BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #637590 przez SerekWaniliowy
Ja jestem podobnego zdania co Niagara, gdzie będziecie pisały tam będę zaglądała, a właśnie Niagara Ty założyłaś Wrześniówki na facebooku prawda? To tam niedodani do tej grupy nie widzą co sie tam umieszcza prawda? To może jeśli, ktoś obawia sie, że obcy obejrzą Jego zdjęcia to mogą tam wklejać bezpiecznie prawda, czy sie mylę? :)

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #637607 przez niagara
Serku to nie ja utworzyłam grupę na Facebooku tylko Villemo, ale chyba faktycznie jest tak, że osoby spoza grupy nie widzą tego, co tam zamieszczamy :)

11 lata 8 miesiąc temu #637625 przez SerekWaniliowy
niagara napisał:

Serku to nie ja utworzyłam grupę na Facebooku tylko Villemo, ale chyba faktycznie jest tak, że osoby spoza grupy nie widzą tego, co tam zamieszczamy :)

Echhh no ja to gamoń jestem, nie kumam facebooka nic a nic :side: w takim razie Villemo czy zdjęcia i posty dodane na facebooku na Wrześniówkach są widoczne tylko dla tych co są przyjęte do grupy?

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #637648 przez SerekWaniliowy
No w końcu doczekałam się męża po delegacji, deptałam pod oknem już od pół godziny i właśnie przyjechał :lol: uciekam mu przytruć i spać. Spokojnej nocki dziewczyny!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #637659 przez niagara
Wstępnie usunęłam już z tabelki osoby nieudzielające się w dyskusji i okazało się, że tylko 3 z nas jeszcze nie znają płci dzidziusia :) Póki co jest 9 chłopców/9 dziewczynek :laugh:
Nie zamieściłam jeszcze aktualnej wersji, ponieważ może jeszcze któraś z dziewczyn zdecyduje się wrócić, damy im czas powiedzmy do poniedziałku :silly:

Karolcia1919, Kocham_cie, Paulinka.k22 kiedy macie wizyty? Chcecie poznać płeć?:)

11 lata 8 miesiąc temu #637665 przez Alivva
niagara napisał:

Wstępnie usunęłam już z tabelki osoby nieudzielające się w dyskusji i okazało się, że tylko 3 z nas jeszcze nie znają płci dzidziusia :) Póki co jest 9 chłopców/9 dziewczynek :laugh:
Nie zamieściłam jeszcze aktualnej wersji, ponieważ może jeszcze któraś z dziewczyn zdecyduje się wrócić, damy im czas powiedzmy do poniedziałku :silly:

Karolcia1919, Kocham_cie, Paulinka.k22 kiedy macie wizyty? Chcecie poznać płeć?:)

No i poooleciała osoba która jako jedyna mnie tu cholernie irytowała na początku :P
merci,merci Niagara :lol:

no 9 na 9 ale widzę,że nie zmieniłaś swojego KOLORA na róż :P

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #637679 przez kocham_cie
niagara napisał:

Natka pewno że chce poznac płeć... :silly: tylko co zrobic jak ta moja kruszynka się ujawnić nie chce :dry: wizytę mam 09.05 i doktorek choćby miał na rzęsach stanąć włączyć 4d-5d czy nawet 10d ma mi powiedzieć co tam we mnie mieszka... inaczej nie rusze sie z gabinetu :lol:

Jedyne co możesz zmianić w tabelce to Lilianę zamienić na Pole albo Kaline- choć i tak wiem że mój D. never się nie zgodzi i będzie Zuzia... a jak będzie chłopiec..hmmmm nie mam pojęcia jak go nazwiemy :laugh:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #637680 przez kocham_cie
Ciekawe jak tam Ewcia... mam nadzięję że rodzina ja wspiera... nawet sobie nie wyobrażam co teraz przechodzi :(

A co z tym komornikiem u Papi- pisała coś czy nie???

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #637683 przez kocham_cie
Dzień dobry mamusie wy powolutku będziecie wstawać a ja zbieram się z pracy do domciu i do łożeczka:) wiecie dochodze do wniosku że muszę się już zastanaowić nad rezygnacją z pracy na 3 zmiany bo maleństwo strasznie na tych nockach szaleje- nawet jak sie w pracy położe to ono fika koziołki, nie żeby mi to przeszkadzało ale zastanawiam się czy ono po prostu lubi aktywność nocną czy się tym stresuje??? a na dodatek po takim nocym szaleństwie okropnie mnie brzuch ciągnie na dole... ufff a może pora wogóle iść na zwolnienie??? muszę o tym pomyśleć i jakoś zasugerować to mojemu ginowi że chyba powinnam już troszkę poodpocząć :blink:
Dobranoc :side:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #637713 przez agamo
Dobranoc Magda Dzien dobry reszta! :)

Ja ogólnie byłabym za forum zamkniętym bo tez wstrzymuje sie trochę z ujawnieniem tożsamości aż tak bardzo na otwartym forum! Nie zalerzy mi na kolorach i widoki cieżko na pocztku sie będzie przestawić bo sie przyzwyczailam już do tego ale zamknietosc jednak za mną przemawia! Facebooka nie posiadam wiec dla mnie odpada! :(

Aha Madzia miałam ci jeszcze pisać ze malenstwo fika kozolki w nocy to całkiem normalne niektóre malenstwa bardziej aktywne w nocy inne w dzien! Możliwe ze jak sie urodzi to w nocy mało będzie spalo ale nie wiem czy zawsze tak jest! Znajoma mi tak mówiła ze jej mała była bardzo aktywna w nocy i pózniej jak sie urodziła to spać niechciala!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #637719 przez niagara
Dzień Dobry Mamuśki :)

Alivva napisałam wyżej, że nie zamieściłam jeszcze aktualnej wersji tabelki :silly:
A może jeszcze z mojej dziewczynki zrobi się chłopiec :unsure: :lol:

Coś się u mnie dziś pogoda popsuła, szaro jest za oknem, a wczoraj było tak ładnie, cieplutko :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #637734 przez dumka
dziedoberek ;) mamuski zaczynam sobotnie porzadki :) pozdrawiam ahas jak was mozna znalesc na fb?

11 lata 8 miesiąc temu #637743 przez niagara

11 lata 8 miesiąc temu #637748 przez niagara
Villemo jest możliwość wyłączenia reklam na tym drugim forum? Bardzo mnie denerwują :angry:

11 lata 8 miesiąc temu #637775 przez Monika23083
Cześć dziewczyny,

U mnie też pochmurno i troszkę zimniej, a znowu miałam plany że pojadę na wieś się wybyczyć..w sumie to normalne że na weekend się pogoda psuje:)

Wczoraj byłam na imieninach i trochę mi to dało do myślenia. Siedziałam przy stole prawie 4 godzinyi tak mnie zaczął brzuch na dole boleć i ciągnąć, że musiałąm jechać do domu. Potem doszedł kręgosłup. Teraz się z moim towarzyszem:) zastanawiamy, czy mam jechać na to wesele.
Droga prawie 400 km i w ten sam dzień wesele to chyba za dużo jak dla mnie...więcej się umęczę niż to warte. Dodam że mają być upały, a my mamy auto bez klimy:)Chyba pasuje..

No nic, muszę jeszcze to przemyśleć, a tymczasem miłej soboty :) Idę sadzić zioła w doniczkach:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka