- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Moja kolezanka miala nuby ale jej mala wiecej tym balaganila anizeli ssala,a pozniej nie chciala owocow z lyzeczki,wiec chyba mysle ze sa dwie strony medalu co do tych gryzaczkow
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalka skarbie nie zawracaj sobie glowy,ja juz ucze sie powoli,tzn.sobie tlumacze ze faceci nigdy nie zrozumieja tysiaca rzeczy moga tylko udawac,nigdy z mysleniem i uczuciami nie dogonia nas kobiet i zapewne ich to wkurza wiec wyrzywaja sie na nas,niby pokazujac swoja moc i wyzszosc...hahaha
Moj aniol dla wszystkich,Villemo dokladnie szczegolnie w jego rodzinie to ja zolza,bo jak ktos sie wtracal albo pakowal z buciorami w nasze zycie,to zamiast mojego meza ja atakowalam i bronilam rodzinnego gniazdka,a w sumie to jego rodzina on powinien im dzioby zamykac a nie ja,wiec jestem ta zla ...tesciowa kochana sie nie odzywa i wiecie nikt nadal nie wie ze jestem w ciazy ale jak sie dowiedza to zaatakuja mojego meza ze jak to i jak on mogl i ze nikt im nie powiedzial....wiec wkrocze znow do akcji
Villemo czekam jutro na wiesci o muszelce
Ja odliczam dni jeszcze 15 do genetycznego,a w 32 jak bedzie badanie serduszka gin powiedzial ze to najwazniejsze i wtedy sie okaze czy z sercem na 85% wszystko dobrze...i jak tu zyc bez strachu????
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj aniol dla wszystkich,Villemo dokladnie szczegolnie w jego rodzinie to ja zolza,bo jak ktos sie wtracal albo pakowal z buciorami w nasze zycie,to zamiast mojego meza ja atakowalam i bronilam rodzinnego gniazdka,a w sumie to jego rodzina on powinien im dzioby zamykac a nie ja,wiec jestem ta zla ...tesciowa kochana sie nie odzywa i wiecie nikt nadal nie wie ze jestem w ciazy ale jak sie dowiedza to zaatakuja mojego meza ze jak to i jak on mogl i ze nikt im nie powiedzial....wiec wkrocze znow do akcji
Villemo czekam jutro na wiesci o muszelce
Nefeli zupełnie tak jak u mnie... ehh szkoda gadać. No ale trudno ktoś musi być ten zły
Odezwę się jutro po wizycie, uciekam na top model!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Lenka też dzisiaj jakaś taka markotna, mało się rusza, chyba wyczuła mój dzisiejszy grobowy nastrój
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
U mnie juz chlebek w piekarniku a ja powoli szykuje sie do pracy. Nie macie pojecia jak mi sie dzis nie chce... Dobrze,ze jutro znow wolne....
Milego poranka,smacznego sniadanka i do pozniej kochane ciezaroweczki
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Czuje ze chyba jest coś nie tak...nie czuje mocnych ruchów tylko leciutkie rano i wieczorem i tylko wtedy gdy położę rękę na brzuszku ..a w dzień jak siedzę to nic:(
a wizytę mam 8 maja dopiero... zwariuje do tego czasu...
mój aż na mnie krzyczy ze jestem przewrażliwiona...Co ja mam zrobić
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Witam:(
Czuje ze chyba jest coś nie tak...nie czuje mocnych ruchów tylko leciutkie rano i wieczorem i tylko wtedy gdy położę rękę na brzuszku ..a w dzień jak siedzę to nic:(
a wizytę mam 8 maja dopiero... zwariuje do tego czasu...
mój aż na mnie krzyczy ze jestem przewrażliwiona...Co ja mam zrobić
karolcia Ty nie czujesz mocnych ruchów, a ja ich w ogóle jeszcze nie poczułam:( wizyta dopiero 23 maja:) nie martw się - na pewno jest wszystko ok!
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Dzien dobry
U mnie juz chlebek w piekarniku a ja powoli szykuje sie do pracy. Nie macie pojecia jak mi sie dzis nie chce... Dobrze,ze jutro znow wolne....
Milego poranka,smacznego sniadanka i do pozniej kochane ciezaroweczki
Mniam, Ivamiałaś podać ten magiczny przepis na pyszny chlebek:)
- czarnula0609
- Wylogowany
- gaworzenie
Karolcia nie denerwuj się .Ja też nie zawsze odczuwam mocne ruchy dziecka, czasami kopie tak mocno jakby miało mi pęcherz rozwalić ,a są dni że delikatnie puknie gdzieś z boku.
Naprawdę nie ma się o co denerwować.
U mnie w piekarniku też piecze się chlebek i pachnie w całym domu.
Dzisiaj 13 C ale pochmurno.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
Narzekalyscie na mezow a ja mojego musze tym razem pochwalic bo mial 2dni wolnego i przydzialal tak z porzadkami ze az jestem z niego dumna:-) a ja tez dzialalam wczoraj i przerwy czesto robilam a wieczorkiem mnie i tak brzuch tak bolal ze az sie przestraszylam. dzis juz mniej boli ale sie przemeczac nie bede i poleze. i tak pogoda nie sprzyja do niczego fajnego:-\
Niagara widze ze masz jak ja- jak sie z mezem pokloce to musze sobie spacerek zrobic. i nie wazne czy poludnie czy srodek nocy:-)
Karolcia nie masz sie czym przejmowac. przeciez ci sie rusza. jeszcze za mala dzidzia zeby az tak mocno dawala popalic. u mnie tylko czasem widze ze cos na brzuchu lekko sie unosi. czesto po prostu czuje rucchy w brzuchu i tyle. i tez jednego dnia bardziej czuje innego prawie caly dzien nie czuje ruchow. chyba jestem jakas inna ze sie nie przejmuje:-) ale ja tez czasem mam lenia i mi sie z lozka wstac nie chce to czemu dziecko ma miec inaczej. zreszta xzuje od kilku dni wiec i tak sie ciesze ze sie ujawnila.. i zadziej czuje ruchy jak jestem sama niz jak jest nas wiecej i cos sie dzieje. wtedy mala tez by sie chciala udzielac:-)
a najbardziej czuje jak mi sie uklada z lewej strony i rwie tak ze mi ciezko sie chodzi:-)
Monika ty pewnie za niedlugo poczujesz malenstwo. i pewnie od razu da popalic:-)
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Dziś już mam dobry nastrój, a mąż w pracy więc za szybko mi go nie popsuje
Karolcia nie martw się, ja mam starszą ciążę, a też nie czuję mocnych ruchów tylko takie łaskotki
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2