BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #646431 przez izula
Dziewczynki jestem i wróciłam z badań prenatalnych.

Potwierdzone będzie chłopak. Wszystko było w porządku i bardzo się cieszę z tego. Tylko 2 godz czekałam na wizytę bo się oczywiście musiał komputer popsuć i nie mogli nagrać na płytkę badania. Ale cierpliwość popłaca i w końcu się doczekałam.

Buziaki :)

[/url]
[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #646433 przez Alivva
Siedze w pracy (nażarta jak taki smok,bo w locie zjadlam obiad) i kurcze o chopsach myślę :laugh: ja na szczęście uwielbiam tylko z lays o smaku pikantnej papryki te cienkie więc za często ich nie jadam bo ciężko je dostac :p

11 lata 8 miesiąc temu #646453 przez ninka333
Agamo - z tym usg to podobno dzidzie tylko ciepło czują ale nie jest to dla niech szkodliwe tylko pewnie nieprzyjemne - podejrzewam, że to samo czuja jak mamuśka prazy brzuszek na słońcu :)

zuzuzanta - gratuluje piłkarza :)

Karo290392 - z histori wynika, że niezłyagent i wiercipiętek wam rośnie :) podobno jakie dziecko w brzuchu takie po urodzeniue :P

córeczka ALICJA

11 lata 8 miesiąc temu #646459 przez ninka333
a to mój brzucholek :)

córeczka ALICJA
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #646469 przez agamo
iwonta_kg napisał:

Zuzuzanta ja tez bede miala piłkarza :lol: nie dosc ze kopie jak szalony (pewnie nerwowy po mamie) to jeszcze mąż oznajmił ze jak Kacperek tylko zacznie chodzić to zapisze go na piłkę :lol: hehe

Powiem wam cos w tajemnicy heh :) kocham czipsy i jestem od nich uzależniona! Uwielbiam wszystkie smaki papryke, zielona cebulke, solone, chakalaka, smak kebaba no normalnie wszystkie! I z każdego rodzaju cienkie, grube :lol: mąż krzyczy na mnie jak widzi ze podjadam z szafki ale to silniejsze ode mnie! :lol:

Iwona ja tez uwielbiam wszystkie smaki ale u mnie to maja niektore smaki tak wstretne ze masakra np krewetkowe, solono octowe i wiele innych ktorych nawet nie bralam sie za probowanie! jak jestesmy w pl na urlopie to chipsy musza byc codziennie! i ode mnie tez jest silniejsze! :p

Ninka ja jak kiedys wyszlam na slonko polezakowac i w podkoszulku lezalam to maly zaczal kopac niezadowolony! ciekawa jestem jak teraz taki ruchliwy to jak sobie da zrobic usg!

A wiecie co najsmieszniejssze jest to ze w pracy wiecznie mi dogadywali ze mam za maly brzuch ze pewnie sie odchudzam i ze moze dziecko mam chore a dzisiaj od tych samych babek uslyszalam ze jestem duuuuuza! ludzie to sa dziwni!

Izula super wiadomosci Masakra czekac 2 godziny moj maz by chyba niewytrzymal ale napewno warto jak sobie mozecie teraz ogladac filmiki! az zazdroszcze bo u mnie nie wolno nagrywac :(

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #646487 przez Monika23083
Zuzuzanta witamy!

Aga,

Ja mam to samo, wcześniej za chuda - miałąm jeśc więcej mięsa, a nie tylko zieleninę..Teraz od tych samych osób słyszę" Oooo, ale już wyrosłaś, dostało ci się tu i ówdzie". Myślę sobie,hellooo jestem w 5 miesiącu ciąży to normalne że to widać! hehe..no ale co zrobimy, tacy są ludzie:)

Widzę, że ja jestem chyba jedyną osobą, która nie lubi chipsów:)

A mi obecnie tak szybko czas leci, bo jestem w trakcie pomagania w pisaniu pracy inzynierskiej na emat badań nieniszczących...ciężki temat:) zwłaszcza dla humanisty:)

No i czekam ciale na te ruchy Jasia, a on pewnie nadal siedzi z nogą na nodze i ma wszystko w nosie :laugh:

Miłego wieczoru dziewczyny:)

11 lata 8 miesiąc temu #646494 przez agamo
Hehehe Monika wlasnie sobie wyobrazilam nasze urwisy machajace rekami nogami i walace glowkami o sciany brzuszka jak na koncertach rockowych i twojego Jasia ktory siedzi z noga na nodze i stuka palcem po pepowinie! usmialam sie ze hej!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #646521 przez Karo290392
ninka
No własnie tego się obawiam :) Bo mąż mój taki sam był i tez nieźle dokuczał teściowej mojej tak jak ten maluch w brzuszku. Także nie zdziwie sie jesli sie okaże że to chłopczyk :)
A brzuszek przesłodki :) taki okrąglutki :)

11 lata 8 miesiąc temu #646532 przez nefeli
Witaj Karo :)
Ja wlasnie moje kochane wrocilam ze szpitala,moj synek tak skakal ze wyskakal,dobrze ze mam w salonie okragly stol ale glowa i tak rozwalona,poki co kazali obserwowac reakcje :(
Jak nie jedno to drugie.
Wybaczcie ze dzis nie nadrobie co skrobalyscie,mysle ze na dniach zerkne,jak wszystko bedzie w porzadku.Sciskam Was mocno!!!

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #646571 przez iwonta_kg
Ninka śliczny brzuszek!!! :laugh:

Agamo tych smaków czipsów które napisałaś też bym nie tknęła... :X

Monika pozazdrościć tylko! Też bym wolała nie lubić czipsów ale się nie da :blush:

Nefeli na początku nie wiedziałam o co chodzi... Pomyślałam że synek z brzucha ci wyskoczył :silly: ale później się kapnęłam że chodzi o twojego starszego synka :silly: a po za tym przecież będziesz miała córeczkę :silly: heh ale jestem zakręcona! dobrze że synkowi nic się nie stało.

Pokaże wam coś w czym się zakochałam:

allegro.pl/disney-2szt-body-bodziak-6-9m-74-i3204226745.html

allegro.pl/kubus-puchatek-biel-body-uroc...-74-i3161174553.html

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #646578 przez izula
Iwonta śliczne te bodziaki :))) też się zakochałam :))

Ninka śliczny brzusio.

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #646580 przez agamo
Nefeli biedactwo jak to mowia jak nie urok to sraczka Tak mi cie zal i jak tu sie nie stresowac Najwazniejsze ze juz wszystko wporzadku i sytuacja opanowana ale napewno mialas nerwa! no coz normalnie to na taka sytuacje poradzilabym drineczka na rozluznienie ale ze sie nie da a ty jeszcze nie pijaca to moze kakao albo jakis deser na odreagowanie?

Ninka sliczny ten twoj brzucholek!!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #646586 przez kalina
haha Iwonka jak napisalas ze nefeli z brzucha wyskoczyl to mi sie przypomniala akcja z O matko :-D

Nefeli bidoku ty to masz pecha. dobrze ze nic powaznego sie mlodemu nie stalo

Monika witam w klubie bo tez za chipsami nie przepadam. predzej mnie najdzie ochota na zwykle chrupki kukurydziane:-)

Agamo po twoim opisie az sie usmialam jak wyobrazilam sobie co sie w brzuchu dzieje:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #646589 przez iwonta_kg
Nie chce nic mówić ale wysłałam właśnie męża do sklepu po lody i czipsy :lol: :lol: :lol: :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #646606 przez kalina
Karo niezle dozarta mala istotke masz w brzuchu:-) ale dobrze ze to tak sie skonczylo a nie faktycznie wyrostkiem:-)

Zuzuzanta fajne imie wymysliliscie. u nas chlopczyk mial tak samo miec na imie. a dziewczynka wyszla i jeszcze nie mozemy sie zdecydowac

Ninka brzuszek fajniutki.

Izula dlugo bylo czekania wiec dobrze ze sie oplacilo i sie okazalo ze wszystko w porzadku

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka