- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
czesc Akina
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Hej!
Ja już po wizycie. No i chyba u nas będzie dziewczynka przynajmniej tak się lekarzowi wydaje, mówił, że nic nie widzi między nogami za dwa tyg ma jeszcze potwierdzić. Więc wszystko wskazuje na to, że będzie Ola
A ja mam złe badania moczu i znowu dodatkowe leki trzeba brać a tak to z małą wszystko ok, waży 354 gramy, wymiary wszystkie w normie! Tylko się martwię, bo znowu brzuch mnie zaczynać pobolewać, więc w dalszym ciągu mam leżeć, odpoczywać, oszczędzać się itd... mam juz tego powoli dosyć i szczerze mówiąc czekam już na ten wrzesień!
Niagara jeśli możesz, to wpisz w tabelkę moją małą
Gratuluje kozy malej moj B tez chcial zeby nasza byla Ola ale u nas ostatnio wysyp na Olki poza tym w sasiedztwie sa juz 3 wiec zdecydowalismy sie na Alicje
Najwazniejsze,ze wyniki dobre
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny czy na polowkowym dostalyscie plyte cd z wizyty?? nie wiem czy pytac lekarza o to czy ma to wliczone w cene wizyty??
U mnie jest tak,ze jak idziesz prywatnie to plyta jest w cenue a jak ze skierowaniem tak jak ja to trzeba doplacic 50zl... w kazdym razie warto byc przygotowanym na doplate i powiedziec o tym przed badaniem,zeby doktorek wlaczyl sprzeta
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co ja chyba bede spala dzisiaj z tym bodziakiem tak mi sie podoba
Burza chyba do mnie idzie. Pada deszcz i zaczyna grzmieć. A w dzień bylo tak ładnie...
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Paulinka gratuluje coreczki cos chyba teraz dziewczynki wyprzedza chlopakow bo nowa mamuska tez dziewczynke Jeszcze dziewuchy beda sie bily o naszych chlopakow a nie odwrtonie hehehehe
U mnie na wizycie wporzadku zbadal mi mocz i powiedzial ze wszystko ok No i pierwszy raz uslyszalam bicie serduszka mojego kochanego szkraba lekarz jak przylozyl glowice do brzucha i wlaczyl aparature to tak malemu bilo serduszko ze lekarz sam sie zdziwil ze tak glosno mu serduszko bije wiec stwierdzil ze maly napewno zdrowiutenki bo serce mu bije jak dzwon! wiec myslalam ze wizyta bez podniety a tak sie podekscytowalam tym biciem serduszka eh piekne to bylo!szkoda ze maz nie mogl ze mna pojechac!
dobra lece dalej walczyc z mieszkaniem!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co.... przygladalam sie dzis mojemu dziecku na tych lodach jak bylismy i mowie do niego.... kurna jaki Ty przystojny jestes chlopaku a on na to- wiem juz,wiem,ale mamcia nie powtarzaj sie juz
Dla wyjasnienia mojego zachwytu nad wlasnym synem wrzucam jego foteczke
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do ruchow to uwielbiam,kocham i nie umiem opisac co jeszcze czuje jak mala szaleje.
Niagara ucaluj ode mnie corcie a badaniami sie nie przejmuj mi juz obaj gin wytlumaczyli ze z tym moczem to tak do konca ciazy
Akina witaj we wrzesniowkach,moze 25 urodzisz ...masz widze jakas taka magiczna cyfre..fajnie
Serku kochanie dzieki ze pytasz,mysle ze z glowa mojego synia wszystko ok,pamietam jak byl malutki i ciagle gdzies sie obijal,a moja mama byla w szoku ze on nie placze,nie narzeka ze boli? i smiala sie ze to przez owoce morza ktore jak wariat wsuwalam w ciazy teraz niestety nic a nic z tych rzeczy nie jem,ani rybek
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva,Iwonka ciuszki cudne,Iva ten rozowy komplecik po lewej slodziutki.
No i najwazniejsze masz super Synia,beda kobitki szalaly,co ja pisze na pewno juz ma wielbicielek kilka
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
PAulinagratuluję córy!
U mnie burza idzie, właśnie wróciłam z pysznych lodów z orzeszkami i migałami i polewą toffi - zawsze lubiłam lody,ale teraz to je kocham
Mój Towarzysz mówi, że teraz jak wybieram lody i dodatki to mam minę jak taki mały piesek, który coś chce i bardzo się cieszy, że zaraz to zje.. wierzę mu!
A jutro rano idę na mocz i morfologię - wyniki pewnie w poniedziałek!
Miłego wieczoru!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
I gratuluję dziewczynki Paulinka.
A do mnie przyszła dziś pierwsze paczki z moimi allegrowymi zakupami. W sumie to chyba trochę zaszalałam. Mama mówi, że no może już starczy a mi się wydaje, że ciągle mi czegoś brakuje. Masakra tak to jest jak trzeba leżeć w łóżku i z nudów człowiek głupieje. Część rzeczy mam używane, co odkupiłam od koleżanki bo chciała mi dać ale żeby nie było to jej się też pieniążki przydadzą. Ciągle się zastanawiam nad śpiworkami, kombinezonami na okres zima, jesień i wiosna. Jaki rozmiar, jaka grubość takiego ubranka itd.
Co do biżuterii to ja ściągnęłam biżuterię bo czasami mi łapki puchną.
w poniedziałek wizyta u pani dr. Już się denerwuję.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna