- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciąża oceniona na 23 tydzień, termin porodu 05.09- ale ja tam pasek dalej zostawiam wg OM:)
Mój syneczek....
Tak chciałam dziewczynkę a teraz sobie nie wyobrażam że to mogłaby być dziewczynka, czuję się jakbym po raz drugi zaszła w ciąże a tatuś jaki dumy że pierworodnego spłodził... myślałam że pęknie, a najlepsze było jak powiedział do lekarza... wiedziałem że to syn...hahahha jasne! myślałam że tam padnę ze śmiechu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Chlopy tak maja - syn to syn!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
U Ciebie z ta płcią maluszka podobnie jak u mnie.....ja chciałam/myslałam,że u mnie to chłopak a jest kukułeczka,ale też nie wyobrażam sobie teraz,że to miałby byc synio
A tą "pewność" tatusia juz sobie wyobrażam hahaha
No,kochane nasza tabelka chyba bardzo,bardzo wyrównana
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzik moj Misio Pysio byl taki dumny, ze juz chce zapisac mikołaja na żużel, bo jemu rodzice nie pozwalali hhahaha. Swir jeden - zadnego zuzla!!!
Chlopy tak maja - syn to syn!
Kinia mój dzis chciał piłkę i trampki kupować i stwierdził że musi siłownie przerobić żeby było miejsce jeszcze dla małego... wariat jeden... kurcze ja chyba dopiero teraz naprawdę czuję że jestem w ciąży
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratuluje Magda
U Ciebie z ta płcią maluszka podobnie jak u mnie.....ja chciałam/myslałam,że u mnie to chłopak a jest kukułeczka,ale też nie wyobrażam sobie teraz,że to miałby byc synio
A tą "pewność" tatusia juz sobie wyobrażam hahaha
No,kochane nasza tabelka chyba bardzo,bardzo wyrównana
Iva tym bardziej że jeszcze miesiąc temu mówił... ja wiem co ustrzeliłem to na pewno dziewczynka
A czy ty nie miałaś przypadkiem NIE KUPOWAĆ RÓŻU Sliczne te ubranka
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze tylko niech mi nic nie zmienia jak u Natki...a wlaśnie Natali się odezwała... bo nie widziałam...
Iwonka a z tym body to niezły numer, przecież parę dni temu takie nam pokazywałąm na allegro:) super
Witam nową mamusię
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakoś nie mogłam sie oprzeć Tatuś będzie kupował małej Lusi ciuszki "Lecha" więc się wyrówna
U mnie B. jakoś od poczatku bardziej obstawiał córę.... ja,że to chłopak,a on mnie poprawiał. Ja mówiłam ON a on...ONA Niedawno mi wygarnął,że on się z nikim NIE zakladał,że to będzie syn no bo ja "mądra" się załozylam z kolezanką z pracy o 0,7 Finlandii żurawinowej,że na pewno to chłopak przegralam-no masz Ci los
a co tam.....niech się Anna cieszy,że pierwszy raz w życiu wygrała zakład
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ty nam się kochana odezwij jak tylko dotrzesz do PL,żebyśmy wiedziały,że wszystko SI
A kiedy dokładnie wyruszacie??? Wybacz,pisalaś na pewno ale nic do mnie ostatnio nie dociera
a własnie oglądam Butterfy effect uwielbiam jakoś tak mi sie z Tobą skojarzyło
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale dosłownie padam z nóg. Udało mi się wykrzesać trochę energii, żeby zajrzeć na forum
Dziś już mogę powiedzieć, że spodziewamy się córeczki W 100%
generalnie mała jest okazem zdrowia Moje wyniki też w porządku nie licząc niskiego poziomu hemoglobiny.
Dostałam też skierowanie na 24.05 na obciążenie glukozą , wprost nie mogę się doczekać
Serku te warsztaty w Poznaniu są 23.05, ja się zapisałam, ale nie wiem czy pójdziemy
Wysyłam Ci linka babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Magda gratuluję synka Zazdroszczę Ci trochę
Paulinka Tobie gratuluję małej księżniczki
Akina_zet witamy w gronie wrześniowych mamusiek
Alivva ja też oglądam efekt motyla 2, uwielbiam ten film
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
A jak tam nasz motylek??? gotowa to wyjazdu??? wszystko spakowane???
Ty nam się kochana odezwij jak tylko dotrzesz do PL,żebyśmy wiedziały,że wszystko SI
A kiedy dokładnie wyruszacie??? Wybacz,pisalaś na pewno ale nic do mnie ostatnio nie dociera
a własnie oglądam Butterfy effect uwielbiam jakoś tak mi sie z Tobą skojarzyło
Dzien doberek albo dobranoc
Ja juz wstalam i jestem w drodze do portu pózniej poplyne z dwie godzinki we Francji zmiana czasu i 15 godzinek jazdy! Dziękuje kochana ze tak o mnie pamiętasz! Wszystko spakowane włącznie z mężem hehehe on to sie taki zagubiony zrobił ze ja muszę pamiętać o jego rzeczach nawet o paskach do spodni i szczoteczce do zebow itp bo on nic nie wie gdzie jest! Jak on dawał sobie radę beze mnie to ja nie wiem! My z mężem tez uwielbiamy efekt motyla! Dziwne zeby nie! Iva slicznego masz synka i muszę ci powiedzieć ze z fotki całkiem do ciebie podobny! No i ciuszki tez sliczne wiem jak to z tymi kolorami bo ja nigdy w blekitach nie gustowalam i mówiłam ze bede zolcie i ecru kupowac a przyszło co do czego większość blekitu! Jak to sie wszystko odmienia jak zna sie płeć! Zwłaszcza ze na rynku teraz największy wybór niebieskiego i różowego!
Iwonka chyba to body było ci przeznaczone! A swoją droga jakie masz mega szczęście ze upatrzylas to samo kilka dni wcześniej i znalazlas z pól ceny!
Agus Serku jaka ty masz dobra pamięć do wszystkiego ze aż mnie zadziwiasz! Eh pozazdrościć ja od zawsze stara sklerotyczka!
No Madzia chyba ci wykrakalam! ale najważniejsze ze sie cieszysz zreszta tak jak i cała rodzinka! Przyszły dziadek niech idzie na ta emeryturke bo dodatkowa para rak ci sie przyda a on sie będzie spełniał pomagając wychowywać wnusia! Eh ciekawa jestem czy to prawda z tymi brzuszkami? Spoko następnym razem obie będziemy sie starać o dziewczynki! Bo chłopca tez sie cieszę ze noszę w sobie ale dziewczynkę tez chce mieć bo parka musi być! I rodzinka będzie spelniona No chyba ze zatesknie zaacierzynstwem i trzecie sobie strzelily a co!! Ale głupia jestem dopiero z pierwszym w ciazy a juz o trzech myśle No i jeszcze raz GRATULUJE SYNUSIA!
A wiec kończę bo sie rozpisalam jedziemy dalej napisze jak dojedziemy! Powinnismy być w domu kół
21 czy 22 ale napisze następnego dnia rano bo pewnie padne prosto do łóżka!
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Magda, gratuluję synka! mój narzeczony też się bardzo ucieszył z pierworodnego i już zaciera ręce, kiedy to Jaś wsiądzie z nim na motor lub pogrzebie w garażu przy autach:)
ostatnio mi powiedział, że będę miała z nimi spokój, bo jak rano znikną w garażu to ich wieczorem zobaczę dopiero...oj Ci faceci:)
Właśnie wróciłam z pobrania krwi i zaniosłam mocz, wyniki będą w poniedziałek:) a teraz czas na wielką kanapkę z jajkiem i rzodkiewką...mniam
Ps. Wczoraj podszedł do mnie mężczyzna ( na oko 28 lat) i zapytał czy nie umówiłabym się z nim w pewnym klubie. MAtko!, o mało się lodami nie udławiłam...i grzecznie odmówiłam mówiąc że jestem zajęta. A mogłam wstać, wystawić brzuch i powiedzieć: "A weźmiesz mnie z JAsiem?" - pewnie by zwiał ale miło mi się zrobiło...
Miłego dnia, zapowiada się słonecznie po tych burzach:)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratuluję mamusiom córeczek i synusiów. Chyba większość z nas miała tutaj psikuska no chyba poza Nefeli ale jej się córa należała za te jej ekscesy nad kibelkiem.
Zjadłam śniadanko, dopijam herbatkę i muszę ubrać młodego bo już w pajacu stoi przed drzwiami wyjściowymi i znowu nic nie zrobię w domu bo trzeba cały czas siedzieć z nim na zewnątrz.
o 12 zmykam do fryzjera, trzeba zrobić z siebie człowieka bo w niedzielę komunia.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Magda gratuluję synka
Ja mam już wszystko w domu... Ciuszki, wózek, leżączek, kosmetyki, zabawki itd... Pokazałabym wam to co mam z miłą chęcią ale musiałabym zawalic cala jedna strone zdjęciami.
Zaraz zabieram sie za porządki!