BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #648064 przez Monika23083
nefeli napisał:

Monia jak Ty to siemie pijesz??? ja nie moge jak sie takie gluty zrobia ;( zreszta ja nadal malo pije bo zaraz wymiotuje.
Slonko fajnie ze sie dobrze bawilas,wrzuc jakies foteczki kochanie!!!

szczerze się przyznam że po takim okresie picia siemienia to już nawet te gluty są ok. Ale na początku piłam je w takiej oto postaci: 2 łyzki siemienia zalane wodą gorącą miksowałam z jabłkiem, bananem i kiwi ( lub co tam miałam pod ręką). Taki koktajl jest super:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #648070 przez Monika23083

Nefeli
, ja wczoraj wylądowałam rano w toalecie po wypiciu na czczo herbaty z cytryną, i dzisiaj to samo po zwykłej herbacie. Wcześniej mi się to nie zdarzyło, ale najpierw jadłam śniadanko, potem herbatka.

11 lata 7 miesiąc temu #648086 przez agamo
Hejka dziewuszki
Ja tylko na sekunde daje znac ze czytam na bierzaco ale mam urwanie glowy z pakowaniem i przygotowaniem auta siebie brzuszka i meza do wyjazdu ze nie wiele mam czasu A i jeszze dzisiaj wizyta ale u mnie bedzie bez zadnych rewelacji i zadnych pewnie wiadomosci wiec bez podniety :p
Ale za to chcialam powiedziec ze trzymam kciuki za reszte dziewczyn i ciekawa jestem jak to wam z plcia wyjdzie Mam nadzieje ze u Natali juz bez zmian zeby sie biedna nie pogubila z tymi sisiorkami i muszelkami No i Madzia nadchodzi pamietny dzien Az mi sie przypomina jak ja sie dowiedzialam i wydaje mi sie to tak dawno! A tak wogole super fryzurka Madzik az bym blondynka chciala byc!
Słonko gratulacje z udanej podrozy poslubnej i jak owocna powiekszy sie rodzina? hehehhe jak to mowia po podrozach poslubnych macie fajnie bo nikt glupich pytan nie bedzie zadawal :P hhehehe najwazniejszze ze urlop udany a jak przezylas podroz?
dobra lece sie wziac za ten chaos w pokoju!

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #648168 przez MyMelange
Czesc mamusie :)

Powodzenia na wizytach dziewczyny!!!

Sluchajcie, juz za tydzien zaczynaja sie targi mother and baby. Pierwsze beda we Wro. Mam blisko, wiec jaaade. Moze ktoras z Was tez sie wybierze motherandbaby.pl/

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 7 miesiąc temu #648316 przez Villemo
MyMelange napisał:

Czesc mamusie :)

Powodzenia na wizytach dziewczyny!!!

Sluchajcie, juz za tydzien zaczynaja sie targi mother and baby. Pierwsze beda we Wro. Mam blisko, wiec jaaade. Moze ktoras z Was tez sie wybierze motherandbaby.pl/

Obawiam się, że jak będą w Krakowie to będę już leżeć na porodówce :side: :dry:

11 lata 7 miesiąc temu #648326 przez SerekWaniliowy
Cześć dziewczyny!

Miałam dziś wcale nawet nie włączać komputera, ale mnie świerzbiło i na chwilkę wpadłam, dziś naszło mnie na sprzątanie gruntowne, a to rzadka sprawa więc nie mogę wybić sie z rytmu :silly:

Intensywny miałyście wczoraj wieczór i dzisiejszy poranek, będę miała przy czym odpoczywać popołudniu :)

Kocham Cie wyglądasz szałowo, niezła z Ciebie będzie mamuśka ;)
A no i już siedzę na stronie targów, mamy do Wrocławia jakieś 250-300km, ale chyba przytruje mężowi, tyle że w grę wchodzi jedynie sobota, bo w niedziele idziemy na komunie więc trzeba na noc wracać do domu a to jednak kawałek drogi i intensywny dzień :) któraś jeszcze się wybiera?

Niagara a może Ty wiesz czy jakaś podobna impreza nie szykuje się w Poznaniu? Przyznam sie, że jakiś miesiąc temu szukałam informacji na stronie targów poznańskich, ale niczego nie znalazłam. Aha a byłaś może na tym darmowym szkoleniu o bezpieczeństwie dziecka o którym kiedyś wspominałaś?

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Ah Villemo a jak Twój synek po ukąszeniu przez kleszcza, nic nie wyszło? A Twój Nefeli po kaskaderskim skoku?

Buziaki dla wszystkich brzuchatek :kiss: a ja tymczasem wracam do porządków :)

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #648340 przez akina_zet
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, ale mam nadzieję,że mnie przygarniecie :lol: Termin porodu mam na 29 września, czyli wychodzi na to, że wprawdzie ledwo ledwo, ale jestem WRZEŚNIÓWECZKĄ :blink: No chyba, że mała zrobi psikusa :lol:

Miłego popołudnia życzę mamusiom :)

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #648392 przez pyzaura
akina_zet witamy witamy :) ledwo ledwo jestes wrzesnioweczka ale jestes ja mam termin na 30wrzesnia o ile urodze w terminie :) 14 czyli odliczam juz dni mam wizyte takze moze pan dr cos mi powie co bede miala i moge zaczac kompletowac wyprawke :D u nas dzis przepieknie ale tak duszno ze nie idzie wyrobic :P
Dziewczynki dajcie znac jak po wizytach

Ania

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #648404 przez iwonta_kg
Akina witaj wśród wrześniowek :) powiedz nam cos wiecej o sobie. Skad jestes, ktory to tydzień ciąży, czy znasz płeć, ile masz lat itd :) my tutaj wszystko o sobie wiemy :)
Pozdrawiam!

Musze wam pokazać co dzis Kupilam! Widzialam to ostatnio na Allegro dwa razy droższe a dzis znalazłam okazję w supermarkecie i od razu wrzuciłam do koszyka nie zastanawiając się ani troszku :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #648409 przez pyzaura
sliczne :D

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #648421 przez Alivva
Sliczne Iwona....cus dla mnie-niepoprawnej wielbicielki Kubusia :-)
A to moje dzisiejsze zdobycze....
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #648423 przez iwonta_kg
Wow Iva ale różowo hehe śliczne to wszystko :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #648429 przez Alivva
A mówiłam,że rózowego nie bedę kupowala :blush: ech....

11 lata 7 miesiąc temu #648430 przez pyzaura
dziewczyny czy na polowkowym dostalyscie plyte cd z wizyty?? nie wiem czy pytac lekarza o to czy ma to wliczone w cene wizyty??

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #648431 przez akina_zet
No więc dziewczęta jestem z Łodzi, w styczniu strzeliło mi 29 lat :) Dzień przed urodzinami zrobiłam test ciążowy i były dwie krechy, poleciałam do lekarza, zleciła mi badania na beta hcg i w dniu urodzin odebrałam wyniki - ciąża jak nic! Pamiętam jak trzymałam te wyniki, grochy mi płynęły po polikach i powiedziałam głośno - będę mamą :laugh: Taki prezent dostałam :laugh: Nie wierzyłam, że tak szybko udało mi się zajść w ciążę, staraliśmy się tak naprawdę od 2 miesięcy - stwierdziłam,że pójdę sobie na monitoring cyklu - lekarz powiedział TERAZ i po kilku tygodniach okazało się, że jestem w ciąży :) Zwariowane to wszystko, 25 sierpnia 2012 po 6 latach związku pobraliśmy się, zarówno ja jak mi mój mąż jesteśmy z 25 (ja styczeń, on lipiec) i 25 potwierdziło się, że będzie dzidziuś :silly: Początki ciąży były straszne, ciągłe płacze, obawy, czasem miałam wrażenie, że mi rozum odjęło :huh: I te mdłości i wymioty całą dobę do 14 tygodnia, jakiś koszmar! Teraz wszystko z psychiką na szczęście ok - czasem tylko jakiś dołek jak patrzę na siebie, wiecznie byłam na diecie, do tego jestem niska, więc przybywające kilogramy nie wyglądają u mnie najlepiej i też niestety nie najlepiej się ze sobą czuję :huh: Ale wystarczy,że pomyślę o niej i wszystko mija, na odchudzanie przyjdzie czas po ciąży :) W 16 tygodniu dowiedziałam się, że będzie dziewczynka (która na przezierności karkowej miała być chłopakiem :silly: ). Teraz 14 maja połówkowe, mam nadzieję, że już na 100% potwierdzi się, że to ONA. No i dziewczyny niestety nadal czekam na kopniaki, u mnie tych ruchów niestety jeszcze brak :( Trochę mnie to martwi :(

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka