BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615971 przez kalina
Magda przegielas z lozeczkiem:-) rzeczywiscie fajne ale chyba wynalazlas nadrozsze z mozliwych.. az zal pattzec bo sie ma ochote:-D

Aga nie przejmuj sie nic. jeszcze masz czas zebys zaczela czuc ruchy.. dziewczyny jakies dziwne ze juz czuja.. tak sobie tlumacze bo tez juz bym poczuc chciala:-) choc wczoraj mialam takie dziwne cos ze jak sie przekrecilam z prawej strony na lewa to poczulam tak jakby dziwny kloc z jednej strony brzucha na druga powoli sie przesunal. az sie smiac zaczelam takie to bylo dziwne.. ale jak chcialam to powtorzyc to juz nic sie nie ruszalo.. mysle ze to spiaca dzidzia przeplynela.. ale procz tego cisza..

chec na gofry mi przeszla a przez was wrocila.. ale na razie tak mi dobrze po zjedzeniu bigosiku ze i tak nic by nie weszlo:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #615983 przez Villemo
U mnie wczoraj była koleżanka, nawiozła młodmemu tonę słodyczy a że on słodkiego nie je bo nie lubi to mama pałaszuje :side:

11 lata 9 miesiąc temu #616047 przez papi88
serkuwaniliowy nie przejmuj sie z tego co wiem sa kobiety ktore ruchy pierwsze czuja nawet ok 24 tyg nie wiem do konca od czego to zalezy a zeby cie uspokoic obejzyj sobie ktorys z filmow ciaza z zaskoczenia tam kobiety wogole nie czuly ruchow wogole nie wiedzialy ze sa w ciazy wiec wszystko mozliwe a moze byc tak ze lada dzien zaczniesz cos czuc kazda z nas jest inna i nasze dzieci tez sa inne moze byc tak ze jak spisz twoje malenstwo buszuje albo jak cos robisz i wtedy mozesz nie wyczuc bo te ruchy na typ etapie sa z reguly bardzo delikatne

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #616050 przez kocham_cie
Halo halo biedronka where are you??? jak tam usg???

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #616052 przez Villemo
No właśnie biedronko ! Halo halo nie trzymaj nas dłużej w niepewności, kto Ci siedzi w brzuszku?

11 lata 9 miesiąc temu #616057 przez agamo
Mnie tez cos niepokoi ze Ewa nic nie pisze Odezwij sie kochana czy wszystko dobrze!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #616062 przez kocham_cie
Sereczku nic sie nie martw z tymi ruchami, mi jeszcze 3 dni temu wydawało się że czuję a od wczoraj nic... cisz, więc może być tak że to co wzięłam za ruchy było zwykłą pracą jelit :dry: ale przyjdzie i na nas pora i jeszcze nas zaboli wiercenie się naszych pociech :laugh:

co do wózków mi się Quinny też strasznie podobają, ale niestety ze względów finansowych zdecyduję się na navington cadet- mały, lekki i ma naprawdę świetne opinie i wysokie oceny

Magda M

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #616063 przez iwonta_kg
Obstawiam ze nasza biedronka wroci z żeńską nowiną ;)

Ja ugotowalam pyszny obiadek dla mężusia. Kotlety mielone :) mowi ze pierwszy dzień w pracy nawet ok :)

Sloneczko święci i zaraz idziemy na spacerek :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #616070 przez agamo
Nie sadze zeby jej powiedzieli plec bo tutaj nie chca mowic na pierwszym usg nawet jesli widza bo boja sie ze bedzie chciala probowac poronic jesli bedzie nie to co chca I dopiero przy polowkowym mowia Nawet podpisywalam papierek ze zgadzam sie na usg i ze podana bedzie plec na zyczenie dopiero w 20 tygodniu Ale jakby miala szczescie to moze jednak jej powiedza Szczerze to jej zycze bo super wiedziec juz wczesniej!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #616071 przez papi88
wy juz tak na powaznie z tymi zakupami a ja nie wiem nawet co kupowac :( dlatego nie wiem bo duzo rzeczy niby mam butelki to siostra powiedziala abym sie wstrzymala co najwyzej jedna bo moze byc ze bede bez problemu karmic piersia kupie moze pare par spioszek (no wlasnie na jaki wymiar kupujecie spioszki??)jakies pieluszki tetrowe moze jeden nowy rozek jeden mam wiadomo jakies kosmetyki pielegnacyjne sama nie wiem czego jeszcze nie mam a co sie przyda...
łózeczko kupie na razie zwykle w miare tanie a jak mały podrosnie to o czyms pozadniejszym pomysle
acha czy wy szykujecie oddzielny pokoj dla dzieciaczka? ja na razie urzadzac bede w sypialni kupie łozeczko i komode bo niestety mamy duzy dom a nie ma miejsca na ubranka wiec musze zakupic jakas wieksza komode

moze biedronka juz poznala plec i buszuje po sklepach :laugh:

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #616097 przez Kasia :]
Widzę, że dziś temat łóżeczek króluje :)
Ja upatrzyłam sobie takie: www.arus.pl/lozeczko-z-szuflada-zyrafka-miod.html .
Mieszkamy akurat blisko producenta tych łóżeczek, więc podjedziemy dokładnie wyoglądać w któryś dzień. Zależało mi, żeby miało szufladę. Zawsze coś można schować. A kolor...no cóż, dobrany do pozostałych mebli w pokoju, ale myślę, że Dzidzi się spodoba :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #616101 przez Kasia :]
Kurczaki, coś faktycznie Biedroneczka zamilkła :/ może nie ma jak dać znać? czekamy na powrót ;)

11 lata 9 miesiąc temu #616106 przez Kasia :]
SerekWaniliowy napisał:

Jakąś chandrę złapałam, a jeszcze niedawno wózki oglądałam. Tak czytam, że czujecie ruchy swoich maluszków, że znacie ich pory harców i odpoczynku a ja nic nie czuję, kompletnie nic. To już 19 tydzień a niektóre z Was od 15 czują swoje Bąble regularnie. A ja się nad płcią zastanawiam, zamiast nad tym czy maluszek jeszcze tam jest :(

Sereczku nie martw się, ja też nie czuję jeszcze Maluszka (pomimo tego, że jestem raczej szczupła). Martwiłam się tym, ale byłam w sobotę na USG i wszystko w porządeczku :woohoo: Dzidziuś szalał cały czas.

11 lata 9 miesiąc temu #616170 przez iwonta_kg
Jeszcze jej nie ma :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Biedrona!!!!!!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #616171 przez biedroneczka39
Witajcie moje kochane...przeczytalam najpierw co sie dzialo no I teraz moje wiesci...

A mianowicie bylo USG , pani bardzo nieprzyjemna bleee a mowili ze angole sa fajni, po drugie jest mi bardzo strasznie przykro bo tak sie do Was przyzwyczailam ze nie wyobrazam sobie zycia bez Was. Pisze to bo tak jak przypuszczalam jestem dopiero w 11 tygodniu ciazy co swiadczy ze nie urodze we wrzesniu z Wami buuuu ; (
Po za tym moja dzidzia jest sliczna I wszystko z nia wporzadku I kolejna wizyte mam 23 kwietnia bo beda dopiero robic badania miedzy innymi na przyziernosc karkowa.Dzis byloby za wczesnie.

To chyba tyle kochane moje I ciesze sie ze o mnie myslalyscie. To bardzo mile.

A Kiniu takie same lozeczko z komoda ogladalam u mnie na angielskim e-bayu. Tez mi sie bardzo podoba.

To jak moge z Wami zostac? Nie wyobrazam przeniesc sie na mamusie pazdziernikowe :( oczywiscie nikogo nie urazajac.

<3 Oliwia i Alicja <3

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka