BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #636480 przez iwonta_kg
Mam nadzieję że jutro jak wejdę na forum to przeczytam pozytywną wiadomość. Trzymam kciuki za Ciebie Biedroneczko!!!! I oby temu Maleństwu biło to maleńkie serduszko!!!! Dobra idę bo zaraz się rozpłaczę :(

Dobranoc

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #636502 przez Villemo
iwonta_kg napisał:

Villemo wysłałam ci adres.

A byliście gdzieś w jakimś lesie że mogł złapać tego kleszcza? i to jeszcze żywy?? masakra. może powinnaś pojechać jutro z nim do lekarza żeby zobaczył czy coś tam nie zostało...

Wyszedł cały co do tego nie ma wątpliwości. Nie zdążył się jeszcze dobrze wczepić w skórę. Łapki myjemy co chwilę więc na pewno to było w niedługim okresie po ukąszeniu. Nigdzie nie chodziliśmy, młody jedynie śmigał po trawniku.

Wstrzymam się dzisiaj mały już śpi padnięty, jutro najwyżej zadzwonię do lekarza i zapytam, czy przyjechać czy tylko obserwować.

11 lata 8 miesiąc temu #636515 przez MyMelange
W tym czasie kleszcze siedza wlasnie w trawie. Juz sa, bo po psach kolezanki lazily. Musze swoje zwierzeta juz zakropic na to dziadostwo.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #636568 przez niagara
Biedroneczko kochana trzymam kciuki, zeby jutro to wszystko okazalo sie jedna, wielka pomylka! Trzymaj sie!

11 lata 8 miesiąc temu #636631 przez kocham_cie
Ewcia trzymaj się...

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #636637 przez agamo
Dzien doberek
Ewus pewnie cała w nerwach dzisiaj będziesz!Trzymaj sie tam skarbie! Mam nadzieje ze wszystko sie ulorzy! Korzystaj tam ze wsparcia rodziny ile możesz! Jak będziesz dała radę napisz tu do nas jeśli nie dziś to jutro!

Villemo daj znać co ci lekarz powiedział o tym kleszczu!
No a ja szykuje sie do wyjścia do pracy :( oby dziś szybko zlecialo i żebym nie padła pod koniec dnia ze zmęczenia jak wczoraj!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #636640 przez kalina
Biedroneczko jestem myslami z toba. mam nadzieje na cud

Agamo to milej pracy. moze nie wykoncza cie tam:-) a i nie przejmuj sie az tak magnezem. chyba na kazdej jest wypisana dawka i zeby nie przekraczac. ale to bardziej jak ktos sobie chce brac profilaktycznie. w razie jak cos sie dzieje to i tak kaza wziac wieksza dawke. ale pewnie cos jest w przepisach ze producenci w razie czego wypisuja. w koncu nie moga napisac w ulotce: Bierz pacjencie ile chcesz:-) jak sie martwisz to moze zapytaj w aptece czy zadzwon do poloznej jaki najlepiej brac w ciazy. moja lekarka to sie nawet nie zaintetesowala jaki magnez biore tylko mniej wiecej dawke podala zebym zwiekszyla do 300mg a jak zapytalam czy w razie skorczow moge wiecej to pozwolila

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #636680 przez izula
czesc dziewczynki moje kochane i brzuszki słodkie,

przepraszam za bledy ale korzystam z tego ze nie ma jeszcze obchodu i wlaczylam laptopa. szybko pisze za nim ktos mnie opieprzy. dostalam wczoraj kroplowke z roztworem magnezu caly dzien leciala do tego nospa duphaston i chyba raphalin jak dobrze pamietam. do tego mam brac dodatkowo swoj magnez 3x2 i witaminki. czyli konska dawka magnezu. lezec mam tylko na boku bo na plasko podparta poduszka podobno uciskam macice ktora rosnie. robili mi wczoraj kolejne usg i dostalam slodkie zdjecie malej stopki mojego maluszka hahah tak ladnie pokazal stopke ze az pani doktor wolala lekarza zeby sobie poogladal. Ckiedy mnie wypuszcza nie wiem. jestem po moczu cewnikowanym - wrrrr okropne, i wczorajszych badaniach krwi. teraz wyniki i decyzja co dalej.

Niagara przeczytalam ze jednak córcia :))) Gratuluję heheh, ciekawe ile jeszcze takich niespodzianek będzie :))))

Biedroneczka mysle o tobie i licze po cichu na dobre wiadomosci.

Pozdrawiam was serdecznie dziewczynki buziaki

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #636689 przez iwonta_kg
Dzien dobry wszystkim w piątek.

Izula a czemu cie cewnikowali na mocz? Nie mozesz chodzić? Jak znajdziesz chwile to wrzuc zdjęcie tej stópki :)

Biedroneczko czekamy na wieści !

Pozdrówka!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #636701 przez SerekWaniliowy
część ciężaróweczki!

Czekam tak jak Wy na dobre wiadomości od Biedroneczki i musze Wam powiedzieć ze nie wyobrażam sobie ze może być inaczej.

Agamo milej i lekkiej pracy Ci zycze!

Izula jak bedziesz juz w domku, a mam nadzieje ze juz po weekendzie, to musisz koniecznie pochwalic sie swoim pietaszkiem :)

Biedroneczko trzymaj sie dzielnie :* wszyśtkie jestesmy z Toba w tej chwili!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #636743 przez niagara
Cześć Laski :)
Ciekawe co tam u naszej Biedroneczki :unsure: :unsure: mam nadzieję, że wszystko dobrze...
Wiecie, co mi się dzisiaj śniło, że mój lekarz prowadzący stwierdził, że jednak będzie chłopak :lol:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #636759 przez MyMelange
Czesc Lasencje :)

Mam nadzieje, ze u Ewci cuda sie dzieja :)

Natalka, Ty juz kurna lpiej nie kombinuj w tych snach hahahha
Co na sniadanko?

AAAAA wiem! Niagarka mnie natchnela - zjem jajeczka :)

11 lata 8 miesiąc temu #636774 przez niagara

11 lata 8 miesiąc temu #636778 przez MyMelange
Cuddddoooooowna Lenka :)

A tu widac, jak niezawodne sa bujaczki Fisher Price:

!

11 lata 8 miesiąc temu #636785 przez nefeli
Biedroneczkakochanie jestem z Toba calym serduchem i myslami!!!
Natalkano no popisal sie siusiorek i zostal muszelka,hihi gratuluje !!! ja mysle ze juz to sie nie zmieni,podobno z dziewczynki chlopiec sie nie robi na odwrot to tak ;)ale ile w tym prawdy???mi 4 lekarzy powiedzialo ze dziewczynka,bede wykanczac po kolei jak ktorys zdanie zmieni!!!
Ja wczoraj szukajac prezentu dla chrzesniaka,wpadlam do Hm i kupilam malinowe body i spodenki,oraz dwie pary grubasnych skarpetek,a w zarze getry zolciutkie z kokardkami :)
Moje klucia nie mijaja i sa nadal centralnie w szyjce,wiec nie wiem co tam sie dzieje ale jestem skazana czekac do wtorku i karze mu znow szyjke zmierzyc i wziac wymaz z niej.
Izulasciskam Cie mocno i ciesze sie ze jestes pod dobra opieka.
Villemonie znosze tego obrzydlistwa kleszczy,ale jak wyjelas szybko i calego to mysle ze wszystko jest ok,ja z kleszczem chodzilam ponad tydzien i na szczescie nic sie nie stalo,one moga siedziec dlugo i tak sobie pic i pic,ale sa i odmiany ktore ugryza wpuszcza trucizne i nieswiadomie go stracimy a do tragedi dochodzi,cos o czym dowiedzialam sie dopiero w tym roku,swiecie przekonana,ze musi siedziec i pic krew zeby doszlo do powiklan.
caluje Was wszystkie i do wieczorka :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka