BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #650787 przez słonko
No nic, spróbuję później. A teraz Chorwacja (27.04 - 5.05). powiem Wam, że podróż znieśliśmy super (samochodem, 1200 km w jedną stronę). Brzuch nie twardniał więcej niż zwykle, w ogóle nie miałam żadnych szczególnych dolegliwości :) Tylko tyłek pod koniec dnia bolał, ale to normalne. Trochę odciążałam Krzysia i prowadziłam parę razy po jakieś 100-150 km.

Paulina i Piotruś
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #650790 przez słonko
Tamto to był widok z góry na naszą magiczną zatoczę (o tej porze roku prawie pustą, "opalałam" i kąpałam się toples). A to ja na plaży w tejże zatocze.
Nie mieszkaliśmy tam, tylko w hotelu po drugiej stronie wyspy - ale często jeździliśmy tam plażować.

Paulina i Piotruś
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #650792 przez słonko
Brzuszek i dodatkowe w sumie 6 kg.

Paulina i Piotruś
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #650795 przez słonko
I jeszcze dwa widoczki, ze szczególną dedykacją dla Biedronki :*

Paulina i Piotruś
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #650796 przez paulinka.k22
Słonko super zdjęcia! Ale Ci zazdroszczę tej Chorwacji :laugh: Uwielbiam to miejsce, byliśmy tam z mężem dwa razy. W tym roku też chcielismy się wybrać, ale pojawił się dzidziuś i ważniejsze wydatki :laugh:
Widać, że pogoda Wam dopisała, super :laugh: będziecie mieli co wspominać :)

11 lata 7 miesiąc temu #650797 przez Monika23083
Hej dziewczyny!

Kolejny dzień weekendu pochmurny i deszczowy - masakra jakaś:)

słonko super zdjęcia, fajnie wyglądasz, pewnie dobrze wypoczęłaś w tym pięknym kraju:)

Obudziłam się dzisiaj po 3 no i do tej pory Jaś sobie kopie...z malymi przerwami...ależ to niesamowite uczucie:)

Miłej niedzieli ! :)

11 lata 7 miesiąc temu #650799 przez słonko
No wypoczęłam, owszem :) Pogoda boska, woda zzzziiimna, ale dało się przepłynąć szybciutko :)
To ten ostatni widoczek:

Paulina i Piotruś
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #650803 przez słonko
Już wiem, czemu tamto ze ślubu nie weszło. Za mało zmniejszyłam :) To teraz powinno być:

Paulina i Piotruś
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #650806 przez słonko
Miłej niedzieli :* Zaraz przyjeżdża do mnie w odwiedziny siostra (ja nie wiem, jak to jest mieć brata, ale wiem, że bez wątpienia warto mieć rodzeństwo :)), więc zmykam :)

Paulina i Piotruś

11 lata 7 miesiąc temu #650808 przez paulinka.k22
Ślubne zdjęcia też bardzo ładne :) i przesyłam spóźnione gratulacje, bo ja akurat w tym czasie w szpitalu byłam i nawet nie wiedziałam.

A mój mąż wczoraj złamał palca u stopy, więc chyba sobie wyobrażacie co ja teraz z nim mam :silly: na szczęście nie wsadzili mi w gips, tylko zrobili opatrunek i stwierdzili, że samo się zrośnie. teraz ja nad nim muszę latać, bo mój biedaczek tak niby cierpi :blink: :blink: :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #650820 przez iwonta_kg
Bry.

Słonko piękne widoki i ślicznie wygladasz z brzuszkiem! :)

Paulinka współczuję mężowi :-/

Ogladam BITWĘ O DOM. Akurat robią łazienki. Jak mi sie marzy wlasne mieszkanie...
Mówiliście cos o metrach. Ja mam 34 metry w mieszkaniu i dwa pokoje.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #650833 przez Alivva
słonko napisał:

Miłej niedzieli :* Zaraz przyjeżdża do mnie w odwiedziny siostra (ja nie wiem, jak to jest mieć brata, ale wiem, że bez wątpienia warto mieć rodzeństwo :)), więc zmykam :)

Mam nadzieje,ze moj syn tez tak bedzie uwazal :-) poki co jest zachwycony i juz,coraz czesciej mowi,ze Alicja moglaby juz byc z nami :-)

Tak w ogole,to Paulinka-sliczne zdjecia. I te slubne i te z podrozy :-) cuuuudne widoki. :-)

11 lata 7 miesiąc temu #650905 przez iwonta_kg
Łooooo Bozie jakie pustki!!!!!!!! ja mam lenia dzisiaj i siedzę cały dzień w domu.

Wiecie co im bliżej terminu porodu tym bardziej się boję... boję się o swoją psychikę...
gin powiedział że pokażą mi Kacperka jak go ze mnie wyciągną, dadzą do ucałowania i dopiero przyniosą jak minie mi znieczulenie bo nie będę w stanie nic zrobić przy nim. ale to będzie trwało 6 godzin!!!!!! nie wiem jak to wytrzymam :( jak sobie to wyobrażę to przypomina mi się sytuacja pierwszego porodu :( jak leżałam na sali poporodowej i czekałam na jakieś wieści i przyszedł ordynator z tą okropną wiadomością :( :( :( :(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #650951 przez SerekWaniliowy
Cześć dziewczynki, widzę, że większość z nas korzysta z pogody i wolnego dnia :) My też dziś troszkę pospacerowaliśmy ale głowa mnie boli od rana i teraz się położyłam i dałam wychodne mężowi, ostatnio i tak w kolo mnie biega, kochany jest ;)

Ojej Iwonka szczerze Ci współczuję tego zdarzenia, ale żeby tak długo trzymali Was w niepewności?! W głowie się nie mieści. Myślę, że tym razem wszystko będzie w porządku i Kacperka dostaniesz od razu przy szyciu :)

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #650955 przez SerekWaniliowy
Ojej Słonko jaka Ty drobniutka jesteś :) zdjęcia ze ślubu urocze a wakacji i tych widoków to Wam zazdroszczę ;)

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka