- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
a co do bólu podbrzusza u mnie to nie występuje. mnie boli strasznie blizna po cesarce i to chyba jest gorszy ból niż podbrzusze... jakby ktoś igłę mi wbijał w sam środek blizny... masakra! nigdy nie miałam zapalenia pęcherza. nie piecze mnie ani nie kuje jak robię siusiu. nie pomogę
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
nefeli ty mozesz miec przyczyne podobno do mnie tez mialas problem z uciazliwymi wymiotami nic nie pilas jak ja i pecherz nie mial jak sie oczyszczac teraz wychodza tego skutki a pozatym ciaza sprzyja zapaleniom wiec z wlasnego doswiadczenia powiem wciskaj w siebie zurawine aronie co tylko zakwsza mocz lepsze to sie przemuc niz pozniej nie potrzebnie faszerowac lekami
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I musze gotowac za chwile dla chlopakow i pojechac po mlodego do szkoly.
Iwonta wspolczuje tego klucia w bliznie,no mnie kluje w podbrzuszu,nie piecze nic nie boli tylko kluje jak noze czy igly,nie lubie brac lekow ,ale mam nadzieje ze czopki pomoga.Iwonta trzymam kciuki w srode i czekamy na plec maluszka
Dziewczyny dzieki kochane jestescie ,ja o malenstwo sie cykam strasznie.no ale jak musze sie zaczopkowac no to jakos dam rade
Znikam bo mi znow niedobrze ...nigdy wiecej plackow ziemniaczanych!!!
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Iwonta: Ja obstawiam Nadie u Ciebie Nie wiem czemu, ale takie mam coś przeczucie
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co wlasnie rozmawialam z kolezanka o tej dziewczyne co zmarla,straszne,mala urodzila sie z syndromem edwardsa,dowiedzieli sie w 7 miesiacu ciazy i zdecydowali urodzic,dozyla 3 latek...
nie moge do siebie dojsc po tej historii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jejku ja nie moge zurawiny,wczoraj troszke mi sie udalo bo tak mnie rwie na wymioty.
Wiecie co wlasnie rozmawialam z kolezanka o tej dziewczyne co zmarla,straszne,mala urodzila sie z syndromem edwardsa,dowiedzieli sie w 7 miesiacu ciazy i zdecydowali urodzic,dozyla 3 latek...
Co to za historia? Nie słyszałam nic Oglądałaś jakiś reportaż, czy film o niej?
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam dziewczyny,potrzebuje waszej pomocy!!!
Wczesniej czytalam ze wiele z Was mialo problemy z moczem i pecherzem.Wyszly mi liczne bakterie w moczu i gin kazal przez 5 dni jakies czopki dopochwowe na noc brac,w nocy nic a nic nie spalam ze wzgledu na bol podbrzusza.Czy was tez po wysiusianiu kluje podbrzusze? Ja nie mam zadnych objaw zapalenia pecherza poza tym kluciem jak oproznie pecherz to w brzuchu nie w cewce.
No i moje mdlosci wrocily,znow nic nie moge zrobic,moja mala jest chyba wysoko,bo brzuch mam az pod biustem,wiec tak mysle ze zoladek zcisniety i dlatego.dowiem sie w sobote.
Wczorajsze smazenie plackow chyba nie bylo najlepszym pomyslem ;(
Czy ktoras ma dzis wizyte? Villemo jak zdrowko kochana?
Nefeli ten ból podbrzusza w chwili po oddaniu moczu to właśnie charakterystyczny objaw zapalenia pęcherza ;/ Mnie jeszcze czasami tak pobolewa jak nie chce mi się wstać w nocy na siku i nazbiera mi się sporo moczu a potem się wysikam z rana. No ale to ewidentnie od przetrzymywania bo w dzień nic się nie dzieje. Mam nadzieję, że czopki Ci pomogą. Kochana pewnie wiesz że powinnaś teraz jak najwięcej pić, żeby wypłukiwać bakterie z pęcherza. Wlewaj w siebie chociażby przez siłę.
Dzięki, kochana za troskę. Już troszkę lepiej ze mną. Katar już mniejszy, mogę przynajmniej już spokojnie oddychać ale mój mąż dzwonił z pracy, że już go rozkłada. Martwię się o młodego żeby od nas nie złapał bo jak ostatnim razem w grudniu się rozchorował to o mały włos nie wylądowaliśmy w szpitalu ;/
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
i wiecie co dostałam chisteri nie wiedzialam co wziasc jaki rozmiar wogole stwierdzilam ze sie nie nadaje na matke i sobie z tym wszystkim nie poradze moj jak zwykle wyciol na przod a ja jak glupia stalam w tym dziale dzieciecym...tyle tego jest wszystkiego body spioszki pajacyki kaftaniki a myslalam ze sobie super w tym temacie poradze bo odchowalam mlodsze rodzenstwo a tu du...nie wiedzialam czy brac z dlugim czy z krotkim rekawem i te rozmiary usilowalam sobie przypomniec ile mierza dzieci wiedzialam ze jedne moga 52 drugie 58 wiec w koncu cos wybrałam w rozmiarze 62 stwierdzilam ze tak bedzie bezpieczniej
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nefeli mam w środę wizytę. nudzi mi się w tym domu normalnie!
a co do bólu podbrzusza u mnie to nie występuje. mnie boli strasznie blizna po cesarce i to chyba jest gorszy ból niż podbrzusze... jakby ktoś igłę mi wbijał w sam środek blizny... masakra! nigdy nie miałam zapalenia pęcherza. nie piecze mnie ani nie kuje jak robię siusiu. nie pomogę
Iwonta a na ostatnim usg kontrolowana była blizna? Kurcze jesteś nie długo po cięciu musisz bardzo uważać kochana, nie wiadomo jak w środku to wszystko się pogoiło. Mnie na szczęście nie boli nic i nie ciągnie jedynie swędzi na zmianę pogody.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niestety nie mogłam sie wczoraj powstrzymac i wyciagnełam wczoraj mojego do tesko (mamy całodobowe) bo tak mi magda narobiła smaka na te ciuszki ze poprostu musialam cos kupic (przy okazji szukalam tez arbuza ale nie bylo )
i wiecie co dostałam chisteri nie wiedzialam co wziasc jaki rozmiar wogole stwierdzilam ze sie nie nadaje na matke i sobie z tym wszystkim nie poradze moj jak zwykle wyciol na przod a ja jak glupia stalam w tym dziale dzieciecym...tyle tego jest wszystkiego body spioszki pajacyki kaftaniki a myslalam ze sobie super w tym temacie poradze bo odchowalam mlodsze rodzenstwo a tu du...nie wiedzialam czy brac z dlugim czy z krotkim rekawem i te rozmiary usilowalam sobie przypomniec ile mierza dzieci wiedzialam ze jedne moga 52 drugie 58 wiec w koncu cos wybrałam w rozmiarze 62 stwierdzilam ze tak bedzie bezpieczniej
papi ja za pierwszym razem przy pierwszej ciąży uciekłam z działu dziecięcego jak zobaczyłam te wszystkie gadżety z czego połowa nie wiedziałam do czego służy. Następnym razem wzięłam ze sobą bratową i pomoc okazała się nieoceniona
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
nefeli napisał:
Jejku ja nie moge zurawiny,wczoraj troszke mi sie udalo bo tak mnie rwie na wymioty.
Co to za historia? Nie słyszałam nic Oglądałaś jakiś reportaż, czy film o niej?
Ja też nic nie słyszałam. Nefeli opowiedz.