BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #640941 przez iwonta_kg
kocham_cie napisał:

iwonta_kg napisał:

allegro.pl/body-86-auto-panda-bodziak-ty...ter-i3183784098.html

zobacz te :) uwielbiam takie z polskimi napisami :)

Swietne :laugh: jutro idę na popołudnie do pracy więc pewnie też spędzę cały dzień na allegro:)

Wiesz że ja nigdy na allegro nic nie zamawiałam :ohmy: zawsze do taty wysyłałam linki i on mi zamawiał :silly: nie umiem sie jakos tym poslugiwac. szukac umiem ale zamawiac jakos nie :silly:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #640944 przez niagara
kocham_cie napisał:

Niagara ty szalona dziewucho... śliczne te rzeczy a tygrysek wprost wymiata:) jak jakościowo??? no i widzę że też zdecydowałaś się na kocyk przytulankę:)

Tygrysek jest świetny, nie żałuję, że go kupiłam, materiał też fajny 100% bawełny :)
Ja, szalona :unsure: Nie, nie jestem :blush: Ja po prostu muszę kupić wszystko od podstaw, bo nie mam nikogo, kto mógł bym mi przynieść ciuszki po swoich dzieciaczkach, dlatego kupuję systematycznie, żeby mi się wszystko w sierpniu nie zwaliło :silly:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #640969 przez iwonta_kg
Ostatnio widziałam u koleżanki córeczki takie coś:

Miała w środku jakiegoś owoca i wysysała sok z niego:) chyba zakupię się w takie coś:)

Tu jest link do tego:
allegro.pl/gryzak-smoczek-mebby-do-karmi...nik-i3178738426.html

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #640978 przez niagara
iwonta_kg napisał:

Ostatnio widziałam u koleżanki córeczki takie coś:

Miała w środku jakiegoś owoca i wysysała sok z niego:) chyba zakupię się w takie coś:)

Tu jest link do tego:
allegro.pl/gryzak-smoczek-mebby-do-karmi...nik-i3178738426.html

Chyba bym nie umiała użyć czegoś takiego. Pierwszy raz widzę. :blush:

11 lata 8 miesiąc temu #640979 przez iwonta_kg
ja tez u niej pierwszy raz widziałam :laugh: ale dziecko tam fajnie sobie soczek wysysa. tylko to od 3 miesiaca jest. to jak smoczek.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #640985 przez iwonta_kg
ale się uśmiałam!!!

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #640987 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

Nefeli dobrze że wszystko ok :) ale ta kwota za poród... przerażająca...

Madzia śliczne ciuszki!!! :laugh:

Ja sobie latam po allegro i znalazłam coś słodkiego i chyba to kupię :)

Iva i to przez Ciebie bo fb widziałam że skomentowałaś komuś zdjęcie i szkrabek był właśnie w takim bodziaczku :silly:

Noooo slodkie body i slodki nasz najmlodszy model w rodzinie. To Alanek,synek mojej kuzynki,a urodzil sie w piatek.....

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #640998 przez iwonta_kg
Słodki Alanek :lol:

Czy zauważyłyście coś na swoich piersiach...? A szczególnie na brodawkach...? Ja zauważyłam że pokazały mi się takie strupki. To chyba siara już... :unsure:

Czyżby już wszystkie poszły spać :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

11 lata 8 miesiąc temu #641006 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

Czy zauważyłyście coś na swoich piersiach...? A szczególnie na brodawkach...? Ja zauważyłam że pokazały mi się takie strupki. To chyba siara już... :unsure:

Ja zauwazylam to wczoraj w wannie. Wymoczylo sie i jak roztarlam w paluchach to jak wosk... w ciazy z Filipem kanaliki mleczne oczyszczaly sie od 6go miesiaca... poczatkowo strach bo zauwazylam rano jakby zaschnieta krew na pizamce,wiec niw wystraszcie sie jak ktoras cos takiego zauwazy...
..

11 lata 8 miesiąc temu #641008 przez iwonta_kg
Alivva napisał:

iwonta_kg napisał:

Ja zauwazylam to wczoraj w wannie. Wymoczylo sie i jak roztarlam w paluchach to jak wosk... w ciazy z Filipem kanaliki mleczne oczyszczaly sie od 6go miesiaca... poczatkowo strach bo zauwazylam rano jakby zaschnieta krew na pizamce,wiec niw wystraszcie sie jak ktoras cos takiego zauwazy...
..

Ja właśnie tylko takie strupki mam... :dry: ale od 7 miesiaca bede stosowac na brodawki taki krem zeby mi nie pekaly jak bede Małego karmić.

11 lata 8 miesiąc temu #641018 przez niagara
Ja u siebie nic takiego nie zauważyłam, chyba mamy jeszcze czas :)

11 lata 8 miesiąc temu #641033 przez Alivva
Iwona a co bedzieszkupowac na brodawy?? Kiedys juz chyba ktoras cos polecala ale nie zakodowalam... ja z mlodym 11 lat temu to smarowalam tylko witamina E w formie olejku bo tak mi polecily polozne w szpitalu,ale jakas masc bym kupila,tylko co????? A dzis kupilam te mleczko z Ziaji przeciw rozstepom... faktycznie rewelacja... :D

11 lata 8 miesiąc temu #641039 przez agamo
Dzien dobry
Widze ze gala ciuszkow hmm Ja mam swoje w siatach popakowane bo musimy jeszcze komode kupić ale z tym sie jeszcze nie spiesze! moze w któryś dzien powyciagam co nie co to strzele fotki! Iwona hmm te buteleczki niezle wygladaja ciekawa jestem jak to wyglada jak dziecko z nich pije Cały ten ustnik do buzi sie wkłada czy to na policzkach sie opiera czy jak? I znajoma chwalila ze fajne?
Dzisiaj ma podobno u mnie być ładna pogoda wiec przyjemniej lepiej sie pracować będzie!

Nefeli super ze dobre wieści przynosisz! Cieszę sie ze z malenka wszystko wporzadku No i napewno tobie dzięki temu humor sie poprawił! Wiec nie przejmuj sie będzie wszystko dobrze! A o co chodzi z tym płatnym porodem? To jest normalne w państwowych szpitalach czy w jakiejś prywatnej klinice? W uk nic sie nie płaci!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #641060 przez izula
Cześć dziewczynki

dziękuję za miłe komentarze :)
stópka maleństwa rozwaliła nawet lekarzy w szpitalu, potem było widać dwie tylko pani doktor nie robiła już zdjęcia. :)

Nefeli super wiadomość, że z dzidziusiem wszystko ok. Szkoda mi Ciebie bo, żebyś teraz nie mdlała z braku sił. Ale lekarz chyba wie co robi? Jeśli mogę spytać za normalny poród musisz tyle zapłacić? Nie pokrywa to jakieś ubezpieczenie?

Dziewczyny w temacie butelek. Jakie kupujecie i ile?
I kolejne pytanko czy ktoś mógłby polecić jakąś literaturę dla świeżo upieczonych mam.

U mnie pogoda iście jesienna.

Pozdrawiam
Iza

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #641063 przez MyMelange
No to k....a pogoda sie spisala hahhahaha - szaroooosc!

Izulka, ja w temacie butelek jeszcze nie jestem w ogole - z tego, co wyczytalam polecaja szklane butelki Nuka.

Polecam Wam blogi swiezych mamusiek, np ten 9miesiecyzbrzuchem.blogspot.com/p/wyprawka.html
i ta dziewczyna ma kolejne w ulubionych. Mozna sobie poprzegladac przerozne ciekawostki.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka