- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Wow Natalia gratuluje ale ci mała psikusa zrobiła Hehe Powiem ci ze ilekroć patrzyłam na twoja fotkę w avatarku to myslalam o tym ze będziesz mieć córeczkę! Nie wiem czemu! Jak napisałeś ze chłopak to gratulowalam bo wiem ze chcialas ale myśle ze dziewczynka tez fajnie! Będzie ci pasować!!! No a wy jakie reakcje mieliście z mężem?
Ja byłam w tak wielkim szoku, że nie wiedziałam co mam powiedzieć
Lekarka nam się pyta, czy wiemy co będzie, a ja, że tak, że mamy 95% pewności, a ona, że widzi tu 100% córeczkę A ja do niej córeczkę? A nie syna? Heheh Mój mąż też nie wiedział co powiedzieć
Tak naprawdę to nadal jestem w szoku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wow niagara to rzeczywiście szok! i komu teraz wierzyć???
Pojęcia nie mam Będziemy czekać do następnej wizyty i zobaczymy, co na to nasz lekarz powie
A miałam dzisiaj kupić bodziaki mojemu Marcelkowi
Lenka za to dostała przytulankę, butelki i ręczniczek, z ciuszkami się jeszcze wstrzymam
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
agamo napisał:
Wow Natalia gratuluje ale ci mała psikusa zrobiła Hehe Powiem ci ze ilekroć patrzyłam na twoja fotkę w avatarku to myslalam o tym ze będziesz mieć córeczkę! Nie wiem czemu! Jak napisałeś ze chłopak to gratulowalam bo wiem ze chcialas ale myśle ze dziewczynka tez fajnie! Będzie ci pasować!!! No a wy jakie reakcje mieliście z mężem?
Ja byłam w tak wielkim szoku, że nie wiedziałam co mam powiedzieć
Lekarka nam się pyta, czy wiemy co będzie, a ja, że tak, że mamy 95% pewności, a ona, że widzi tu 100% córeczkę A ja do niej córeczkę? A nie syna? Heheh Mój mąż też nie wiedział co powiedzieć
Tak naprawdę to nadal jestem w szoku
Hehehe ale smiesznie musieliscie wygladac! I co teraz bedziecie robic jeszcze jedno usg na potwierdzenie ktorejs wersji? No niezly psikus! U mnie moja kuzynka dwa lata temu byla w ciazy i miala lekarza prywatnie z duuuuzym doswiadczeniem i bardzo sumiennego no i powiedzial jej ze bedzie dziewczynka cala rodzina nakupowala jej sukieneczek i sie okazalo przy porodzie ze to chlopiec a nie dziewczynka Tez wszyscy w szoku byli ale na szczescie nie bylo zalamki! Az sie niemoge doczekac mojego usg bo cholera wie jeszcze mnie inaczej wyjdzie Choc ja juz Kacperkiem brzuszek nazywam ...
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziadek mojego męża też nam dzisiaj powiedział, że u kogoś tam dziecko na usg wyglądało jak dziewczynka, a urodził się chłopiec więc chyba wszystko jest możliwe:)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Ale jaja heh.... ciekawe ile takich pomylek jeszcze bedzie na naszym forum. Ja lekarzom w tej kwestii nie ufam sama zobacze to uwierze. Niby widzialam ale na swoje potwierdzenie czekam do usg 4d
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
wlasnie mowie mezowi o tym ze moga sie pomylic bo ja jakos podchodze z przymrozeniem oka do plci i czekam na pewniaka do nastepnej wizyty ktora nawet nie wiem kiedy. a moj maz swiecie przekonany ze juz na pewno tak bedzie. i mu mowie ze co bedzie jak dostaniemy zapas sukienek a okaze sie na nastepnej wizycie ze jednak chlopak
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Mój mąż nie przewiduje pomyłki lekarza i ledwo wyszliśmy z gabinetu to wszystkich obdzwonił, że córkę będzie miał, nie sądziłam, że tak będzie sie cieszył, widziałam nawet jak ukradkiem oglądał takie malutkie sukienki na allegro, jedno co go dręczyło chyba od czasu wizyty, to w niedzielę mnie spytał czy dziewczynka może stać na bramce?
Kocham Cię ja też dziś widziałam dziewczynę prowadząca Buzza akurat staliśmy na światłach, ale miałam za daleko do domu by wysiąść i zagadać, miała już większe dziecko w wózku, może koło 2 latek miał a może troszkę więcej, całkiem nieźle w nim wyglądał w sensie miejsca W końcu sie Izie poprawi humor
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Nie wiem czy nie ominęłam jakiejś wiadomości, czy Iza lub Biedroneczka się odzywały, nie wiecie czy u nich wszystko w porządku?
Bieroneczka pisala wczoraj wieczorkiem ze jest z nami i czyta nas na biezaco! dzisiaj nic nie pisala wiec mam nadzieje ze jest ok. A od Izy nie widzialam zadnych wiadomosci chyba nic nie pisala!
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My oczywiści też już zdążyliśmy wszystkich poinformować, że będziemy mieli synka Trzeba to będzie jakoś odkręcić
Z mężem śmiejemy się, że może mamy bliźniaki chłopca i dziewczynkę
Po dzisiejszym, nic mnie już nie zdziwi