- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- dumka
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też nic nie kupiłam jeszcze dla maleństwa, nie wiele mam do dokupienia więc się nie spieszę. Z wózkiem to w ogóle nie ma się co spieszyć bo trochę szkoda gwarancji.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Monika23083 napisał:
Ale się wściekłam!
Właśnie przejrzałam swoje konto i weszła mi wypłata z pracy, niestety o prawie 800 zł mniejsza. Do tej pory miałam 100%, na zwolnieniu jestem od lutego. Kurcze, nie wiem co jest grane..czytam wszędzie i przez całą ciążę przysługuje 100% wypłata podobno.
Nic, muszę czekać do 6 maja, żeby sprawę wyjaśnić..
a czemu teraz taka wypłata ci przyszła?? jeśli lekarz wypisze ci na zwolnieniu że jesteś w ciąży powinnaś mieć 100% płacone. może pominął ten szczegół??
właśnie nie wiem, do tej pory było ok, a teraz wypłata za kwiecień taka weszła. Myslę, że coś im się pomyliło, ma nadzieję że to wyjaśnię
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Nie wiem czy uda mi sie przez telefon wrzucic fote ale.... chlebus gotowy,wyglada i pachnie apetycznie,oby byl rownie smaczny ajc...jakam dumna z siebie
Mmmm wygląda obłędnie a tak schrupać taką piętkę świeżutką ze świeżym masełkiem z lodówki mmm pycha ale bym zjadła chłopaki będą mieli dziś wyżerkę
Mój mąż często dokumentuje moje poczynania kuchenne i pytam gdzie ma zdjęcie ostatniego chlebka a na pytanie po co mi odpowiedziałam, że chciałam się pochwalić na forum a on oburzony TO POCHWAL SIE MNĄ - NIE DAM CI ZJEĆ
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Alivva napisał:
Nie wiem czy uda mi sie przez telefon wrzucic fote ale.... chlebus gotowy,wyglada i pachnie apetycznie,oby byl rownie smaczny ajc...jakam dumna z siebie
Mmmm wygląda obłędnie a tak schrupać taką piętkę świeżutką ze świeżym masełkiem z lodówki mmm pycha ale bym zjadła chłopaki będą mieli dziś wyżerkę
Mój mąż często dokumentuje moje poczynania kuchenne i pytam gdzie ma zdjęcie ostatniego chlebka a na pytanie po co mi odpowiedziałam, że chciałam się pochwalić na forum a on oburzony TO POCHWAL SIE MNĄ - NIE DAM CI ZJEĆ
No to Serku dawaja tego Boskiego Almondo skoro taki chętny
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
zaczeka na swiezy chlebek bo zjezdza do PL za tydzien na razie musi sie obejsc smakiem
Przepis dla chetnych wrzuce jutro. Teraz mam sjeste na lozku. Ogarnelam chate i brzuchol twardy wiec sobie troszke odpoczywamy. Pozniej pojade po Anke i Piotra z nimi zakupy i wieczorek na spokojniie w najlepszym towarzystwie
- czarnula0609
- Wylogowany
- gaworzenie
U mnie pochmurno i zimno
Powiem wam że pojawił się problem , który był na począku bardzo bolą mnie pierśi są nabrzmiałe i pełno niebieskich żył , mam uczucie jakby miały pęknąć.
Monika23083 w związku z tym zwolnienieniem może nastąpiła pomyłka.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Iva chlebek pierwsza klasa aż sie głodna zrobiłam... prosimy po kromeczce z masełkiem dla każdej z nas:)
Za mną dziś chodzą naleśniki z serkiem waniliowym i koktajlem truskawkowym...mmmm... zadzieram kiece i lece do sklepu po truskawy:)mniami mniami będzie pysznie:)
Kochana gdyby On był taki przystojny jak jest głupawy to byśmy bogaci byli już dawno
Dzwoniłam dziś rano do teścia z reklamacją, mówię że ani to urodziwe, ani rozumu nie ma, z pieniędzmi tez kiepsko stoi, dlaczego mi rok temu do rozumu nie przemówił, żebym sobie ślub odpuściła, a On mi że reklamacji nie przyjmuje i może mi jedynie dopłacić, a przez 9 lat żyłam w amoku, a jak już sobie tak rozmawiamy to żebym nie była taka łaskawa, bo On poprostu brzydki jest i w dodatku leniwy
O rany Kocham Cię zmówiłyście sie dziś z Alivvą? Dziś od rana patrze jak mi sadełko urosło a Wy jeszcze tak kusicie! Az sie głodna zrobiłam a ten mus truskawkowy, chyba cały słoiczek bym opędzlowała!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
U mnie pogoda dzisiaj zwariowane raz slonko cieplutko raz deszczem daje i już dwa razy grad sypał! Najważniejsze ze na drogę do domu slonko grzeje!
A chciałam sie zapytać czy tez tak macie Bo ja zauważyłam ze od ostatnich paru dni włączył mi sie wolny tryb chodzenia No wleke sie jak krowa normalnie za nikim nadarzyc nie mogę! Tak mnie to wkurza! Tez już jesteście na trybie 90 letniej babci czy smigacie jeszcze śmiało?
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Niagara ja od tygodnia codziennie zjadam coś z czekoladą, zresztą, od tygodnia to pochłaniam takie ilości jedzenia że myślę, że jak za tydzień pójdziemy na kontrolę to Pan doktor będzie kazał założyć kłódkę na drzwi do kuchni
Agamo ja tez tak mam, byłam w czwartek z koleżanką na spacerze i z jej bliźniakami, kiedyś o nich wspominałam urodziły sie w 31 tygodniu niespełna rok temu, i nie mogłam za nią zdążyć a później niosła zakupy i szłam z Jej wózkiem, myślałam, że wysiądę po 5 minutach, a zawsze mama się śmiała, że ze mną się spacerować nie da bo pędzę
A tak a propos wózków to nie wiem czy to z powodu tego, że bliźniaczy czy kiepski wózek, ale straszne rzeczy się działy, zjechać z krawężnika to katastrofa, przednie koła sie uginały jakby sie złamać miały i ruszyć nim nie można było i musiałam jedną ręka podnosić przód a Ona pchała a o podjechaniu pod krawężnik to nawet nie mówię, bo problem był, żeby tył nacisnąć żeby przód się podniósł
allegro.pl/wozek-bizniaczy-freestyle-twi...isy-i3193906811.html
Aha jeszcze gondola, dzieciaki maja 11 miesięcy (wyglądają na 9) i wciąż się mieszczą, a gondola 75x32 cm ma wiec do największych nie należy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa