- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
u mnie remont na przyjscie dzieciatka ale tak w telefonie podczytuje jak znajduje czas co sie dzieje widze ze nie ktore juz wiedza co beda mialy a ja jeszcze nie ale 14 maja mam wizyte moze wtedy cos bedzie wiadomo mam nadzieje ze pokaze mi siusiaczka najwazniejsze ze wszystko dobrze.
Pogoda tez u mnie ponura i bardzoooo zimno
pozdrawiam i buzaiaki sle
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Nad Wolsztynem pogoda tez gorsza niz wczoraj,ale miasto bawic sie bedzie tak jak to zaplanowane;-) wczoraj zaczely sie obchody "dnia wolsztyna" ja mam miec grilla ale zapowiadaja deszcz wiec moze shopping w poznaniu???? Hmmmm sie zobaczy a poki co- jak to przystalo w wolna sobote,pije kawke w lozku
Ale zeby nie bylo ze nic nie robie- w piekarniku juz chlebek sie wypieka pierwszy raz robilam,mam nadzieje ze wyjdzie. Pozniej wrzuce fote jesli bedzie sie czym pochwalic
Villemo jesli mozna to zmien kolor tla na tym nowym forum na tradycyjny bialy, chyba wszystkie przywyknelysmy do czystej,prostej grafiki
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
jak widze jak wy juz macie pokupowane tyle fajnych ciuszkow to az mi wstyd ze nie mam nic ale narazie musze zrobic miejsce temu brzdacowi w naszej malej kawalerce by mial gdzie sie rozgoscic ale mam nadzieje ze podczas majowki sie przeprowadzimy juz do nas i bede mogla zaczac juz kompletowac moja wypraweczke dla dzidzki brzuszek wielgasny hehe ale dobrze tak na chorobowym
pyzaura nie jesteś sama:) ja też nie mam nic i póki co nawet miejsca jeszcze nie szykuje dla maluszka:) nie wiem co się ze mną dzieje
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Hej laseczki
Nad Wolsztynem pogoda tez gorsza niz wczoraj,ale miasto bawic sie bedzie tak jak to zaplanowane;-) wczoraj zaczely sie obchody "dnia wolsztyna" ja mam miec grilla ale zapowiadaja deszcz wiec moze shopping w poznaniu???? Hmmmm sie zobaczy a poki co- jak to przystalo w wolna sobote,pije kawke w lozku
Ale zeby nie bylo ze nic nie robie- w piekarniku juz chlebek sie wypieka pierwszy raz robilam,mam nadzieje ze wyjdzie. Pozniej wrzuce fote jesli bedzie sie czym pochwalic
Villemo jesli mozna to zmien kolor tla na tym nowym forum na tradycyjny bialy, chyba wszystkie przywyknelysmy do czystej,prostej grafiki
Alivva, właśnie wczoraj na imieninach rozmawialiśmy o chlebie wypiekanym samodzielnie:) pychota:) masz jakiś dobry przepis? czekamy na fote:)
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alivva napisał:
Hej laseczki
Alivva, właśnie wczoraj na imieninach rozmawialiśmy o chlebie wypiekanym samodzielnie:) pychota:) masz jakiś dobry przepis? czekamy na fote:)
Monia,przepis mam,a jaki chlebek wyjdzie to zobaczymy jesli wyjdzie smacznie to chetnie podziele sie. przepisem.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak są widoczne tylko dla członków grupy, ale myślę, że pomysł z wrzucaniem tam zdjęć nie wypali bo jednak nie wszystkie mamy fbniagara napisał:
Serku to nie ja utworzyłam grupę na Facebooku tylko Villemo, ale chyba faktycznie jest tak, że osoby spoza grupy nie widzą tego, co tam zamieszczamy
Echhh no ja to gamoń jestem, nie kumam facebooka nic a nic w takim razie Villemo czy zdjęcia i posty dodane na facebooku na Wrześniówkach są widoczne tylko dla tych co są przyjęte do grupy?
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Właśnie przejrzałam swoje konto i weszła mi wypłata z pracy, niestety o prawie 800 zł mniejsza. Do tej pory miałam 100%, na zwolnieniu jestem od lutego. Kurcze, nie wiem co jest grane..czytam wszędzie i przez całą ciążę przysługuje 100% wypłata podobno.
Nic, muszę czekać do 6 maja, żeby sprawę wyjaśnić..
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
No nic, trzeba wziąć sie za tygodniowe porządki i na jakieś większe zakupy jechać.
Alivva koniecznie pochwal się swoim bochenkiem piekłaś na drożdżach czy zakwasie?
Villemo jak postanowicie tak będzie dobrze, mi to forum odpowiada, ale sama tu przecież nie zostanę
Monika, Pyzaura ja też bym jeszcze nic nie miała, tyle, że dużo rzeczy dostałam i od roku leża w garażu, a zakupy chyba zdążymy jeszcze zrobić, w końcu tyle ślicznych rzeczy jest w sklepach, jak tak patrze na zakupy dziewczyn, że problem będzie raczej żeby sie opanować
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Jeśli chodzi o to forum zamknięte to ja nie jestem ani za ani przeciw. Mi się tu podoba i nie mam żadnego problemu z tym, że ktoś może podglądać moje posty. Korzystając z internetu mam świadomość, że ktoś może wykorzystać to co tam zamieszczam
Jestem tego samego zdania!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale się wściekłam!
Właśnie przejrzałam swoje konto i weszła mi wypłata z pracy, niestety o prawie 800 zł mniejsza. Do tej pory miałam 100%, na zwolnieniu jestem od lutego. Kurcze, nie wiem co jest grane..czytam wszędzie i przez całą ciążę przysługuje 100% wypłata podobno.
Nic, muszę czekać do 6 maja, żeby sprawę wyjaśnić..
a czemu teraz taka wypłata ci przyszła?? jeśli lekarz wypisze ci na zwolnieniu że jesteś w ciąży powinnaś mieć 100% płacone. może pominął ten szczegół??
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Aha Madzia miałam ci jeszcze pisać ze malenstwo fika kozolki w nocy to całkiem normalne niektóre malenstwa bardziej aktywne w nocy inne w dzien! Możliwe ze jak sie urodzi to w nocy mało będzie spalo ale nie wiem czy zawsze tak jest! Znajoma mi tak mówiła ze jej mała była bardzo aktywna w nocy i pózniej jak sie urodziła to spać niechciala![/quote]
Aga nie strasz mnie bo jeśli to prawda to będzie grubo
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U mnie też słoneczko gdzieś się schowało, ale temperatura całkiem przyzwoita bo coś koło 20 stopni
jest połodnie a ja nadal leżę w łożeczku, i jakoś nie umiem się zebrać... D. na mnie krzyczy że mam się zbierać i spadać do rodziców, bo on musi poskręcach komodę. Zaczynamy powoli przygotowywać miejsce dla szkrabka... dobrze że udało nam się jeszcze dokupić tan sam model który już mamy bo inaczej musiałabym chyba wymieniać wszystkie meble tak więc będzie dziś mała rewolucja bo trzeba wypiepszyć szafkę pod TV i na jej miejsce wstawiąc tą która kupiliśmy
Dziewuszki a co do zakupów to nic się nie martwcie ja mam koleżankę która jest w 8 miesiącu i nie ma kompletnie nic... ani jednej pary śpiochów... wózka, łóżeczka... nic... mówi że ona ma czas i będzie kupowała dopiero po porodzie ewentualnie takie rzeczy jak łożeczko albo wózek kupi tuż przed porodem