BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #637293 przez SerekWaniliowy
Dziewczyny które nie mogą oglądać O matko! w TV ani na tvnplayer.pl mogą obejrzeć na tej stronie, nawet poza granicami kraju:

serialnet.pl/serial/3-367/o-matko-

Juz kiedyś podawałam ten link, ale mówiłyście, że nie działa, ale sprawdzałam teraz i np 8 odcinek działa, pozostałych nie sprawdzałam, pozostawiam do sprawdzenia chętnym :)

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #637300 przez SerekWaniliowy
Najadłam sie jak prosie ufff pęknę w szwach :silly: ale ryby nie przełknęłam, dalej żadnego mięsa nie mogę ruszyć w przeciwieństwie do Ciebie Agamo i na obiadek same brokułki z masełkiem mmm pycha :pinch: no a teraz chwila leżakowania i jak sie nie rozpada to na działeczkę śmigam :)

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #637301 przez agamo
SerekWaniliowy napisał:

Dziewczyny które nie mogą oglądać O matko! w TV ani na tvnplayer.pl mogą obejrzeć na tej stronie, nawet poza granicami kraju:

serialnet.pl/serial/3-367/o-matko-

Juz kiedyś podawałam ten link, ale mówiłyście, że nie działa, ale sprawdzałam teraz i np 8 odcinek działa, pozostałych nie sprawdzałam, pozostawiam do sprawdzenia chętnym :)

Agus jestes kochana! dzieki wielkie sprawdzilam i 8 odcinek dziala reszty tez nie sprawdzalam bo dzisiaj nie mam sily ale moze jutro po pracy oblukam! a moze jeszcze dzis wieczorkiem jak mi sie uda! o matko juz zawsze kojarzyc mi sie bedzie z Ewka!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #637340 przez iwonta_kg
Mi tez bedzie sie to z Ewą kojarzyć. Pamiętacie?

Iwonta: o matko leci!
Biedronka: jezu co leci?!
Iwonta: program na tvn style hehe :)

Robie paste jajeczna na kolację :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #637401 przez iwonta_kg
Nie wiem jakoś nie ogarniam tej nowej strony. ciemna taka i nie wiem o co chodzi. tu jest tak biało i wszystko wiem co gdzie jest :cheer: jest kolorowo tutaj :laugh:

Villemo skąd wzięłaś tą stronę???

Mam pytanie; czy mamy jakąś mamusię z Poznania????????

11 lata 8 miesiąc temu #637435 przez SerekWaniliowy
Iwonta z tego co kojarzę to Niagara jest z Poznania, podawała mi jakie sklepy z wózkami warto odwiedzić w Poznaniu.

Mi też co sobotę, jak program sie zaczyna, gęba sie uśmiecha na myśl o Biedroneczce.
A teraz nie potrafię się ogarnąć po tym co sie Jej przydarzyło. Myślałam, że nasze brzuszki są już bezpieczne... mam nadzieję, że nie zapomni o nas jak zadomowi Jej sie w brzuszku kolejny aniołek.

Villemo zalogowałam sie na nowym forum.

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #637440 przez Villemo
iwonta_kg napisał:

Nie wiem jakoś nie ogarniam tej nowej strony. ciemna taka i nie wiem o co chodzi. tu jest tak biało i wszystko wiem co gdzie jest :cheer: jest kolorowo tutaj :laugh:

Iwonka to jest profesjonalne forum. Mówiłam, że wszystko jest do zmian, tematy szata graficzna również. Mi to forum aktualne nasze bardzo się podoba ale niestety jeśli nie ma możliwości zamknięcia forum przed osobami z zewnątrz to dla mnie ogromny minus. Tak naprawdę każdy tutaj może obejrzeć nasze zdjęcia, które tutaj wklejamy i wykorzystać do nieznanych nam celów. To była jedynie propozycja z mojej strony. Portal fora.pl bardzo dobrze znam bo prowadzę tam forum lipcówek i tam wszystkiego uczyłam się od podstaw. Jeśli się wam nie podoba to trudno przecież nikogo nie zmuszam do zmian. Dziewczyny opowiedziały się za forum zamkniętym, z tego co wiem to tutaj takiej możliwości nie ma musicie znaleść inną chętną osobę która znajdzie inny portal i będzie umiała na nim administrować.

11 lata 8 miesiąc temu #637444 przez SerekWaniliowy
Już niedługo będę mogła ściąć włosy, jeszcze 1 cm i osiągnę cel wreszcie, bo już jestem nimi zmęczona :X Któraś z Was też chciała ściąć to może skusicie sie na to: raknroll.pl/o-fundacji/z-zycia-fundacji/daj-wlos/2040

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #637450 przez nefeli
Iwonka nie wiem na kogo powinnam Ci bardziej kazac uwazac na meza czy na brzunia ? Ales zagalopowala kochana,ale co tam chlopaki dadza rade,Ty mam nadzieje ze sie chociaz dobrze bawilas.
U mnie wlos zrobiony po 3h u fryzjera,tylek mnie rozbolal od siedzenia i dol moj nadal sie utrzymuje,mam nadzieje ze do wtorku i zaczne normalnie juz funkcjonowac,kluje i kluje mnie i nie wiem czy to jakas bakteria czy cos z szyjka...jak to moja mama mowi od lat powinnam zostac lekarzem :)
Mam nadzieje ze Biedroneczka w dobrych rekach i z rodzinnym wsparciem!!!
Jejku ja nic a nic nie czuje malej i zaraz zbzikuje,te 3 dni beda jak wiecznosc.
Do fryzjera przychodzi taka fajna rodzinka,uwielbiam na nich patrzec Tata,Mama i trzech chlopaczkow i uwaga... czwarta calineczka,jejku jak oni ja kochaja i na rekach nosza,no cud po prostu,az milo popatrzec :)
Podajcie jakies fajne stronki ze sklepami w Pl poza smykiem :) dzieki kochane
Zycze Wam uroczej nocy :) :) :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #637459 przez Villemo
nefeli napisał:

Iwonka nie wiem na kogo powinnam Ci bardziej kazac uwazac na meza czy na brzunia ? Ales zagalopowala kochana,ale co tam chlopaki dadza rade,Ty mam nadzieje ze sie chociaz dobrze bawilas.
U mnie wlos zrobiony po 3h u fryzjera,tylek mnie rozbolal od siedzenia i dol moj nadal sie utrzymuje,mam nadzieje ze do wtorku i zaczne normalnie juz funkcjonowac,kluje i kluje mnie i nie wiem czy to jakas bakteria czy cos z szyjka...jak to moja mama mowi od lat powinnam zostac lekarzem :)
Mam nadzieje ze Biedroneczka w dobrych rekach i z rodzinnym wsparciem!!!
Jejku ja nic a nic nie czuje malej i zaraz zbzikuje,te 3 dni beda jak wiecznosc.
Do fryzjera przychodzi taka fajna rodzinka,uwielbiam na nich patrzec Tata,Mama i trzech chlopaczkow i uwaga... czwarta calineczka,jejku jak oni ja kochaja i na rekach nosza,no cud po prostu,az milo popatrzec :)
Podajcie jakies fajne stronki ze sklepami w Pl poza smykiem :) dzieki kochane
Zycze Wam uroczej nocy :) :) :)

Polecam www.c-and-a.com/pl/pl/shop/start.html albo endo.pl/ a z akcesoriami www.entliczek.pl/

11 lata 8 miesiąc temu #637508 przez Kasia :]
Villemo napisał:

iwonta_kg napisał:

Iwonka to jest profesjonalne forum. Mówiłam, że wszystko jest do zmian, tematy szata graficzna również. Mi to forum aktualne nasze bardzo się podoba ale niestety jeśli nie ma możliwości zamknięcia forum przed osobami z zewnątrz to dla mnie ogromny minus. Tak naprawdę każdy tutaj może obejrzeć nasze zdjęcia, które tutaj wklejamy i wykorzystać do nieznanych nam celów. To była jedynie propozycja z mojej strony. Portal fora.pl bardzo dobrze znam bo prowadzę tam forum lipcówek i tam wszystkiego uczyłam się od podstaw. Jeśli się wam nie podoba to trudno przecież nikogo nie zmuszam do zmian. Dziewczyny opowiedziały się za forum zamkniętym, z tego co wiem to tutaj takiej możliwości nie ma musicie znaleść inną chętną osobę która znajdzie inny portal i będzie umiała na nim administrować.

Mnie też się podoba nasze forum, ale wolałabym jednak bardziej zamknięte, z uwagi właśnie na nasze zdjęcia i intymne tematy. Dlatego jeśli większość będzie za, to ja również jestem za przeniesieniem. Jeśli nie, to tutaj też damy radę ;)

11 lata 8 miesiąc temu #637511 przez Kasia :]
Dziewczynki życzę Wam dobrej nocki i udanego weekendu :)

Za chwilkę jadę po męża do pracy, a jutro weselicho, w niedzielę poprawiny, więc zajrzę do Was dopiero w poniedziałek. Dużo słonka życzę i odpoczynku :* buziaczki dla Was :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #637522 przez iwonta_kg
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

tu są opcje do ukrywania przed obcymi

11 lata 8 miesiąc temu #637536 przez MyMelange
Iwonka, ale to tylko ukryje przed niezarejestrowanym uzytkownikiem...

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #637555 przez niagara
iwonta_kg napisał:

Ja jestem tak prawie z Poznania :silly: Mieszkamy niedaleko więc dość często jesteśmy w Poznaniu :)

Jeśli chodzi o to forum zamknięte to ja nie jestem ani za ani przeciw. Mi się tu podoba i nie mam żadnego problemu z tym, że ktoś może podglądać moje posty. Korzystając z internetu mam świadomość, że ktoś może wykorzystać to co tam zamieszczam :blink:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka