BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #636222 przez niagara
agamo napisał:

Wow Natalia gratuluje ale ci mała psikusa zrobiła Hehe Powiem ci ze ilekroć patrzyłam na twoja fotkę w avatarku to myslalam o tym ze będziesz mieć córeczkę! Nie wiem czemu! Jak napisałeś ze chłopak to gratulowalam bo wiem ze chcialas ale myśle ze dziewczynka tez fajnie! Będzie ci pasować!!! No a wy jakie reakcje mieliście z mężem?

Ja byłam w tak wielkim szoku, że nie wiedziałam co mam powiedzieć :laugh:
Lekarka nam się pyta, czy wiemy co będzie, a ja, że tak, że mamy 95% pewności, a ona, że widzi tu 100% córeczkę :laugh: A ja do niej córeczkę? :ohmy: A nie syna? :ohmy: Heheh :laugh: Mój mąż też nie wiedział co powiedzieć :laugh:

Tak naprawdę to nadal jestem w szoku :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #636230 przez kocham_cie
wow niagara to rzeczywiście szok! i komu teraz wierzyć???

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #636235 przez niagara
kocham_cie napisał:

wow niagara to rzeczywiście szok! i komu teraz wierzyć???

Pojęcia nie mam :laugh: Będziemy czekać do następnej wizyty i zobaczymy, co na to nasz lekarz powie :laugh:

A miałam dzisiaj kupić bodziaki mojemu Marcelkowi :laugh:

Lenka za to dostała przytulankę, butelki i ręczniczek, z ciuszkami się jeszcze wstrzymam :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #636241 przez agamo
niagara napisał:

agamo napisał:

Wow Natalia gratuluje ale ci mała psikusa zrobiła Hehe Powiem ci ze ilekroć patrzyłam na twoja fotkę w avatarku to myslalam o tym ze będziesz mieć córeczkę! Nie wiem czemu! Jak napisałeś ze chłopak to gratulowalam bo wiem ze chcialas ale myśle ze dziewczynka tez fajnie! Będzie ci pasować!!! No a wy jakie reakcje mieliście z mężem?

Ja byłam w tak wielkim szoku, że nie wiedziałam co mam powiedzieć :laugh:
Lekarka nam się pyta, czy wiemy co będzie, a ja, że tak, że mamy 95% pewności, a ona, że widzi tu 100% córeczkę :laugh: A ja do niej córeczkę? :ohmy: A nie syna? :ohmy: Heheh :laugh: Mój mąż też nie wiedział co powiedzieć :laugh:

Tak naprawdę to nadal jestem w szoku :lol:

Hehehe ale smiesznie musieliscie wygladac! I co teraz bedziecie robic jeszcze jedno usg na potwierdzenie ktorejs wersji? No niezly psikus! U mnie moja kuzynka dwa lata temu byla w ciazy i miala lekarza prywatnie z duuuuzym doswiadczeniem i bardzo sumiennego no i powiedzial jej ze bedzie dziewczynka cala rodzina nakupowala jej sukieneczek i sie okazalo przy porodzie ze to chlopiec a nie dziewczynka Tez wszyscy w szoku byli ale na szczescie nie bylo zalamki! Az sie niemoge doczekac mojego usg bo cholera wie jeszcze mnie inaczej wyjdzie :P Choc ja juz Kacperkiem brzuszek nazywam ...

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #636248 przez niagara
Ja do mojego brzuszka też już mówiłam Marcelku, bo takiego obrotu sprawy w ogóle się nie spodziewałam ;)

Dziadek mojego męża też nam dzisiaj powiedział, że u kogoś tam dziecko na usg wyglądało jak dziewczynka, a urodził się chłopiec więc chyba wszystko jest możliwe:)

11 lata 8 miesiąc temu #636251 przez iwonta_kg
Natalia no nieźle! Ale sie uśmiałam hehe teraz do kolejnej wizyty bedziecie sie zastanawiać komu wierzyć :) ciekawa sytuacja :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #636260 przez Villemo
Dziewczyny czy mogłabym prosić o przesłanie adresów e-mail na pw? Chciałabym już dodać was do listy użytkowników forum zamknietego, żebyście zobaczyły jakby mogło to wyglądać. Oczywiście to tylko na razie ramowy szkielet ale na forum już można pisać czekam na wszelkie sugestie nie musimy się przenosić od razu, nie musimy w cale jeśli się wam nie spodoba :-)

11 lata 8 miesiąc temu #636271 przez Alivva
Wczoraj jak pisalas ze masz taki sam brzuszek jak moj to sie zastanawialam nad tym troche :-)
Ale jaja heh.... ciekawe ile takich pomylek jeszcze bedzie na naszym forum. Ja lekarzom w tej kwestii nie ufam :P sama zobacze to uwierze. Niby widzialam ale na swoje potwierdzenie czekam do usg 4d ;-)

11 lata 8 miesiąc temu #636292 przez Villemo
Agamo, Kasia, Alivva, Mymelange, Kalina wysłałam meila :-) Czekam na adresy kolejnych dziewczyn

11 lata 8 miesiąc temu #636295 przez kalina
haha niagarka ale jaja:) juz sobie wobrazam wasze miny..
wlasnie mowie mezowi o tym ze moga sie pomylic bo ja jakos podchodze z przymrozeniem oka do plci i czekam na pewniaka do nastepnej wizyty ktora nawet nie wiem kiedy. a moj maz swiecie przekonany ze juz na pewno tak bedzie. i mu mowie ze co bedzie jak dostaniemy zapas sukienek a okaze sie na nastepnej wizycie ze jednak chlopak

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #636337 przez SerekWaniliowy
Niagara bardzo rozbawiła mnie Twoja dzisiejsza historia :lol: wyobrażam sobie jakie mieliście miny, łącznie z pania doktor hahaa a jeszcze lekarz prowadzący może sie mocno zdziwić ;) Musisz chwilowo do tabelki wprowadzić też Lenkę po sąsiedzku do Marcelka ;)

Mój mąż nie przewiduje pomyłki lekarza i ledwo wyszliśmy z gabinetu to wszystkich obdzwonił, że córkę będzie miał, nie sądziłam, że tak będzie sie cieszył, widziałam nawet jak ukradkiem oglądał takie malutkie sukienki na allegro, jedno co go dręczyło chyba od czasu wizyty, to w niedzielę mnie spytał czy dziewczynka może stać na bramce? ;)

Kocham Cię ja też dziś widziałam dziewczynę prowadząca Buzza akurat staliśmy na światłach, ale miałam za daleko do domu by wysiąść i zagadać, miała już większe dziecko w wózku, może koło 2 latek miał a może troszkę więcej, całkiem nieźle w nim wyglądał w sensie miejsca :) W końcu sie Izie poprawi humor :)

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #636338 przez SerekWaniliowy
Nie wiem czy nie ominęłam jakiejś wiadomości, czy Iza lub Biedroneczka się odzywały, nie wiecie czy u nich wszystko w porządku? :(

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #636341 przez agamo
SerekWaniliowy napisał:

Nie wiem czy nie ominęłam jakiejś wiadomości, czy Iza lub Biedroneczka się odzywały, nie wiecie czy u nich wszystko w porządku? :(

Bieroneczka pisala wczoraj wieczorkiem ze jest z nami i czyta nas na biezaco! dzisiaj nic nie pisala wiec mam nadzieje ze jest ok. A od Izy nie widzialam zadnych wiadomosci chyba nic nie pisala!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #636372 przez MyMelange
Niagarka no niezle jaja, a raczej ich brak!!! Hahahhahaaaa. Nie straszcie mnie, bo ja juz mam pelno ciuszkow dla chlopaka :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #636376 przez niagara
A zapomniałam dodać, że nasze szczęście waży 400gram :) Wydaje mi się, że to trochę dużo, jak na ten tydzień, ale lekarka twierdzi, że w normie :)
My oczywiści też już zdążyliśmy wszystkich poinformować, że będziemy mieli synka :lol: Trzeba to będzie jakoś odkręcić :silly:

Z mężem śmiejemy się, że może mamy bliźniaki chłopca i dziewczynkę :lol:
Po dzisiejszym, nic mnie już nie zdziwi :lol: :lol: :lol:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka