- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
serialnet.pl/serial/3-367/o-matko-
Juz kiedyś podawałam ten link, ale mówiłyście, że nie działa, ale sprawdzałam teraz i np 8 odcinek działa, pozostałych nie sprawdzałam, pozostawiam do sprawdzenia chętnym
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Dziewczyny które nie mogą oglądać O matko! w TV ani na tvnplayer.pl mogą obejrzeć na tej stronie, nawet poza granicami kraju:
serialnet.pl/serial/3-367/o-matko-
Juz kiedyś podawałam ten link, ale mówiłyście, że nie działa, ale sprawdzałam teraz i np 8 odcinek działa, pozostałych nie sprawdzałam, pozostawiam do sprawdzenia chętnym
Agus jestes kochana! dzieki wielkie sprawdzilam i 8 odcinek dziala reszty tez nie sprawdzalam bo dzisiaj nie mam sily ale moze jutro po pracy oblukam! a moze jeszcze dzis wieczorkiem jak mi sie uda! o matko juz zawsze kojarzyc mi sie bedzie z Ewka!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Iwonta: o matko leci!
Biedronka: jezu co leci?!
Iwonta: program na tvn style hehe
Robie paste jajeczna na kolację
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Villemo skąd wzięłaś tą stronę???
Mam pytanie; czy mamy jakąś mamusię z Poznania????????
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Mi też co sobotę, jak program sie zaczyna, gęba sie uśmiecha na myśl o Biedroneczce.
A teraz nie potrafię się ogarnąć po tym co sie Jej przydarzyło. Myślałam, że nasze brzuszki są już bezpieczne... mam nadzieję, że nie zapomni o nas jak zadomowi Jej sie w brzuszku kolejny aniołek.
Villemo zalogowałam sie na nowym forum.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem jakoś nie ogarniam tej nowej strony. ciemna taka i nie wiem o co chodzi. tu jest tak biało i wszystko wiem co gdzie jest jest kolorowo tutaj
Iwonka to jest profesjonalne forum. Mówiłam, że wszystko jest do zmian, tematy szata graficzna również. Mi to forum aktualne nasze bardzo się podoba ale niestety jeśli nie ma możliwości zamknięcia forum przed osobami z zewnątrz to dla mnie ogromny minus. Tak naprawdę każdy tutaj może obejrzeć nasze zdjęcia, które tutaj wklejamy i wykorzystać do nieznanych nam celów. To była jedynie propozycja z mojej strony. Portal fora.pl bardzo dobrze znam bo prowadzę tam forum lipcówek i tam wszystkiego uczyłam się od podstaw. Jeśli się wam nie podoba to trudno przecież nikogo nie zmuszam do zmian. Dziewczyny opowiedziały się za forum zamkniętym, z tego co wiem to tutaj takiej możliwości nie ma musicie znaleść inną chętną osobę która znajdzie inny portal i będzie umiała na nim administrować.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie wlos zrobiony po 3h u fryzjera,tylek mnie rozbolal od siedzenia i dol moj nadal sie utrzymuje,mam nadzieje ze do wtorku i zaczne normalnie juz funkcjonowac,kluje i kluje mnie i nie wiem czy to jakas bakteria czy cos z szyjka...jak to moja mama mowi od lat powinnam zostac lekarzem
Mam nadzieje ze Biedroneczka w dobrych rekach i z rodzinnym wsparciem!!!
Jejku ja nic a nic nie czuje malej i zaraz zbzikuje,te 3 dni beda jak wiecznosc.
Do fryzjera przychodzi taka fajna rodzinka,uwielbiam na nich patrzec Tata,Mama i trzech chlopaczkow i uwaga... czwarta calineczka,jejku jak oni ja kochaja i na rekach nosza,no cud po prostu,az milo popatrzec
Podajcie jakies fajne stronki ze sklepami w Pl poza smykiem dzieki kochane
Zycze Wam uroczej nocy
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonka nie wiem na kogo powinnam Ci bardziej kazac uwazac na meza czy na brzunia ? Ales zagalopowala kochana,ale co tam chlopaki dadza rade,Ty mam nadzieje ze sie chociaz dobrze bawilas.
U mnie wlos zrobiony po 3h u fryzjera,tylek mnie rozbolal od siedzenia i dol moj nadal sie utrzymuje,mam nadzieje ze do wtorku i zaczne normalnie juz funkcjonowac,kluje i kluje mnie i nie wiem czy to jakas bakteria czy cos z szyjka...jak to moja mama mowi od lat powinnam zostac lekarzem
Mam nadzieje ze Biedroneczka w dobrych rekach i z rodzinnym wsparciem!!!
Jejku ja nic a nic nie czuje malej i zaraz zbzikuje,te 3 dni beda jak wiecznosc.
Do fryzjera przychodzi taka fajna rodzinka,uwielbiam na nich patrzec Tata,Mama i trzech chlopaczkow i uwaga... czwarta calineczka,jejku jak oni ja kochaja i na rekach nosza,no cud po prostu,az milo popatrzec
Podajcie jakies fajne stronki ze sklepami w Pl poza smykiem dzieki kochane
Zycze Wam uroczej nocy
Polecam www.c-and-a.com/pl/pl/shop/start.html albo endo.pl/ a z akcesoriami www.entliczek.pl/
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
iwonta_kg napisał:
Nie wiem jakoś nie ogarniam tej nowej strony. ciemna taka i nie wiem o co chodzi. tu jest tak biało i wszystko wiem co gdzie jest jest kolorowo tutaj
Iwonka to jest profesjonalne forum. Mówiłam, że wszystko jest do zmian, tematy szata graficzna również. Mi to forum aktualne nasze bardzo się podoba ale niestety jeśli nie ma możliwości zamknięcia forum przed osobami z zewnątrz to dla mnie ogromny minus. Tak naprawdę każdy tutaj może obejrzeć nasze zdjęcia, które tutaj wklejamy i wykorzystać do nieznanych nam celów. To była jedynie propozycja z mojej strony. Portal fora.pl bardzo dobrze znam bo prowadzę tam forum lipcówek i tam wszystkiego uczyłam się od podstaw. Jeśli się wam nie podoba to trudno przecież nikogo nie zmuszam do zmian. Dziewczyny opowiedziały się za forum zamkniętym, z tego co wiem to tutaj takiej możliwości nie ma musicie znaleść inną chętną osobę która znajdzie inny portal i będzie umiała na nim administrować.
Mnie też się podoba nasze forum, ale wolałabym jednak bardziej zamknięte, z uwagi właśnie na nasze zdjęcia i intymne tematy. Dlatego jeśli większość będzie za, to ja również jestem za przeniesieniem. Jeśli nie, to tutaj też damy radę
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Za chwilkę jadę po męża do pracy, a jutro weselicho, w niedzielę poprawiny, więc zajrzę do Was dopiero w poniedziałek. Dużo słonka życzę i odpoczynku :* buziaczki dla Was
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tu są opcje do ukrywania przed obcymi
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Ja jestem tak prawie z Poznania Mieszkamy niedaleko więc dość często jesteśmy w Poznaniu
Jeśli chodzi o to forum zamknięte to ja nie jestem ani za ani przeciw. Mi się tu podoba i nie mam żadnego problemu z tym, że ktoś może podglądać moje posty. Korzystając z internetu mam świadomość, że ktoś może wykorzystać to co tam zamieszczam