- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale się dziś z mężem uśmialiśmy sami z siebie, bo zapomnieliśmy,że mamy dziś drugą rocznicę ślubu! Przypomniało nam się jakąś godzinę temu nie wiem jak można o tak ważnej dacie zapomnieć jak widać zdarza się!
A co do spania, to ja te mam już problemy z bólem bioder. Rano myślałam, że nie wstanę z łóżka.
No Villemo prawdziwa z Ciebie SUPERMENKA
Nefeli powodzenia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vilemo Paulinka super ze napisalas do Ewki dobrze ze jakoś daje radę Nie wiem jak to jest ale mogę jedynie sie domyślać jak cieżko jej musi być! Choć powiem wam ze wcale bym sie nie zdziwila gdy my zaczniemy rodzic ona będzie miała tez dla nas newsy! Tak bardzo jej tego życzę! I nie dziwie sie ze cieżko jej wchodzić na forum bo ja bym chyba nie dała rady juz uczestniczyć gdyby to mnie sie przytrafiło! Jestem z nią myślami i mam nadzieje ze z dnia na dzien jej lepiej!
Ja też jestem pełna nadziei że niedługo wpadnie tutaj z super wieściami. Grunt, żeby się nie zraziła tylko wzięła dalej do działania tak jak nasza Iwonta
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zachęcam również do pochwalenia się brzuszkami i zdjęciami maluszków w galerii. W razie kłopotów służę pomocą.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej:)
Ale się dziś z mężem uśmialiśmy sami z siebie, bo zapomnieliśmy,że mamy dziś drugą rocznicę ślubu! Przypomniało nam się jakąś godzinę temu nie wiem jak można o tak ważnej dacie zapomnieć jak widać zdarza się!
A co do spania, to ja te mam już problemy z bólem bioder. Rano myślałam, że nie wstanę z łóżka.
No Villemo prawdziwa z Ciebie SUPERMENKA
Nefeli powodzenia!
hhihihi bo tak to już jest, jak człowiek żyje przed ślubem jak po ślubie to człowiek potem wielkiej różnicy nie odczuwa
Ja pewnie o swojej 4 też zapomnę bo pewnie będę wtedy leżała już na porodówce
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poproszę adres e-mail na pwJA nawet nie wiem gdzie jest to nowe forum?
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Nefeli trzymaj się!
A ja dopiero się doczłapałam do domu...z tymi przerwami które muszę zrobić to za daleko nie dojdę
Ale jestem zadowolona z zakupów...dla siebie oczywiście:) Wprawdzie w moim mieście nie ma w HM kolekcji dla mam, ale i tak upolowałam długą spódnicę ( marzenie moje od dawna), spodnie z materiału i dwie tuniki oraz torebkę z kokardeczką garderoba odświeżona:)
w trakcie zakupów jednak zapomniałam że jestem w ciązy i o tym że lekarz po tych przebojach początkowych kazał uważać... no i dos[/right]tało mi się...ból trzymał prawie godzinę oj, ja niedobra!
Miłego wieczoru kobietki!
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
allegro.pl/mrofi-spioszki-kaftanik-kompl...new-i3183292728.html
do tego w cocodrilo moja mama kupiła czapeczkę w takie paseczki biało niebieskie
a jak mi się uda to wkleję zdjęcie z usg w szpitalu z piękną stopka naszego Maleństwa
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaftaniki owszem nie są praktyczne bo się podwijają chociaż na start maleństwu które nie trzyma stabilnie główki zdecydowanie łatwiej je ubrać niż zwykłe body z napkami na ramieniu. Ale śpioszki jak najbardziej ok Ja na początku najwięcej używałam śpioszków, pajacyków i bodów kopertowych. Śpioszki na body jak w domku ciepło a jak chłodniej to pajacyk na body. Tej zasady trzymam się do teraz, bo Klaudiuszek nadal śpi w pajacykach i śpioszkach zamiast tradycyjnej piżamki ze względu na to, że nic nie uciska brzuszka a i stópki nie marzną jak się odkopie.Izula czadowy ciuszek! Ja tez kupilam podobne, ale tak czytam i wszedzie dziewczyny pisza, ze spioszki i kaftaniki sa niepraktyczne Mam tez juz kilka pajacykow i chyba bede tylko je kupowac.
Tak w ogóle to jeśli chodzi o odkopywanie to zamiast kołderki polecam śpiworek do spania.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Izunia stópka maluszka mnie powaliła- po prostu fantastyczna... no i te klimaty marynarskie Kinga też chyba w takie poszła prawda?... jak będę miala chłopaka to też w takie zainwestuję
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja jestem dziś zmuszona oglądać mecz więc przytuliłam laptopa i nadrabiam zaległości na forum
Aha! Miałam wam powiedzieć coś. W gazecie "M jak mama" są fajne artykuły o ciąży. Polecam!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
oczywiście musiałam jeszcze dokupić gatki do kompletu
hihi wiem troszkę dupiato że krotki rękaw ale były takie słodkie że nie umiałam się powstrzymać