BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #635382 przez iwonta_kg
Dobranoc :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #635399 przez Alivva
Dobrej Nocy Brzuchatki :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #635407 przez iwonta_kg
No i dupa o milym i słodkim spaniu moge sobie pomarzyć... Skręcam sie z bólu :( tak mnie strasznie blizna boli że nie wyrabiam :( masakra :( nie chce brać nic rozkurczowego bo nic mi to nie pomoze :( ja pier... Nikt mi nie mowil ze to bedzie tak bolec!! :( macica mi sie rozciąga i przy okazji blizna :( jeszcze Kacperek mnie kopie przy samej bliźnie. Noż kur... mać! :angry:

11 lata 8 miesiąc temu #635417 przez kalina
Iwonka bidulko ty.. mam nadzieje ze juz spisz:-) a moj zoladek dzis wyprawia rozne rewelacje. chyba maz mnie chcial otruc obiadem:-P lepiej nie bede z niego zartowac bo nastepnym razem nie bedzie chcial gotowac:-) i nogi tak bola ze nie wiem co z nimi robic. jutro moze mi w aptece jaka masc dadza. probuje usnac. moze sie uda

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #635439 przez agamo
Halo halo z rana znów sie witam bo pózniej w pracy moze być cieżko znaleźć czas by cos wyskrobac!

Biedna Iwona aż normalnie nie wiem co napisać by cię pocieszyć! A lekarz nie mówił czy moglabys cos brać na te bole?
Tak nasz szkrabek tez będzie Kacperek chyba ze cos sie nam odmieni choć wątpię! To imię zawsze nam sie podobało od dawna jedyne nad czym sie zastanawialiśmy to ze imię nie za bardzo ma skrót bo Kacperek dosyć długie a nie chcielibyśmy by ktoś go nazywał Kacus! :p wiec braliśmy jeszcze Kubusia pod uwagę ale stwierddzilismy ze moj mąż tez zdrobnienia nie miał i nie przeszkadza nam to wiec zostaje Kacperek!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #635486 przez dumka
dziekuje wam wszystkim za gratulacje :) a z tym spalaniem kalorii w lozku :) to mamy zakaz od gina poniewaz pierwsza ciaze stracilma :( i dla bezpieczenstwa narazie mamy sie wstrzymac :) musze znalesc inny sposob na spalanie kalori heheeh:D

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635505 przez nefeli
Dumkagratuluje synka i dobrych wynikow
Kiniapowodzenia na genetycznym,ja dopiero mam polowkowe-genetyczne 16maja ,czas stoi w miejscu.
Iwonkazycze Ci zebyscie juz weekend spedzili z mezem w domku :)i kochanie popytaj lekarza co z ta blizna,ja z tego co sie orientuje to boli bo dosc swieza,ale moze jest na to jakas rada,caluje
Biedroneczkosciskam Cie kochanie i trzymam nadal mocno kciuki za jutrzejszy dzien,chyba mialam sen ze poszlas i wszystko okazalo sie pomylka,oby sie spelnil!!!
Agamomi czasu juz nie starcza na lykanie bo lykam i witaminy,kwas foliowy,magnez w konskiej dawce,wapno,zelazo jedyne czego narazie unikam to tych rozkurczowych ze wzgledu ze po nich sa jakies durne roztelepania,ale mysle ze po wizycie juz zaczne :(
Wybudzam sie z samego rana bo mam bzika ze nie czuje malej,ze brzuch nie rosnie i tysiace innych tego typu,ja zyje od wizyty do wizyty,jakas paranoja.
Zycze Wam pieknego dnia mamusie u mnie ze 30',jak bede juz spokojna zaczne jezdzic na plaze zeby sie odstresowac ;)

11 lata 8 miesiąc temu #635519 przez Monika23083
Cześć dziewczyny,

Dumka, gratuluję synka:)

Dzisiaj podejsćie numer 3 w poszukiwaniu sukienki na wesele, w życiu tak długo sukienki nie szukałam:)

Pozdrawiam Was:)

11 lata 8 miesiąc temu #635525 przez agamo
Dumka nie wiem czy gratulowalam już czy nie! Ale najwyzej będzie jeszcze raz! Gratuluje sisiorka chłopaki nie przescignieni!

Nefeli biedaku ja biorę witaminy No i teraz ten magnez! Wiem ze jak sie słyszy o skutka ubocznych to aż za serce ściska i rozumiem ze wolisz sie wstrzymywać! Tak jak mówię ja sama stronie od leków! Nie przejmuj sie w nocy brakiem ruchów ja mam tak twardy sen ze mnie mały jeszcze nie wybudza wiec w nocy go nie czuje! Oprócz tej nocy gdzie sie obudzilam na sikanie i jak sie polozylam spowrotem to mały czkawke chyba złapał! Pierwszy raz takie cos czulam!smieszne uczucie ale mnie troche meczylo I zasnac spowrotem nie moglam!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #635535 przez iwonta_kg
Dzien dobry:)

Udało mi zasnąć jakoś ok północy.

Agamo Kacperek to super imię! Ciesze sie że sie na nie zdecydowaliście :) mój Kacperek już sie obudził i hopsa mamie po brzuchu :)

Z tymi lekami na blizne to lipa. Nie moge nic brać bo zadna tabletka nie trafi w ten ból bo to nie jest ból taki typowo fizyczny jak ból brzucha czy głowy tylko rozciąganie sie ciała wiec zadna tabletka nic tu nie zdziała. Maściami tez kazali nie smarowac bo pytalam jak bylam w szpitalu. Przed ciążą stosowałam Cepan. Teraz juz lepiej nim sie nie smarować. Trzeba to poprostu wytrzymać :dry:

A wiecie co jeszcze lekarz mi powiedział? Ze blizna jak ma wiecej niz trzy miesiące to jest w takim samym stanie jak na przyklad po dwoch latach. Ona moze sie rozpaść tylko w ciągu trzech miesięcy od zabiegu. I to tyczy sie każdej blizny. On mi pokazywał swoją na ręce. I mowil ze jest w takim samym stanie pół roku po zabiegu i osiem lat po zabiegu. Najważniejsze są pierwsze trzy miesiące. Mi pękła po tygodniu jak Wyszlam ze szpitala i lecial mi z niej taki żółty płyn :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #635556 przez MyMelange
Czesc Sloneczka :)

Normalnie sie wylachonilam ;P i lece pobrac krew :) Dzien sie piekny zapowiada :) U nas na poludniu weekend majowy ma byc tropikalny hihihihi - chyba basen rozloze ;) na szczescie wczoraj zakupilam duzy parasol na taras, bo mam slonce od rana do nocy i nie idzie wysiedziec. Goscie bede, wiec milo bedzi pic kawke na dworze w doborowym towarzystwie tesciow :) (akurat mam super fajnych, wiec czekam na nich z utesknieniem).

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635576 przez agamo
Iwonka naprawde wspolczuje! To chyba nic poradzic Nie mozemy na te blizny jedyne pocieszenie ze to wszystko dla malenstwa I jak bobas Ma byc zdrowy to my mamuski wszystko zniesiemy!

Kinga ale zazdroszczę leniuchowania w cieply dzien na tarasie! U nas tez Ma byc dzisiaj cieplo ale w weekend Ma sie popsuc! :( no wiec moje szczescie! Dobrze ze chociarz skorzystalam z pogody we wtorek i popiknikowalismy z mężem!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #635585 przez iwonta_kg
Dzieki agamo :) :kiss:

My w majowy weekend planujemy zrobić grilla na ogrodku. Pożyczymy takiego elektrycznego żeby sasiedzi sie nie burzyli ze im smierdzi. Mój mąż ma 29 kwietnia urodziny wiec cos trzeba zorganizować:) byleby nam pogoda tej imprezy nie zepsuła... Slonce mamy popołudniu wiec mozna dlugo siedziec.

11 lata 8 miesiąc temu #635654 przez kalina
dziendoberek:-)
mi sie tez kielbaski grilowej chce jak nie wiem i sie wprosilam do rodzicow w dlugi weekend na grila :-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #635672 przez papi88
czesc dziewczyny ja zaraz lece do banku...
wczoraj tak sie zdenerwowalam ze myslalam ze wyladuje w szpitalu jednak stres strasznie dziala na ciaze zaczela mi sie stawiac macica maly zaczol wariowac...ale dzis juz lepiej

ide wyjasnic jakies cholerne nieporozumienie.bo wyobrazcie sobie ja wczoraj chce wyplacic kase a nie moge sprawdzam w necie przelew widnieje ale saldo dostepne 0 zł i co sie okazało ze komornik mi zajał konto!mam pozyczke w jednym banku ale nie było zebym nie splacala ostatnio jej np 3 miesiace czasem mialam jakies opoznienia ale splacalam czesto przelewalam wiecej niz jest rata pozyczki co najlepsze nie dostalam zadnego telefonu ze mam zaleglosci ze bedzie wypowiedziona umowa itp wiec jestem poprostu w szoku!mam nadzieje ze to jakas pomyłka bo z tych nerw poprostu urodze zaraz!teraz bym musiala splacic 10tys na juz.boje sie ze to jacys oszusci ze doliczali nie wiadomo za co ze moze zle cos doczytalam na umowie a moze ja na jakis zly nr konta wysylalam to juz sama nie wiem co myslec.cos czuje ze sie to skonczy sprawa w sadzie bo ich skur..zaskarze!!tylko najgorzej bo nie chce sie denerwowac ale sie nie da...

PAULINA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka