BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #650550 przez nefeli
Aga fajnie ze jestescie juz w domku,wypoczywaj kochana i dobrze baw z cala rodzinka!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #650559 przez MyMelange
Nefeli to byly tylko tance na wakacjach w Tunezji :) Ale tanczyc uwieelbiam :)

Tez nurkuje juz do wyra. Buziaaaaa

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 7 miesiąc temu #650562 przez pyzaura
fajna sprawa ale powiem szczerze ze nie widzialam czego takiego poszukam na allegro

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #650580 przez niagara
pyzaura napisał:

Niagara a jak male jest Twoje mieszkanko?? bo ja mam tez bardzo male 4 katy :P

Mamy do dyspozycji całe 30m2 więc raczej nie poszaleję :silly: A u Ciebie jak to metrażowo wygląda?

11 lata 7 miesiąc temu #650585 przez pyzaura
30 m2 takze na to samo wychodzimy dlatego robilismy remont zeby cos wiecej miejsca wykabinowac :) bo tak bysmy nawet nie mieli lozeczka gdzie postawic :)

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #650610 przez nefeli
Iwonka juz bylam u robaka :) ;)
Ja powiem ze od trzech lat walcze z bezsennoscia,nie zycze najgorszemu wrogowi,koszmar ze hej,od czasu ciazy jest lepiej,ale teraz ze wzgledu na nasza sytuacje finansowa znow sie pogorszylo,bo ciagle mysle.
Zastanawiam sie jak bedzie po porodzie i raczej nie za ciekawie,bo ja przewrazliwiona jak urodzilam synka to prawie wcale nie spalam przez pierwsze pol roku,z reka w lozeczku i skakalam na kazde kwekniecie,wiec jak dolozyc do tego moja obecna bezsennosc to az myslec nie chce co sie bedzie ze mna dzialo :(
podziwiam mamy ktore zostawiaja dziecko spiace w lozeczko a one zajmuja sie soba,albo pija kawe w pokoju obok z kolezanka :)

11 lata 7 miesiąc temu #650626 przez pyzaura
buziaki laseczki :) ide obejrzec przyjacioleczki i spac bo cos mnie juz muli a u mnie pada pada pada :( dobranocka kochane :kiss:

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #650676 przez akina_zet
a ja właśnie wróciłam z soczku, miałam spotkanie odnośnie 10-lecia matury :) tyle lat wszystkich nie widziałam, a prawie nikt się nic a nic nie zmienił :P

życzę Wam spokojnej nocki brzuchatki :laugh:

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #650681 przez Alivva
Wieczorek z przyjaciolmi wlasnie dobiegl konca.... nie zdazylam zrobic foty gyrosa :-/
Wiem,ze do tego o czym napisze jeszcze masa czasu ale do dzis to mi troche spedzalo sen z powiek a dokladniej chrzciny malej. Myslalam kogo wziac na chrzestnych. Nie chce nikogo z rodziny B. a ja mam tu tylko brata ktory juz jest chrzestnym Filipa. Dzis zdecydowalam,ze poprosze przyjaciol. I to oboje czyli malzenstwo :-) jestem pewna,ze sie zgodza,bo w sumie to oni sami mi podsuneli ten pomysl :-)
Ja ogolnie do kosciola nie chodze,ale to moja decyzja a uwazam,ze skoro moi rodzice a w sumie to mama wychowala mnie w wierze katolickiej,to ja tez dam wybor moim dzieciom. Chrzciny i Pierwsza Komunia to moj obowiazek a potem jest sie,juz na tyle swiadomym ze mozna decydowac samemu :-) w kazdym razie mlody bedzie mial przedstawione po co mu np bierzmowanie,a juz do slubu koscielnego to namawiac go nie zamierzam a wrecz przeciwnie :D

11 lata 7 miesiąc temu #650687 przez agamo
Dzięki kochane za miłe słowa Ja znów w łóżku nie wiem jak ja to robię ale normalnie nie wytrzymuje do tych godzin! Chyba ekscytacja przy spotkaniach ze wszystkimi ze trzyma mnie tak długo bez spania Bede dziewczyny was czytać na bierzaco ale chyba przez ten czas nie bede z dużo pisać bo czasu brak! Kiedy ja znajdę czas na odpoczynek?! zawsze przy takich rodzinnych spotkaniach daje mi do zrozumienia jak bardzo mi tego brakuje na codzień!i jak bardzo za nimi wszystkimi tęsknię!

Dziewczyny super ciuszki! Ja narazie robię przerwę w zakupach dla szkraba! Bo mam iść do szwagierki powybierac sobie co nie co! Wiec jak powybieram to co mi brakuje dokupie na Allegro !
Dobranoc kochane!

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #650741 przez zuzuzanta
Alivawyobraź sobie, że też mnie dzisiaj rano na myślenie o chrzcinach wzięło :laugh: . Tyle, że ja już chrzestnych miałam wybranych jeszcze przed zapłodnieniem :lol: . Będą nimi mój brat i kuzyn. Sprawdzałam, dowiadywałam się i wychodzi na to, że dwóch facetów może być, ale dwie kobiety nie. Zastanawiam się czy robić chrzciny w domu czy w jakiejś restauracji. Pamiętam jak były chrzciny mojej córki. Robiłam je w domu i założyłam sobie, że będzie tylko obiad i tort i koniec przyjęcia. Ale jak przyszło co do czego, to roboty miałam od cholery, bo przecież na obiad wypadałoby ze trzy rodzaje mięsa itd. Niby wszystko miało się zakończyć na torcie, ale i tak musiałam przygotować jeszcze sałatki i wędliny gdyby ktoś się zasiedział i placki dodatkowe. Tym razem chyba jednak wybiorę restaurację, tym bardziej, że gości będzie niewielu i podejrzewam, że wyjdzie to taniej niż robienie w domu, a i dużo mniej jedzenia się zmarnuje.

Kasia

11 lata 7 miesiąc temu #650782 przez słonko
Dzień dobry dziewczynki w ten pochmurny dzień :)

No tak, obiecałam zdjęcia i zniknęłam. Przepraszam, Nefeli, zaraz nadrobię :)

Udało mi się przeczytać całe zaległości, nieco pobieżnie, ale z radością, że same pozytywne informacje :) Kolejni chłopcy i dziewczynki, kolejne pierwsze kopniaczki :) Niestety nie zdołałam zapamiętać komu czego gratulować, bo przez 2 tyg trochę się tego uzbierało ;) No nic, postaram się być teraz w miarę na bieżąco :) Tak w ogóle witam też nowe koleżanki :)

Z wyprawki, ja ostatnio dostałam wanienkę ze stelażem od kolegi z pracy. Gdyby nie ten podarunek, kupowałabym raczej wiaderko do kąpania, jak np. to allegro.pl/wiaderko-do-kapieli-tummy-tub...kie-i3211798533.html , ze względu na oszczędność miejsca (mamy 53 m kw., ale jeden pokój zajmuje moja 10-letnia pasierbica Daga). Wanienkę na razie przechowuję w... bagażniku samochodowym :laugh: Poza tym uzgodniłam z rodzicami, że w czerwcu zabiorę ich starą, niepotrzebną komodę. Odmaluję sobie jakoś wesoło i będzie jak znalazł :) Nie chcę kupować nowych mebli do wynajmowanego mieszkania, bo w najbliższych 2-3 latach mamy w planach zakup swojego lokum.

No dobra, lecimy z fotkami :)

Paulina i Piotruś

11 lata 7 miesiąc temu #650783 przez słonko
Nasz ślub, 20. kwietnia :) Byłam wtedy jeszcze tylko 3kg na plusie.

Paulina i Piotruś
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #650784 przez słonko
I jeszcze jedno zdjątko, trochę prześwietlone, ale jedno z nielicznych, na których widać troszkę brzuszek :)

Paulina i Piotruś

11 lata 7 miesiąc temu #650785 przez słonko
No i czemu nie weszło? Może tym razem...

Paulina i Piotruś

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka