- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Moja przyjaciółka ma na imię Alicja, jest wspaniałą,piękną kobietą, sama bym dała tak na imię małej, ale chyba to już lekkie przegięcie
Moja córcia jak na razie będzie Klara
Powiedzcie mi dziewuszki odnośnie tych ruchów, które już wszystkie czujecie, ja tam żadnego bulgotania nie mam, czasem czuję takie delikatne drgania, nie wiem jak to nazwać, myślicie że to może być to?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iza fajne to łożeczko, tylko szkoda że białe
ja się w końcu zdecydowałam na takie
allegro.pl/drewex-lozeczko-laura-szuflad...rac-i3227241008.html
A masz już wózek?
Iwonka ja też chcę kupić taki przewijak bo na pólki poniżej można wsadzić koszyki wiklinowe z kosmetkami:)
kocham cię boooooskie to łóżeczko!!!!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
A moja kolezanka mi dzis napisals,ze jej synio bedzie mial na imue Kryspin... hm no nie znam jeszcze zadnego
Co do tego bulgotania to mysle,ze to juz TO obserwuj bo teraz sie oewnue ruchy beda nasilaly
Akina,a Ty jak masz na imie?
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem co ttakiego z tymi weekndami że co tydzień musi być fatalna pogoda
Jedyny plus, że nogi sklęsły.
Iwonta, jesteś zadowolona z tej pościeli którą kupiłaś? Materiał dobry gatunkowo? Mi się właśnie bardzo podoba ta w owieczki ale się boję... już raz kupiłam na allegro taki szajs, że teraz wolę się upewnić.
Akina - Klara pięknie imię, bardzo mi się podoba. Mojego męża chrześnica ma na imię Klarysa ale i tak wszyscy do niej mówią Klara.
My chyba zostaniemy już przy Wiktorku chociaż mąż cały czas walczy o Kajetana aaa no i jeszcze się zastanawialiśmy nad Cypriankiem Kurcze jakoś w pierwszej ciąży był mały problem. Klaudiusz był od początku Klaudiuszem, gdyby teraz była dziewczynka to by była Sara i nie było by problemu
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aliwa jestem z lat 80'tych kiedy to moda panowała na Moniki Zawsze było nas po kilka w klasie i tak jest do tej pory, nawet w pracy zawsze znajdzie sie jakaś Monika
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Jestem przerażona tempem waszych zakupów mi sie wydaje, że jeszcze sporo czasu mamy i że spokojnie zdążymy jak w lipcu zrobimy zakupy no i przede wszystkim, że sporo już mam odziedziczonych ubranek ale to kropla w morzu w porównaniu do Waszych sprawunków a widząc Wasze zapędy to nawet nie chce myśleć na czym poprzestaniecie
MyMelange zaglądałam na stronę KappAhl cudne mają tam ubranka ale ceny też spore, jednak na kilka sztuk bym sie zdecydowała mimo wszystko
Kocham Cie ja wciąż nie zrezygnowałam z Quinny ale z Moodda raczej niż z Buzza, nie pamiętam czy pisałam, wczoraj mąż dzwonił do mnie z pracy taki podekscytowany i pytam co sie stało a On Mam dla Ciebie bardzo ważną wiadomość, koleżanka miała Quinny! i bardzo chwaliła i zadowolona i solidny i lekki i... no więc nikt tak naprawdę mnie nie zniechęca za 2 tygodnie pojedziemy do Poznania połazić za wózkami to napewno zdam szczegółowa relację, ale podobno u nas w sklepie stacjonarnym można zamówić Moodda 3w1 w cenie 2700zł aż muszę jutro sama spytać czy mojemu mężowi sie coś nie popierdzieliło z wrażenia
A Ty jedziesz na te targi do Wrocławia czy to MyMelange jedzie? Bo mój mąż nie jest chętny i mówi, że wymyślam i czy nie mogę jak inne kobiety iść normalnie do sklepu i wydać kasę tylko muszę kombinować, no i ma dobry argument, kawał drogi i mój bolący brzuch po spacerku, więc pewnie nie pojedziemy
Papi a co z Twoim kredytem i komornikiem? wyjaśniło się?
