- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, ale mi smaka narobilyscie, a dopiero co obiad zjadlam teraz mam ochote na cos slodkiego cos mnie w tej ciazy do slodyczy bardzo ciagnie
Natalia płeć się zmieniła to i smaki musiały się zmienić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Cos tu dzisiaj pustawo. Ja od rana walcze z pieprzonym katarem!!! Nie znosze, jak nie moge oddyvhac nosem. Znowu zjadam tony chrzanu, inhalacje, woda morska, masc majerankowa itp, ale tym razem tak gladko nie idzie
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Cześć dziewczynki
U mnie pochmurno i zimno
Powiem wam że pojawił się problem , który był na począku bardzo bolą mnie pierśi są nabrzmiałe i pełno niebieskich żył , mam uczucie jakby miały pęknąć.
Monika23083 w związku z tym zwolnienieniem może nastąpiła pomyłka.
Na pewno nastąpiła pomyłka:) muszę tylko poczekać do 6 maja żeby to zgłosić.
Ja żylaste piersi mam od samego początku prawie i jest ich chyba coraz więcej teraz
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A chciałam sie zapytać czy tez tak macie Bo ja zauważyłam ze od ostatnich paru dni włączył mi sie wolny tryb chodzenia No wleke sie jak krowa normalnie za nikim nadarzyc nie mogę! Tak mnie to wkurza! Tez już jesteście na trybie 90 letniej babci czy smigacie jeszcze śmiało?[/quote]
Ja też ostatnio zauważyłam że bardziej się toczę niż chodzę... jak taki mały pingwin z nogi na nogę... a to dopiero 5 miesiąc co będzie za 2-3??? mnie dodatkowo przeraża rozmiar mojego brzucha... kurcze wy mówicie że niewiele co widac a ja mam calkiem pokaźny domek... mam nadzieję że jego wzrost teraz stroszeczkę przystopuje, bo jak nie to ja w 9 miesiącu bedę potzrbowała jakiegoś wózka inwalidzkiego do przmieszczania się
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czesc dziewczeta
Cos tu dzisiaj pustawo. Ja od rana walcze z pieprzonym katarem!!! Nie znosze, jak nie moge oddyvhac nosem. Znowu zjadam tony chrzanu, inhalacje, woda morska, masc majerankowa itp, ale tym razem tak gladko nie idzie
Bllle nienawidze kataru a tym bardziej teraz w ciąży jak nie mogę się kroplami poratować... woda morska niewiele pomaga, a czasem mam wrażenie że jeszcze bardziej mi nos zatyka... a też od 2 dni coś za dużo kicham i boję się że lada dzień będę umierać
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonta Oni bardzo dumni są, mój mąż jak wrócił do kraju i nie mógł znaleźć pracy to też sie kłóciliśmy sporo, ale Oni mają już tak w głowach poukładane, że dla nas chcą dobrze i sie starają a jak nie wychodzi coś to nam sie obrywa, ale wiesz co Iwonka? To jeszcze całe szczęście nasze, że na takich trafiłyśmy bo mogłyśmy trafić na takich co by im sie nic nie chciało i o nic sie nie starali, wtedy Oni by sie nie denerwowali tylko my chyba jeszcze bardziej niż podczas kłótni Przytul sie do Niego na dobranoc i powiedź że rozumiesz, ale że nie bardzo Wam te nerwy pomagają Przymykaj troszkę oko na Jego humory na ile Ci sie uda
Agamo pingwinku ale się uśmiałam z Twojej "chorej" prawej nogi ;P
Kocham Cie mój Don Kichot to sam jest jak osiołek, no ale faktycznie głupawy, ale kochany ten osiołek. Na wieczór zaplanował piwko i Fifę, a nie, nie, o mnie nie zapomniał, każe leżeć obok siebie i patrzeć jak ogrywa Bajern Monachium, Borusią Dortmund, no rewelacyjna rozrywka cos czuję, że dziś szybciej zasnę
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
brzuch mi nagle wywalilo i wszyscy zdziwieni dookoła ze ja w ciazy a ciagnie strasznie ze az przechylona do przodu chodze a czasami musze usiasc bo mam wrazenie ze pekne juz widze jak lada moment pojawia sie rozstepy...
ostatnio przez te wszystkie nerwy zle sie troche czułam mimo ze staralam sie byc opanowana.
sprawa z komornikiem nie najlepiej napisalam pismo o ugode o rozlozenie kredytu na raty a po porodzie chyba pojde z tym do prawnika i zaskarze bank bo nikt mi nie umie odpowiedziec czemu komornik wszedl mi na konto!usłyszalam tylko ze nie ma co wyjasniac.no kur...to sa jakies zarty ale zajme sie tym juz po porodzie bo teraz zbytnio to przezywam po ostatnim strasznie bolal mnie brzuch a rozmawialam z 5 osobami w sumie i nikt mi nie udzielil zadnej informacji konkretnej wiec strzezcie sie jak ognia banku SKOK STEFCZYKA.
bylam dzis na zakupach kupic sobie jakis łaszek bo brzuch w nic mi sie juz nie miesci za to w spodnie wchodze dalej.
teraz lece spac bo mały juz wariuje
dobranoc brzuchatki
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
boshe,ja wiem,że mam taki awers do męskich zachowań przez mojego szanownego ex malżonka,ale potrafię żyć z nimi w zgodzie. Potrafię,tez zzrozumieć,że każdy ma prawo do gorszego dnia ale no kurcze...... ONI tez czasem mogliby najpierw pomyśleć a później działać :/
ech......faceci......
Ja juuż dziś trochę zmęczona. jednak wieczorek z przyjaciólmi mega udany Zaliczylismy pokaz "światło,dzwięk,para" w parowozowni (cuuuudowne show) do tego koncert PECTUSa....
szkoda tylko,że tak chłodno :/
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ninka333 napisał:
Cześć wszystkim nie nadąrzam za wami czytac a juz nie wspomne, żeby się jeszcze udzielac. Teraz na wyjezdzie jestem bo my cały czas z ta budowa domku załatwiamy, a tu niestety internet chodzi strasznie wolno...
Byłam wczoraj na polówkowym i na cho serduszka mojej maleńkiej. I niestety ale dostaliśmy kiepskie wiesci i teraz się cały czas denerwuje Córeczka ma 300 g , rozwija sie prawidłowo ale niestety mamy problem z serduszkiem tydzien temu na zwykłym polówkowym w luxmedzie wyszło że jest ok a tu na echo serduszka w klinice że zastawki w serduszku nie działaja prawidłowo a wlaściwie nie dzialaja prawie wcale . Martwie się cały czas bo wsumie nie wiemy za bardzo co dalej. Ustalili nam konsultacje z pania profesor od takich spraw ale dopiero za 4 tygodnie a ja chyba nie bede spac przez ten czas
Najczestszy powód takich nieprawidłowości to prezziebienia w ciąży a aja miałam chyba 4.
Jakby sie ktoś zastanawiał to ja zdecydowanie mówie, zeby robić echo serduszka mimo że trzeba za to płacic!!!!!!
Ninka mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie dobrze Musisz myslec pozytywnie bo twoja niunka napewno nie potrzebuje zestersowanej mamuski! Choc kompletnie rozumiem ze sie martwisz ale staraj sie myslec pozytywnie! A mam takie pytanko czy echo mialas robione bo dostalas skierowanie czy sama sie zdecydowalas? I chcialam sie zapytac czy mialas mierzona przeziernosc karkowa w 11 -13 tygodniu? Bo wlasnie przeczytalam ze mogla ci wyjsc zwiekszona przeziernosc albo inne nieprawidlowosci w scanie z tego okresu. Troche sie zastanawiam nie wiem czy ja mialam robione echo serduszka bo nie wiem czy w uk wogole robia hmmm napewno zrobie jak bede w pl ale to dopiero za 2 tygodnie.
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje ale mamy urwanie głowy i nie mam za wiele czasu.
Echo serduszka robiliśmy z własnej woli w sprawdzonej klinice, gdzie robie 3 główne usg w ciąży z synkiem i teraz też. Specjalizują się w serduszkach ale ogólnie są bardzo dokładni i wszystko znajdą. Uratowali życie dziecku juz niejednego naszego znajomego. Przeiernośc miałam robioną i było wszystko ok, ogólnie w 12 tyg wszystkie parametry były idealne więc, napewno nic nie przeoczyli. Dobrą wiadomością jest to że maleńka ma wydolne serduszko i wszystkie przepływy w mózgu i pępowinie sa ok więc nie ma większego zagrożenia. Za 4 tyg mają sprawdzić czy się nie pogorszyło czy może się poprawiło, bo istnieje taka możliwość. Jak nie to pewnie szpital i leczenie bo podaje się jakieś silne leki, które czesto pomagają ale nie zawsze. Narazie staram sie nie wybiegać za dalego w przyszłośc bo mi się płakać chce. A to wszystko najprawdopodobniej przez przeziębienie
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa