- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witaj Lenka,kurcze chcieli Cie przerobic na faceta a to lekarze niezdary
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie odezwałam się wczoraj, bo jak zwykle brak czasu. Teraz piszę zapewne ostatni raz przed wyjazdem do Chorwacji. Nawet wyjątkowo zalogowałam się w pracy, żeby do Was napisać
Widzę, że prawdziwe cuda się tu dzieją - chłopcy zmieniają się w dziewczynki Musiałaś mieć opad szczeny Natalko, nie dziwię Ci się
Mi wczoraj płeć potwierdzono Ale powiem Wam, że więcej mi stresu niż radości przyniosło to wczorajsze usg połówkowe. Wszystko jest ok, ale na usg miałam nerwy i teraz mam kolejne niepokoje
Opowiem Wam jak to było: Najpierw pani doktor skupiła się na serduszku - super super, tu pięknie, tam pięknie, przepływy ok... Ale jak chciała ładnie uchwycić tzw. krzyż serca, to nie wychodziło... I tak co chwilę wracała do tego serca, a mnie już ogarnął blady strach... Młody długo siedział w jednej pozycji. Ostatecznie, po wielu próbach (i minutach), synek zrobił fikołka i pokazał się z takiej strony, że pani doktor ów krzyż serca zobaczyła, ale co się już zdążyłam nadenerwować, to moje :/
Natomiast teraz niepokoi mnie jeszcze to, że Maleńki wyszedł o 5 dni młodszy. Do tej pory wahania były max 3 dni (zresztą jestem niemal pewna, że faktycznie jest młodszy o 2 dni, bo wiem, kiedy miałam owu). Ale na usg ponad 3 tyg temu wymiary miał idealnie jak z miesiączki. Wagowo 265g (wczoraj był 19t6d wg om), czyli, jak zerkam do tabelek w internecie, w sam raz na 20t. Ale widocznie któreś wymiary zaniżyły wiek. Co o tym sądzicie dziewczyny? Czy to jest powód do niepokoju?
Bo ja już zaczęłam to łączyć z tym, co mnie już wcześniej zaniepokoiło, że ta waga mi całkiem stanęła. Jak miesiąc temu doszło 3 kg, tak nie wiem czy nie jestem nawet 0,5 kg w tył. Jak mierzę obwód brzuszka, to też coś bez zmian Może to przez ten stres przedślubny? Mam nadzieję, że w Chorwacji odpocznę, wyluzuję i obydwoje z Małym zadrobimy zaległości w wymiarach
Fotki Młodego nie zdążę wrzucić, a też mam śliczny buziaczek 3D.
Ninko, wiem co musiałaś czuć na echo serca twojego Maleństwa... Będę się za Was modlić, żeby do rozwiązania już wszystko było w normie
Żegnam się z Wami na całe 9 dni. Będzie mi Was brakowało Proszę o same dobre wieści jak wrócę! Ale będę miała nadrabiania...
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Jade na zabieg ((
O Jezu Biedroneczka! Tak mi przykro kochana. Tak bardzo wszystkie liczyłyśmy na pomyłkę Trzymaj sie słonko i nie poddawaj się! Ściskam Cię najmocniej jak potrafię
Brakuje mi słów...
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Słonko, niczym się nie martw tylko wypoczywaj. Czasem jak człowiek zacznie za bardzo wnikać to zawsze coś wyjdzie nie tak..a my tylko nerwów się nabawimy..wiem, że łatwo powiedzieć bo wszystkie się martwimy, ale ja już też przestałam się doszukiwać róznych rzeczy. Skoro lekarz wczoraj powiedział, że wszystko ok to musi tak być, tym bardziej że wyjeżdżasz. Miłego odpoczynku i dbajcie o siebie!
A ja właśnie skończyłam robić prezent dla przyjaciółki, dzisiaj idę na urodziny,
a sukienki na wesele nadal nie mam:)
Trzymajcie się cieplutko:)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Nie wiem co napisać..
Wiem ze jest i będzie ci ciężko...i to bardzo...
ale Twój mały aniołek [*] na pewno nie chce byś przez niego cierpiała...
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymaj się biedroneczko...będziemy z Tobą myślami..
Słonko, niczym się nie martw tylko wypoczywaj. Czasem jak człowiek zacznie za bardzo wnikać to zawsze coś wyjdzie nie tak..a my tylko nerwów się nabawimy..wiem, że łatwo powiedzieć bo wszystkie się martwimy, ale ja już też przestałam się doszukiwać róznych rzeczy. Skoro lekarz wczoraj powiedział, że wszystko ok to musi tak być, tym bardziej że wyjeżdżasz. Miłego odpoczynku i dbajcie o siebie!
A ja właśnie skończyłam robić prezent dla przyjaciółki, dzisiaj idę na urodziny,
a sukienki na wesele nadal nie mam:)
Trzymajcie się cieplutko:)
Monia ja też poszukuję sukienki ;/ przede mną 2 komunie i wesele Widziałam fajne w Smyku (są na stronie internetowej) i w 4mums ale ceny porażają. Nie uśmiecha mi się dać ze 160 zł za sukienkę którą założę 2 razy i w dodatku i tak będę w niej wyglądać jak betoniara
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Przynoszę dobre wieści mąż dziś wyszedł ze szpitala i już jesteśmy razem w domku