- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aaaaa i zapomnialam sie pochwalic dzien przed wyjazdem powinnam isc do pracy wiec umowilam sobie wizyte z lekarzem no i stwierdzilam ze wyjde z pracy wczesniej bo i tak musza mi zaplacic i jak bylam dzisiaj zglosic to babce w kadrach to ona mi powiedziala ze i tak mi za to zaplaca wiec po co mam przychodzic i powiedziala zebym wziela sobie wolne! jupiiiii jeden dzien pracy mniej! a wizyte i tak mialam miec przed wyjazdem wiec akurat!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Ninka jaki masz ładniutki i kształtny brzuszek! Mój wygląda jakbym się tylko spasła a nie była w ciąży, mam poprostu taaaką wielką rozlaną oponkę
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nefeli dobrze że sytuacja opanowana, i z młodym już ok
Witam nowe mamusie w naszym gronie, im więcej nas tym lepiej
Iwonka body śliczne tylko szkoda że na krótki rękaw... choć to rozmiar 72 więc może na przyszłą wiosne
Aga to dobrze że jednak masz wolne bo bynajmniej wypoczniesz przed podróżą
Chyba wszysto ogarnęłam, o czym pisałyście a jeszcze Ninka- śliczny brzusio
a teraz uciekam spać bo rano znowu pobudka o 4:30 do pracy...
dobranoc brzuchatki
Ps. Natka ależ mi narobiłas ochoty na ogóra
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny ja tak kocham ogórki pod każda postacią a najbardziej kiszone od dziecka poprostu kocham mogłabym je wcinac od tak ale ze cierpię w ciazy na wzdecia wyczytałam gdzieś zeby nie jeść ogórków kiszonych odstawilam i trochę pomogło wiec mam poogorkowane :-/
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Madzik, ja tez w pt do fryzjera, bo strasze juz odrostem
Witam nowa maminke!
Jaki piękny brzunio mi sie tu ukazal! Ale rosniemy dziewczyny! z tygodnia na tydzień nasze szkraby coraz większe. Lada moment i będziemy się chwalić zdjęciami maluchów.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Też muszę wyskoczyć do fryzjera, podciąć końcówki, albo całkiem zmienić fryzurę, jeszcze nie wiem
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja czipsów nie tykam, ani przed ciążą a tym bardzie w ciąży - zupełnie nie moje smaki za to w czekoladach sie lubuje aż zabardzo - staram się hamowac bo cukrzycy się boję
Nefeli - z dzieciakami to niestety tak jest, że raz dobrze a raz nawywijają i człowiek siwieje a chłopaki to przeważnie na tyłku nie usiadzą tylko wariują
Agamo- udanego urlopu życzę - zasłużyłaś sobie na porządny odpoczynek, więc mam nadzieje że bardzo miło spędzisz wolny czas w pl
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie pięknie słonko świeci aż szkoda spać, oby się utrzymało to pojedziemy na działkę trawkę posiać
Agamo też uwielbiam ogórki i wszystkie kapustne, ale odpadają bo obecnie mam po nich okropne boleści i wzdęcia, ale czasem skuszę się na kilka plasterków na kanapkę, to silniejsze ode mnie, o jak dla niektórych czipsy a brokuły to już bym mogła jeść codziennie i też nic z tego.
Ninka nie wiem jak to z tymi brzuszkami jest, bo dopiero od Was się dowiedziałam, ale u nas mieszka kurka, a ja faktycznie mam brzuch rozlany jak oponka, tylko nie wiem czy to Jej wina czy raczej pochłanianych czekoladek że już talii nie widać
a teraz próbuje stworzyć jakąś tabelkę na comiesięczne wydatki, bo wczoraj jak zobaczyłam stan konta to w pierwszej chwili myślałam, że to pomyłka i wcale nie chodziło o nadwyżkę jestem przerażona ile przejadamy. A Wy dziewczyny prowadzicie jakiś rodzinny budżet, jak to u Was funkcjonuje?
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Dzień dobry z samego rana baloniki!
U mnie pięknie słonko świeci aż szkoda spać, oby się utrzymało to pojedziemy na działkę trawkę posiać
Agamo też uwielbiam ogórki i wszystkie kapustne, ale odpadają bo obecnie mam po nich okropne boleści i wzdęcia, ale czasem skuszę się na kilka plasterków na kanapkę, to silniejsze ode mnie, o jak dla niektórych czipsy a brokuły to już bym mogła jeść codziennie i też nic z tego.
Ninka nie wiem jak to z tymi brzuszkami jest, bo dopiero od Was się dowiedziałam, ale u nas mieszka kurka, a ja faktycznie mam brzuch rozlany jak oponka, tylko nie wiem czy to Jej wina czy raczej pochłanianych czekoladek że już talii nie widać
a teraz próbuje stworzyć jakąś tabelkę na comiesięczne wydatki, bo wczoraj jak zobaczyłam stan konta to w pierwszej chwili myślałam, że to pomyłka i wcale nie chodziło o nadwyżkę jestem przerażona ile przejadamy. A Wy dziewczyny prowadzicie jakiś rodzinny budżet, jak to u Was funkcjonuje?
ja od roku staram się prowdzić taki mały zapis w tabelce excellowskiej z rozpiską na dni itd. Bardzo to ułatwia zarządzanie kasą no i jak przeanalizowałam ile wydawałam kasy na codzienne zakupy to zamieniliśmy je na tygodniowe w markecie. W pobliskim sklepie kupuję tylko chleb i takie tam:) no i nie wypłacam gotówki, jakoś tak mniej kasy wydaję odkąd ciągle płacę kartą ( większość ludzi ma jednak odwrotnie)
po roku sporo zaoszczędziłam ( to moje pierwsze oszczędności)
na pewno pomogło mi też w tym przejście na naturalne dbanie o ciało: prawie nie ma u mnie drogeryjno - aptecznych kosmetyków już, a kiedyś wydawałam na nie ogromne pieniądze. Dodam, że stan skóry poprawił się znacznie:)
sumując, chyba warto prowadzić takie przeliczniki, ale wiem że nie u każdego się sprawdza..
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Miłego, słonecznego dnia Kochane!!
Ps. Jaś " odrzuca" od niedzieli moją ukochaną herbatkę z cytryną
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Budżet jako tako prowadziłam od lipca ubiegłego roku, ale bardzo niedokładnie i niedbale a pomimo przerażająco dużych wydatków nie wprowadzaliśmy prawie żadnych zmian, ale teraz czas wziąć sie za to poważnie w końcu niebawem pojawia sie całkiem nowe i wcale nie najmniejsze wydatki