotki i cudowne smrodki Tylko u mnie tak jakos nijak, malo radosci itp... Dzis sie super czuje, bo pospalam jak na czlowieka przystalo Teraz czesciej bywam na fejsie, ale postaram sie tu tez cos skrabnac od czasu do czasu....
Jesli chodzi o spotkania, to moze kiedys sie wszystkie spotkamy Oczywiscie jak smrody podrosna, wiec moze jakos latem np? Przyznac sie kto ma najwieksza chate? ;P
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Ja wrocilam z Zo z wojazy i odpoczywamy po intensywnym tygodniu.
Aga u Ciebie sisiory a Zo ma 14 siostrzyczek i dwoch braci ciotecznych wiec jak kiedys, nie za szybko, bedziemy chcieli dla niej rodzenstwo to nawet nie licze na to ze trafi sie siurak! A propo dostalam recepte na pas cnoty od doktorka ktory zreszta powiedzial " do zobaczenia wkrotce" zyczac mi szybkiego zajscia w kolejna ciaze
Karola ale Cie dziewczyny zjechaly ale dobrze mowia dac im wodki
Zastanawiacie sie nad krzeselkami do karmienia, nie zawczesnie? Hehe jak juz o tym mowimy to mi sie podoba takie drewniane allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-sosnowe-2w1-i3681399308.html
Iva i Daga, zycze wam mozliwosci spotkania, to super sprawa, wiem bo sama z krakowiankami sie spotkalam i teraz tesknie
Dzieciaki przeslodkie i tez wrzucam amatorskie foto Zofii
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W ogole to jestem z niej bardzo dumna, tak jak Aga zyczyla tak sie stalo, byla bardzo grzeczna przez pobyt u dziadkow i w krk. Bede z nia czesciej podrozowac bo samochodem przesypia cala droge a wczoraj jak sie wyrwalam na zakupy to caly pobyt w galerii przespala. Kocham Ja!
Dziadki przyjeli ja baaaardzo cieplo i nawet jak sie zbieralismy to "tesciu powiedzial zebysmy szybko wracali. Babcia oczarowana rozgadanym malenstwem i ciocia z wujkiem tez dali swoje ochy i achy! Cieszy mnie to bardzo, wiem Ivka jaki masz zaciesz z tego zaproszenia od taty Barta.
Ok komu w droge temu trampki. Do pozniej!
Edit
Ja nie prowadzilam przez ciaze, prawko mam od 10 lat mimo to tez naleze do niedoswiadczonych kierowcow... Nadszedl czas zeby to zmienic! No wlasnie i jak jechalam z Zo do dermatologa to tez troszke stresik byl...no i mam na nia oko bo ja zapinam na przednim siedzeniu.
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś do Kacperka przyjechała ciocia (czyli moja siostra) i przywiozła mu ślicznego bodziaka i papucie Potem poszłyśmy na spacerek, bo korzystamy z w miarę jeszcze ciepłych dni (o ile 9st można nazwać ciepłem ), no i dałam się siostrze namówić na 5 minut w solarium (bo wyglądam już jak biała buła).
. Także odpuszczam sobie opalanie pod lampą, bo to ewidentnie nie dla mnie
Nubi jaka Zo jest śliczna I te oczka... Cieszę się ze wizyta u dziadków się udała, i że mała była taka grzeczna
Magda ślicza fotka Antosia Jak tak oglądam fotki waszych maleństw z sesji to co raz częściej zastanawiam się czy by też w coś takiego nie zainwestować.
A tu moje maleństwo z dzisiaj przed spacerkiem i prezent od cioci