- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Pogoda do bani, pochmurno i tylko 7 stopni..brr- no ale cóż, weekend w końcu:)
Dzisiaj już mnie kuzynka nastraszyła, że biorąc pod uwagę tydzień ciąży w którym już jestem powinnam czuć ruchy dziecka już dawno , a ja nic. Tzn nieraz cos poczuje, ale nie jestem w pewna czy to dziecko, czy jelita, czy coś innego...w ogóle się tym nie martwiłam do dzisiejszej rozmowy...
czy Wy wszystkie czułyście już na 100% Wasze maleństwa w 19 tyg?
Miłej niedzieli!
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Witajcie,
Dzisiaj już mnie kuzynka nastraszyła, że biorąc pod uwagę tydzień ciąży w którym już jestem powinnam czuć ruchy dziecka już dawno , a ja nic. Tzn nieraz cos poczuje, ale nie jestem w pewna czy to dziecko, czy jelita, czy coś innego...w ogóle się tym nie martwiłam do dzisiejszej rozmowy...
Miłej niedzieli!
Monika ja mialam tak jak Ty, po 19 tygodniu cos tam mi jezdzilo po brzuchu ale nie mialam pewnosci czy to mala Bogna a od tygodnia urźadza sobie momentami takie harce ze watpliwosci nie mam, no albo mam ewidentne problemy z jelitami , wiec mysle ze nie masz czym sie martwic bo lada dzien maluszek tak Ci skopie dupsko ze nawet maz bedzie czul jak bedzie cierpliwy a jak bylismy na kontroli 2 tygodnie temu to lekarz powiedzial ze to nic nadzwyczajnego ze nie czuje a na usg pokazal jaka mala jest krnabrna i sie pozaslaniala i ze do 23 tygodnia na pewno poczuje ruchy wiec nie daj sie zastraszac Monia
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Monika23083 napisał:
Witajcie,
Miłej niedzieli!
Monika ja mialam tak jak Ty, po 19 tygodniu cos tam mi jezdzilo po brzuchu ale nie mialam pewnosci czy to mala Bogna a od tygodnia urźadza sobie momentami takie harce ze watpliwosci nie mam, no albo mam ewidentne problemy z jelitami , wiec mysle ze nie masz czym sie martwic bo lada dzien maluszek tak Ci skopie dupsko ze nawet maz bedzie czul jak bedzie cierpliwy a jak bylismy na kontroli 2 tygodnie temu to lekarz powiedzial ze to nic nadzwyczajnego ze nie czuje a na usg pokazal jaka mala jest krnabrna i sie pozaslaniala i ze do 23 tygodnia na pewno poczuje ruchy wiec nie daj sie zastraszac Monia
dzięki, chyba przestanę odbierać telefony od niektórych
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Monia nie przejmuj sie na ruchy masz jeszcze czas bo kazda kobieta czuje inaczej jedne wczesnie inne pozniej to wszystko zalerzy od ulorzenia malenstwa od tuszy kobiety od glebokosci miednicy i pewnie jeszcze wiele wiele roznych rzeczy! Ja swojego szkraba poczulam dokladnie w pierwszy dzien 19 tygodnia ale mysle ze tak wczesnie bo ja mialam bardzo maly brzuch i mysle ze dlatego ze miejsca maly za duzo nie mial albo maly wariat rosnie heheh Ale wiem ze ruchy mozesz dopiero poczuc nawet i w 22 czy tak jak Aga mowi w 23 tygodniu wiec bez obaw!
Papi to dobrze ze nie zablokowali ci srodkow na koncie Boshe co za gnojki z tych bankow mysle ze to jest do wyjasnienia ale napewno w cholere nerwow i zlosci musialabys przejsc wiec moze i lepiej zostawic to na potem!
Ninka ja sie za bardzo na tym nieznam ale z tego co piszesz to nie jest tak zle bo moze i malenkiej zastawki zaczna pracowac jak powinny wiec moze niepotrzebnie sie zamartwiasz! dobrze ze masz w okolicy taka klinike ktora jest w tym obeznana i wiedza co robia wiec napewno wszystko sie ulorzy Przecierz nie zawsze musi byc najgorszy scenariusz najlepiej to mysl o najlepszej wersji Wierze ze bedzie dobrze z twoja ksiezniczka Zobaczysz i nie martw sie Skoro wszsytko inne jest ok i mala rosnie tak jak powinna to mysle ze jakos to wszystko sie ulorzy i jeszcze zapomnisz ze wogole sie martwilas o serduszko!
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Widzę, że intensywnie dyskutujecie z samego rana A mi się nic nie chce Mąż poleciał na basen, a ja nie mam nawet energii, żeby się ubrać
Miłej niedzieli Wam życzę
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1
Chcę sprzedać wózeczek po mojej córeczce, bo z racji wyjazdu za granicę nie będzie mi on potrzebny, jeżeli jakaś mama byłaby zainteresowana,proszę pisać na priv ogłoszenie na tablica.pl (mogę wystawić również na allegro)
a tu link tablica.pl/oferta/pilnie-sprzedam-wozek-3w1-ID2JNej.html Goraco polecam bo jest mi go szkoda, bo na prawdę fajny wózeczek.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Z mężem juz ok. Pogodziliśmy sie jakos. Nie wiem na jak dlugo ale wyjaśnilismy sobie pare rzeczy.
Od rana bylam strasznie zajęta. Prasowalam wszystkie rzeczy na lato ktore były pochowane gdzieś w szafie. Zrobilam rosół i sprzątałam w lazience. Teraz odpoczywam.
Zimno u nas dzisiaj strasznie. 8 stopni!
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czesc dziewczynki ja dziś zostałam wypisana do domu. Bardzo się ciesze. Zmęczona jestem wiec idę się położyć. Buziaki dla was
izula no super ze wyszlas Mam nadzieje ze wszystko wporzadeczku juz teraz I pewnie zaopatrzona w nowe fotki jestes! no jak dobrze ze juz spowrotem z nami i idz sie wyspac bo nie ma to jak swoje lozko!
Ja wlasnie obejrzalam 3 odcinki ooooo matkooo!! nadrabiam zaleglosci hehehhe Nastepny 4 odcinek zostawie do obejrzenia z mezem!teraz ide cos wszamac!
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
czesc dziewczynki ja dziś zostałam wypisana do domu. Bardzo się ciesze. Zmęczona jestem wiec idę się położyć. Buziaki dla was
no to super!
nie ma to jak we własnym łóżku:)
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wstępnie usunęłam już z tabelki osoby nieudzielające się w dyskusji i okazało się, że tylko 3 z nas jeszcze nie znają płci dzidziusia Póki co jest 9 chłopców/9 dziewczynek
Nie zamieściłam jeszcze aktualnej wersji, ponieważ może jeszcze któraś z dziewczyn zdecyduje się wrócić, damy im czas powiedzmy do poniedziałku
Karolcia1919, Kocham_cie, Paulinka.k22 kiedy macie wizyty? Chcecie poznać płeć?
Pewnie, że chcę znać płeć! Ale wizytę mam dopiero 9 maja przez ten szpital wszystko mam teraz zdezorganizowane