Nam się podoba z wymienianych imion Alicja i Pola, ale nie rozmawialiśmy tak konkretnie jeszcze
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonta dziewczyno u Ciebie to istne szaleństwo maluszkowe widzę, kolejny karton, normalnie jak odnaleziony na wyspie skarb i jestem tak szalenie ciekawa tego skaczącego brzuszka, bo u mnie to sie jeszcze nie dzieje, że mam szczera nadzieję, że uda Ci się go gdzieś wrzucić
Akina u mnie tak sie właśnie zaczęły ruchy, tzn wtedy jeszcze nie wiedziałam co to ale to się robiło coraz częściej i mocniejsze, że po 2 tygodniach już nie miałam wątpliwości więc gratuluję odczuwania swojego maluszka
Ojej Alivva mi mąż przedstawił jednego Kryspina, mnie to średnio bawi ale On to często ogląda i pokazuje wszystkim za każdym razem rozbawiony do łez, aż nie potrafiłabym tak nazwać dziecka popatrz tylko,
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Akina u mnie tak sie właśnie zaczęły ruchy, tzn wtedy jeszcze nie wiedziałam co to ale to się robiło coraz częściej i mocniejsze, że po 2 tygodniach już nie miałam wątpliwości więc gratuluję odczuwania swojego maluszka
oj kochana obyś miała rację
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Strasznie się denerwuję tymi ruchami, wprawdzie 20 tydzień wskoczy mi 14 maja, ale tak czy owak to już czas... Dobrze, że to połówkowe we wtorek, troszkę się uspokoję!
Aliwa jestem z lat 80'tych kiedy to moda panowała na Moniki Zawsze było nas po kilka w klasie i tak jest do tej pory, nawet w pracy zawsze znajdzie sie jakaś Monika
Oj, ja też Monika i żadnej nie spotkałam do tej pory, ani w klasie, ani w pracy, ani w rodzinie:) fajnie mieć imię, którego nikt nie ma a w moim przypadku ta było. U mnie w moim wieku były same Marty, Karoliny, Gosie, Kasie i Agnieszki:)
Za to jak pobierałam krew i czekałam w przychodni siedziały 2 kobiety około 70tki, jedna z nich miałą na imię Monika właśnie - to dopiero musiała mieć w szkole oryginalne imię
Ciekawe czy mój Janek będzie taki samotny:) niby moda na takie imiona jest, ale jakoś Jana, Stasia, Frania nie spotykam za często:) ale w sumie czy to ważne?
Ruchami się nie martw, ja niby od 18 coś tam czułam, ale myślałam że to jelita. Dopiero w tą środę mocniej mnie kopnął i to była połowa 20 tygodnia. Teraz wiem że te wcześniejsze ruchy to też był Jaś
Ale pospałam do południa, taka pogoda w wielkopolsce że nic tylko pod kocyk:)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Strasznie się denerwuję tymi ruchami, wprawdzie 20 tydzień wskoczy mi 14 maja, ale tak czy owak to już czas... Dobrze, że to połówkowe we wtorek, troszkę się uspokoję!
Ja mam w pracy dwie Moniki Jedna rocznik '79 druga '76,moja najbliższa kuzynka '78 też Monika no i jedna z dwóch moich najbliższych przyjaciółek to tez Monia Poza tym mam co najmniej 3 znajome gdzies w moim otoczeniu o tym imieniu ale ogólnie bardzo dobrze mi sie kojarzy to imię
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Villemo wiesz ja mialam założona ta posciel ale nie użyłam jej ale jak ją wyprałam to nie rozpadła sie jeśli o to ci chodzi
Serek sprobuje wrzucić ten filmik na fb ale tez nie wiem czy sie uda bo w mp4 mi sie nagrywają w telefonie.
Ostatni karton rozpakowany
Uwaga:
Proszki:
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Jeszcze zapomnialam dodac, ze mamuska tez sobie cos wczoraj kupila:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurde z tym aparatem na zbach wygladam jak Robocop
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwona-fajne ciuszki
Mi wlasnie brat z tata wstawili regał do sypialni i tak patrze na reklamówki i zastanawiam się czy się zmieszczę z wszystkim Posegreguję je wg rozmiarów i te najmniejsze sie zmieszczą
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Rany dziewczyny, Wy już macie całe wyprawki gotowe! Zwłaszcza Iwonta ja kompletnie nie mam jeszcze nic... dostanę parę rzeczy od koleżanek, a na zakupy to może w lipcu się wybierzemy jak już dojdę do siebie.
U Was też taki pochmurny dzień? Przez tą pogodę wstałam przed 10
Buziaki