BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #650124 przez iwonta_kg
Kinga ja aparatu nie widzę! Ładny masz kolor ściany ten fiolet. Chcialabym miec taki w sypialni. Fajna bluzka :)

Iva ja segregowalam bodziaki osobno, spiochy osobno i reszta jeszcze osobno. Każda szuflada miala inne wyposażenie. A w środku segregowalam wg rozmiarów. Od najmniejszego. Z tylu te większe.

A ja mojej siostry sie trawie bo jest straszna materialistka i caly czas wpieprza mi sie w życie.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #650127 przez paulinka.k22
MyMelange napisał:

Ale ladne Iwonka :) A filmik wstaw na yt :)

Jeszcze zapomnialam dodac, ze mamuska tez sobie cos wczoraj kupila:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurde z tym aparatem na zbach wygladam jak Robocop :(

Fajnie wyglądasz :) i ciuszek też fajny :)

11 lata 7 miesiąc temu #650128 przez Alivva
Chyba sie pomiescimy :-) w sumie ten komin jest wylacznie na ciuchy :-)
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #650129 przez paulinka.k22
A ja mam dwie siostry, starszą i młodszą. I jesteśmy ze sobą bardzo zżyte. Dużo przeszłyśmy w dzieciństwie i pewnie dlatego nasze relacje są tak bliskie.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #650130 przez iwonta_kg
Nie umiem obsługiwać youtuba. Poza tym nie chce żeby ktos go oglądał obcy. Moze na poczte każdej Wysle :)

Moja jedna siostra jest 9 lat ode mnie starsza. Im starsza tym bardziej zarozumiala:( a druga mieszka w poznaniu i jest starsza o 13 lat.

Iva powinniście sie pomieścić.

11 lata 7 miesiąc temu #650132 przez MyMelange
Dzieki dziewczyny :)

Tak patrze na ta fote i stwierdzam, ze kaaawal baby sie ze mnie zrobil cholera! I to przed ciaza sie tak spaslam! A jeszcze jakis czas temu wygladalam tak:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 7 miesiąc temu #650135 przez paulinka.k22
Iva wydaję mi się, że się pomieścicie. chociaż jak to z kobitkami jest im więcej ciuchów tym lepiej :laugh: a i tak nie mamy się w co ubrać :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #650136 przez Alivva
paulinka.k22 napisał:

A ja mam dwie siostry, starszą i młodszą. I jesteśmy ze sobą bardzo zżyte. Dużo przeszłyśmy w dzieciństwie i pewnie dlatego nasze relacje są tak bliskie.

Ja miałam takie zwyczajne dzieciństwo z bratem i kiedys sie strasznie ścieraliśmy ale teraz.....nie wyobrażam sobie,zeby go miało nie być. Mój syn i brat to najważniejsi faceci w moim zyciu

11 lata 7 miesiąc temu #650139 przez Alivva
No ja tez mam taka nadzieję,że sie pomieszczę z ciuszkami malej :) Tym bardziej,że pościele,kocyki i inne pierdołki będa w komadorze w hollu ;) ta nowa szafka tylko na ciuszki mojej panny :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #650148 przez kocham_cie
Dzień dobry mamuśki, ja od 10 dochodzę do siebie po nocce, pociągnę jeszcze ten maj i kończę bo co raz ciężej mi dojść do siebie po zarwanej nocy :( wogóle chyba poproszę doktorka w czerwcu już o zwolnienie z pracy- mam nadzieję że się zlituje i mi je da :)

U mnie pogoda też do dupy, zimno, deszczowo i sennie... a jutro komunia.

W związku z tym że pracuję razem z D. to mogłam mu całą noc truć dupę imion dla maluszka... ja się zdecydowałam na Antosia, ale D. uważa że to imie dla starego dziada... ufff

Serku 2700zł? za quinny modd- tak tanio? czy to wogóle możliwe???

Kinia ślicznie wyglądasz a naszymi dupami będziemy się martwić po ciąży :) aparatu nawet nie zauważyłam!
A teraz jadę zobaczyć co u nas ciekawego w siecówkach dla maluszków- koniecznie muszę zachaczyć o kapphal;)

buźka

PS Iwonka już nie mam siły komentować tego twojego arsenału wyprawkowego:lol: chyba my wszystkie razem wzięte nie mamy tyle co ty- oj szcześliwe te twoje dziecie będzie :lol: śliczne masz te ciuszki :kiss:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #650168 przez akina_zet
MyMelange napisał:

Ale ladne Iwonka :) A filmik wstaw na yt :)

Jeszcze zapomnialam dodac, ze mamuska tez sobie cos wczoraj kupila:

Kurde z tym aparatem na zbach wygladam jak Robocop :(

ale masz ekstraśny ten brzuszek, mój jakoś tak inaczej się formuje, może przez to, że mam szerokie biodra ;/ w ogóle wczoraj jak się spotkałam z koleżankami - a nie widziałyśmy się parę miesięcy - stwierdziły, że całkiem nieźle się prezentuje i to one nie będąc w ciąży mają większe brzuchy niż ja :P szczerze mówiąc ja tam czekam aż mój brzuszek nabierze ładnych kształtów :)

Dziewczyny ja też mam brata Michasia, jest między nami 8 lat różnicy, na początku kontakt był taki sobie, ja nastolatka (poza tym szybko się usamodzielniłam i wyprowadziłam od rodziców bo miałam 19 lat) a on taki mały i wkurzający :D ale teraz już dawno temu różnice wieku się zatarły i nie wyobrażam sobie bycia samej bez niego :) wprawdzie widzimy się sporadycznie bo studiuje teraz weterynarię we Wrocławiu i do Łodzi wpada razzzz na jakiś czas, nad czym ubolewam ;/

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #650172 przez zuzuzanta
Ja wózki przeglądam i cała głupia jestem. Czy Wy wszystkie już macie model wybrany?

Kasia

11 lata 7 miesiąc temu #650179 przez akina_zet
ja też nie mam pojęcia jaki wózek, macie jakieś opinie na temat X-lander'ów?

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #650200 przez iwonta_kg
Dzieki Madzia :) :) :) :) :) :) :)

Ja mam wózek kupiony. Nazywa sie IZACCO Z5. Jest niebieski.
A co do x-landerów jak dla mnie maja małe wnętrze. W gondoli jest mało miejsca a poza tym są drogie.

11 lata 7 miesiąc temu #650212 przez Alivva
Moja Dziunia będzie jeździla wozem marki Mutsy ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka