BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615221 przez niagara
agamo napisał:

niagara napisał:

Zobaczcie proszę, czy wszystkim działa nowy link :dry:

Niagara mnie nie dziala :( tzn poprawka dziala mi ten co masz pod napisem uwaga ale ten co masz pod suwaczkiem niestety nie.

sprawdzałaś ten?
pokazywarka.pl/wrzesnioweczki2013/
Zobacz proszę jeszcze raz, bo u mnie działa i Kasia mówi, że też ma :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #615228 przez SerekWaniliowy
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, chyba muszę powiedzieć mężowi, bo ja to się sama nie upomnę, ale jak On się dowie, to zrobi porządek u lekarza ;)

A Wy chodzicie z partnerami na badania? Ja tak, inaczej niczego bym się nie dowiedziała, a mąż o wszystko się wypyta, nawet o to co Mu w domu powiem, albo gdzieś zasłyszy :) poza tym z nim mniej się stresuję, a tak to nawet tego naszego lekarza mruka czasem rozśmieszy.

Niagara nowy link u mnie działa, wcześniejszy nie działał, ale nie mówiłam, bo ja to gamoń jestem i myślałam, że coś nie tak robię :blush:

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #615229 przez niagara
agamo napisał:

niagara napisał:

Zobaczcie proszę, czy wszystkim działa nowy link :dry:

Niagara mnie nie dziala :( tzn poprawka dziala mi ten co masz pod napisem uwaga ale ten co masz pod suwaczkiem niestety nie.

Ten co mam pod słowem "Uwaga" jest naszym nowym linkiem, ponieważ stary z niewiadomego powodu odmówił posłuszeństwa

Nowy link mam już także ustawiony w podpisie, pod suwaczkami

11 lata 9 miesiąc temu #615233 przez niagara
SerekWaniliowy napisał:

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, chyba muszę powiedzieć mężowi, bo ja to się sama nie upomnę, ale jak On się dowie, to zrobi porządek u lekarza ;)

A Wy chodzicie z partnerami na badania? Ja tak, inaczej niczego bym się nie dowiedziała, a mąż o wszystko się wypyta, nawet o to co Mu w domu powiem, albo gdzieś zasłyszy :) poza tym z nim mniej się stresuję, a tak to nawet tego naszego lekarza mruka czasem rozśmieszy.

Niagara nowy link u mnie działa, wcześniejszy nie działał, ale nie mówiłam, bo ja to gamoń jestem i myślałam, że coś nie tak robię :blush:

Hehe następnym razem zgłaszaj proszę wszelkie nieprawidłowości :)
Ja też chodzę z mężem na badania. On sam chce, przynajmniej może sobie pooglądać Maleństwo, a mnie to bardzo pasuje:)

11 lata 9 miesiąc temu #615234 przez agamo
Natalia teraz wszystko super śmiga Link działa Kochana jesteś tak o nas dbasz!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #615241 przez niagara
Cieszę się bardzo, że teraz wszystkim działa :) I oby jak najdłużej ;)

11 lata 9 miesiąc temu #615271 przez nefeli
Wiecie co do omdlen ja to i bez ciazy jak dluzej w kosciele postoje to odlatuje,a teraz przynajmniej u mnie czuje ze nadchodzi ten moment,robi mi sie ciemno,ale mysle,ze ze wzgledu na anemie.Iwonta nie potluklas sie??? sprawdzili lozysko na pewno i cala macice czy nic sie nie odkleilo itd wspolczuje,biedna jestes,ale najwazniejsze ze juz w domku i wszystko ok.

11 lata 9 miesiąc temu #615288 przez papi88
widze ze na razie dziewczyny idziemy po rowno sa 3 dziewczynki i 3 chlopcy jestem ciekawa jaki bedzie ostateczny wynik :)
natalia narobilas smaka z tym arbuzem a kurcze ta zima dluga wszystkie owoce beda pozno albo te co wczesniej to pewnie nie dobre
wiecie co zauwazylam ze brzuch robi mi sie wystajacy i jest nisko jak nic chlopak wczesniej mialam wrazenie ze idzie mi w boki dlatego myslalam ze na dziewczynke ale teraz podrosl i ewidentnie na chlopaka nie kazdy w to wierzy ale z moich obserwacji czesto to sie sprawdza

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #615294 przez iwonta_kg
Mój mąż jeszcze nie byl na zadnym usg:( nie bylo okazji. Teraz tez nie pojedzie ze mna bo idzie do tej nowej pracy. Ale wezme ze soba płytę albo pendriva to lekarz moze mi cos nagra:)

Lozysko całe, nic sie nie odkleja, wszystko ok :) lozysko juz nie jest przodujące. Wróciło do swojego prawidłowego kształtu.

Mysle caly czas o tym co sie dzis stalo:( wiecej nie pojde do tego lidla...:( mąż co chwile pyta jak sie czuje. Nawet ze mna do lazienki chodzi ;)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #615309 przez SerekWaniliowy
iwonta_kg napisał:

Mój mąż jeszcze nie byl na zadnym usg:( nie bylo okazji. Teraz tez nie pojedzie ze mna bo idzie do tej nowej pracy. Ale wezme ze soba płytę albo pendriva to lekarz moze mi cos nagra:)

Lozysko całe, nic sie nie odkleja, wszystko ok :) lozysko juz nie jest przodujące. Wróciło do swojego prawidłowego kształtu.

Mysle caly czas o tym co sie dzis stalo:( wiecej nie pojde do tego lidla...:( mąż co chwile pyta jak sie czuje. Nawet ze mna do lazienki chodzi ;)

Oj Iwonta kochany taki mąż, za serce mnie ściska, jak widzę rosłego faceta, który z troską patrzy na swoją ukochaną, dziecko czy rodzica, aż mnie w brzuchu ściska, a to na pewno nie Bogna bo Jej jeszcze nie czuję ;)

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #615343 przez agamo
Dziewczyny a ja mam takie pytanko do tych mamus co już czuja ruchy albo cos na ten temat wiedza. Chciałam zapytać jak nisko czujecie ruchy albo jak nisko powinno sie czuć bo zaczynam sie zastanawiać czy nie za nisko Moj szkrabek siedzi! Czuje kopniaczki dość nisko tj około z 7 cm pod pepkiem tuż nad linia majteczek i zaczynam sie trochę przejmować bo na początku jak zaczęłam czuć to było tuż pod pepkiem a teraz od dwóch dni tak nisko Czy to normalne?

Aga

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615405 przez SerekWaniliowy
Ja nie wiem jak i gdzie się je odczuwa, ale znalazłam takie zdjęcie, które załączam, według tego rysunku wygląda na to, że nasze maluszki są w tym miejscy, które opisujesz, ale może się mylę :) ale wiesz co, One chyba maja jeszcze sporo miejsca na pływanie to może raz Mu lepiej na górze a raz na dole :)

Aga

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615446 przez kalina
mi tez wszystko dziala:-)

usg tez mam miec 3. pierwsze mialam w 9tyg i nastepne kolo20 i pewnie w 30. bo moja nie ma usg i tylko skierowanie dostaje. ale zrobilam prywatnie w 13tyg i jeszcze mozliwe ze zrobie jakies 3 tyg po polowkowym na fundusz. tylko ze robie prywatnie to sie nie chwale no biore wtedy usg z wizyta zeby wiedziec ze wszystko ok. pierwsze na nfz bylo niedokladne. teraz ide w inne miejsce i mam nadzieje ze wyjde z tamtad bez stresu jak wczesniej:-)

a maz na usg idzie ze mna a na zwykla wizyte nie. ani ja go nie potrzebuje ani on sie nie pali. choc macie racje- czasem panowie patrza bardziej trzezwym okiem i jak my w gabinecie jestesmy przejete to sie moga przydac. choc moje kochanie chyba srednio sie ineresuje wiec by mi i tak nie pomogl

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #615451 przez biedroneczka39
No nadrobilam kilka stron waszego niedzielnego plotkowania...teraz juz w lozeczku szykuje sie do snu bo rano na 9.10 mam USG. Normalnie mam stres ;)

Bylam w kinie na bajce Krudowie I polecam wszystkim Wam...nawet sie poplakalam ale ja to wrazliwa dusza jestem :)

Ok dobranoc kochanienkie...spijcie dobrze na lewych boczkach muuuaaa :*

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #615456 przez SerekWaniliowy
biedroneczka39 napisał:

No nadrobilam kilka stron waszego niedzielnego plotkowania...teraz juz w lozeczku szykuje sie do snu bo rano na 9.10 mam USG. Normalnie mam stres ;)

Bylam w kinie na bajce Krudowie I polecam wszystkim Wam...nawet sie poplakalam ale ja to wrazliwa dusza jestem :)

Ok dobranoc kochanienkie...spijcie dobrze na lewych boczkach muuuaaa :*

Ja to obowiązkowo na lewym boku od dziś, po waszych wykładach :)

Dobranoc Biedroneczka! głowa do góry i czekamy na sprawozdanie z jutrzejszej wizyty :)

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka