- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W zeszłym roku na urodziny miałam robić sobie kociaka na karku, ale jak zobaczyłam jak moja sis robi sobie tatoo na przegłubie (też napis jak twój) to spanikowałam i uciekłam
moja siostra ma tego całkiem sporo i powiedziała że najgorsze sa zebra i ten kręg wystając na karku.
o tak miał wyglądać mój kociak- jeszcze kiedyś go zrobię
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Otrzymane podziękowania: 0
Mi się strasznie podobaja tatuaże ale chcę tylko jeszcze jeden taki konkretny i dosyć
A ten na przegubie to prezent od "gwiazdora" i pierwszy wyczekany PO szczęsliwym rozwodzie
Kurcze jutro muszę wstac o 5;40 bo młody na wycieczkę jedzie z klasą i mają zbiórke w szkole o 6;30.....dla mnie masakra a młody jak wstanie to nie mam pojęcia
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
A moja Lenka dzisiaj szaleje
Ciekawe co z Nefeli, faktycznie dawno się nie odzywała
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alivva młodym się w ogóle nie przejmuj, przed wyjazdem będzie tak podniecony, że pewnie w cale nie będzie spał
A moja Lenka dzisiaj szaleje
Ciekawe co z Nefeli, faktycznie dawno się nie odzywała
Nie mam zamiaru się przejmowac on wie,że nic na siłe,więc jak nie wstanie to jego strata zawsze tak było-raz go budzę-nie wstanie,to nie jedzie i proste taka ze mnie wredna matka. dotychczas nie wstał tylko raz a licząc z przedszkolem to juz 8 rok "nauki"
Myslicie,że z dagmarą cos nie tak?? jejku nie straszcie..... odpoczywa dziewczyna na plazy przed sezonem turystycznym
Natalia-moja koza tez dziś szaleje....tatuś mówi,że za piłka w brzuchu lata
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
no nefeli mam nadzieje sie opala i nie ma czasu.. choc ostatnio nie najlepiej sie czula i sie boje ze moze przez to sie nie odzywa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nowość będzie rano jak będę nieprzytomna
Zajrzalam,zeby się zapytać kto w tym tygodniu ma jakies wizyty u lekarzy?? jakieś usg??
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Noc mialam do niczego! Po pobudce na siku, walnelam sie w nos kladac sie do lozka, bo nagle urosla tam reka mojego chlopa (a laze po ciemku w nocy) i tak sie zdenerwowalam, ze nie moglam zasnac z godzine. Potem znowu nos mi zatkal i mialam pobudki co chwile, bo w buzi puuuustynia bleeee.
Na dworze mialo byc pieknie, ale jakos tego piekna w szaroburej pogodzie nie moge sie dopatrzec!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja wlasnie czekam na sniadanie obudzona przez mojego męża... Za karę musiał zrobić sniadanie:) stwierdził że jak on sie budzi rano to sie nudzi wiec budzi i mnie! A ja nie mam siły drugiego oka otworzyć... Mam kupę spraw do załatwienia dzisiaj ale wcale nie chce mi sie wstać
Nefeli gdzie jestes??
Natalia chyba ma wizyte 2 maja widziałam. Ja mam 6 maja. Jeszcze 6 dni
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wizytę 2 maja mam ja i chyba Nefeli jak dobrze pamiętam.
Miałam wczoraj chwilę grozy, myślałam już że pojadę do szpitala. Na mojej ulicy mieszka 80 letni pan który niedawno wrócił ze szpitala i od tego czasu, zaczęło mu się coś dziać tzn. ucieka z domu i generalnie nie za bardzo panuje nad tym co robi, cały czas trzeba go pilnować. Wczoraj jak szłam na spacer z Klaudiuszem na wózku zobaczyłam jak wylatuje z domu biegnie w stronę bramki prosto na ulicę a jechały dwa samochody jeden z jednej strony, drugi z drugiej. Nawet nie pomyślałam ani przez sekundę, że mi się może coś stać bo na to nie było czasu tylko zepchnęłam wózek z młodym jak najbardziej na pobocze i rzuciłam się biegiem w jego kierunku żeby go przytrzymać żeby nie wyleciał na ulicę prosto pod samochód. Jego żona niby widziała całe zajście ale też starsza kobieta za nim ona zareagowała to ja już go trzymałam jedną nogą na ulicy. Nie wiem czy to nerwy czy przez to, że zareagowałam impulsywnie i biegłam ale potem mnie brzuch tak rozbolał że resztę wieczoru musiałam przeleżeć. No ale w takich chwilach to człowiek nawet nie myśli o tym że jest w ciąży, że może mu się coś stać. Grunt, że noc przespałam już spokojnie i dzisiaj już też się czuję ok, brzuch nie boli, małe harcuje mam nadzieję, że nic się nie stało.
Ja też się strasznie martwię o Nefeli. Mam nadzieję, że się dzisiaj odezwie.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No no Paula jestem pełna podziwu... kurcze być może uratowałaś dziadziusiowi życie!!! A brzusio bolał pewnie z emocji... mam nadzieję że dziś czujesz się już lepiej
Kinga toż to prawdziwa patologia, biedna zadzwoń na niebieską linię ja ostatnio dostałam przez sen z pięści w wargę...i krew się polała a mój D. chodził i się chwalił że zupę przesoliłam więc dostałam
Wiecie co miałam dziś iść oddać krew i mocz... ale niestety siusiając nie trafiłam do pojemniczka nie mam pojęcia jak to zrobiłam podstawiłam pojemniczek wysikałam się i... pojemniczek był pusty... hmmmm
Ja mam wizytę dopiero 9 maja, a te dni się ciągną niemiłosiernie... mam nadzieję że doktorek w końcu mi powie kto tam we mnie mieszka... a propos szkrabek jak się wczoraj rozszalał koło 18 to skończył o 22, a o 4 rano ciąg dalszy kurcze uwielbiam to uczucie no może troszeczkę mniej jak daje czadu na pęcherzu
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Ja juz od rana walczę w pracy! Ale dziś nie jest tak zle póki co!
Pogoda u mnie piękna typowe bo do pracy dzisiaj! Ale noc tez miałam okropna co chwile sie budzilam i biodro tak straszliwie mnie bolało ze nie mogłam sie ulorzyc bo ja tylko na boku umiem spać! No i rano jak wstalam to przez biodro na prawa nogę nie mogłam chodzić! Teraz sie rozruszalam i juz lepiej! Wyczytałam ze podobno stawy sie rozluzniaja i biodra mogą boleć ze miednica sie poszerza i przygotowuje do porodu Podobno ma sie dzięki temu łatwiej rodzic o boshe tak chce w to wierzyć! Wiec mogę trochę pocierpiec teraz byleby było łatwiej pózniej!
No właśnie gdzie ta nasza nefeli Moze neta nie ma!odezwij sie kochana choćby tylko napisać ze wszystko ok żebyśmy sie nie martwily!