- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
a jeszcze jedno pytanie ...lekarz na usg sam wam powiedział o płci dziecka czy się same pytałyście ? bo nie wiem na co mam się przygotować pójdę na usg a jak mi nie powie hmm..??
ja sama zauważyłam, tak się Jasiek obnażył ale lekarz nic nie mówił, nic nie mówił, tylko tam mierzył, więc zapytałam: " Czy mi się wydaje, czy to chłopak będzie?" i potwierdził pokazując część ciała, którą sama zauważyłam:)
niektórzy nie mówią, bo myślą że skoro nie pytasz to może nie chcesz wiedzieć, więc pytaj śmiało!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
My dopiero śniadanko wcinamy,jakoś nie byłam głodna rano,potem byliśmy w sklepie po szafkę na ciuszki małej,kawka u znajomych i jakos zapomniałam
Aga w drodze....nie zazdroszczę tylu godzin w podróży ale to niewielka cena na taki zasłuzony wypoczynek
Monika-wszystkie 4 imiona fajne-mój typ oczywiście Oliwier,bo tak mial mieć na imię mój synio,który okazał się córeczzką
Iwona-jak się pomiescilaś z tym wszystkim?? pewnie musieliście trochę przeorganizować mieszkanko?? ja codziennie patrze na ciuszki....zajmują spory kąt w salonie,ale jakoś nie chce mi się ich wynosić na stryszek. Tak sobie myślę,że w połowie czerwca zaczne ciuszki odświeżać bo gdzieś poczytałam,że dobrze to zrobić troche wczesniej a nie przed samym porodem....chociaż.....cholera wie ile to znaczy "trochę" wczesniej
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
już się doczekać nie mogę:)jeszcze 11 dni.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Czasami jeszcze żartuje jak gdzieś wychodzimy mówiąc: " Bierzemy Jasia ze sobą?" albo " Idziesz z Jankiem?"
A kiedy zaczynasz szkołę rodzenia? ja mam pierwsze zajęcia w czerwcu jakoś chyba na początku.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny ciesze sie ze juz plec znacie i ze nawet u Natali juz lekarz zdania nie zmienil:-)
Iwonka dobrze ze wszystko w porzadku i mozesz sie cieszyc z rzeczy:-) i ze wam tego nie pokradli bo sobie wtedy nie wyobrazam od nowa kompletowania
Iva tez sie zastanawialam kiedy prac rzeczy i tez pewnie w czerwcu bede dzialac. albo poczatek lipca. bo pozniej to juz bedzie za ciezko:-) a w czym pierzecie? macie sprawdzony jakis proszek?
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
chciałam się przywitać. U mnie dziś słonko i od czasu do czasu wyjdę sobie na balkon. Ale balkon niestety wychodzi na główną ulicę i czasami się zastanawiam czy lepiej z zamkniętym balkonem czy otwartym.
U mnie remont w pełni. Reorganizacja naszego dużego pokoju na dwa mniejsze. Pokój przed zmianą miał 30m2. Teraz będzie garderoba jakieś nie całe 4 m2 i dwa pokoje jeden mniejszy drugi większy. Masakra jedna wielka ale na szczęście ja siedzę u rodziców i nie patrzę na to.
Dziewczynki jak czytam jak wasze dzidzie kopią to wam zazdroszczę. Ja przez łożysko z przodu to tylko coś niecoś do mnie dociera. Ehh, muszę czekać aż dzidzia podrośnie i będzie miała więcej siły.
Co do imion to dalej się zastanawiamy. BO mi się podobają zupełnie różne niż mężowi.
Buziaki dziewczynki
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
czesc dziewczyny:-) od wczoraj tak mnie glowa boli ze dopiero teraz nadrabiam zaleglosci bo przeszlo.
Dziewczyny ciesze sie ze juz plec znacie i ze nawet u Natali juz lekarz zdania nie zmienil:-)
Iwonka dobrze ze wszystko w porzadku i mozesz sie cieszyc z rzeczy:-) i ze wam tego nie pokradli bo sobie wtedy nie wyobrazam od nowa kompletowania
Iva tez sie zastanawialam kiedy prac rzeczy i tez pewnie w czerwcu bede dzialac. albo poczatek lipca. bo pozniej to juz bedzie za ciezko:-) a w czym pierzecie? macie sprawdzony jakis proszek?
Ja ciuchy dla Filipa prałam w płynie Lovela i chyba przy tym zostanę przynajmniej na scisły poczatek,a potem to tatuś będzie przywoził co tam będzie w promocji dla dzieci
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa