BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #649841 przez Alivva
mamy dwie Alicje i dwóch Kacperków :laugh:
pominęłam jeszcze jakieś pary imienników albo imienniczek??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #649844 przez nefeli
aaaaaaaaaa IWONKA uwielbiam tego robaczka,cudny,powalil mnie totalnie :)
Poza tym super ze masz juz wszystko dla maluszka,my codziennie o tym rozmawiamy ze nie ma pracy,kasy a czas leci a my zero przygotowan :(
Kinia u mnie w Hm tez przebrane i tylko te biale skarpetki kupilam,teraz marze poogladac w marks&spancer,ale poniewaz lato to niewiele sie przyda:)
Iwonka ja dla synia mialam ochraniacz bo tutaj zawsze sie chyba razem w komplecie z posciela kupuje,jakos tak przyjete i chyba nie wyobrazam sobie lozeczka bez,wiesz tylko z moich spostrzezen zeby nie wisial,tzn,zeby byl dosc sztywny wklad.ja mam stary ale bez wkladu,teraz musze kupic nowy...
Iza ja z pampersow bylam najbardziej zadowolona,wada jest to ze byly najdrozsze :(

11 lata 7 miesiąc temu #649857 przez agamo
Ja tylko pisze by sie zameldowac Leze juz w łóżku i zaraz idę spać Podróż udana i szczesliwa No I musze wam powiedziec ze mam bardzo kochane dziecko Szkrabek byl tak grzeczny cala droge Zglaszal sie co godzinke czy dwie pojedynczym kopniakiem czy poruszeniem i wiekszosc drogi spal! No kochany! Trasa tez jakoś poszła bez trudności ale to pewnie kwestia wprawy bo to juz chyba z 6 raz! No wiec jutro postaram sie nadrobić co tam popisalyscie o ile znajdę czas bo mama to mnie co 5 min chciałaby sciskac a teściowa chodzi cały czas za mna i mi mowi ze dobrze wygladam! Ze az mi glupio chyba nieprzyzwyczajona jestem by być w centrum zainteresowania! Dobra lecę spać! Dobranoc!

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #649860 przez Alivva
Fajnie Aguś,że jesteś między swoimi :) Wypoczywaj na maxa kochana :)
A mały....Johnny Walker :D nawet nie od urodzenia a od poczęcia :D

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #649869 przez niagara
Izula ten rożek jest świetny, szkoda tylko, że dość drogi :dry:
Alivva coś dla Ciebie :silly: allegro.pl/pajacyk-sliniaczek-kubus-puch...owy-i3236878469.html

11 lata 7 miesiąc temu #649870 przez Alivva
Cuuuudne :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #649885 przez kocham_cie
Aga dobrze że szczęśliwie dojechaliście do PL, teraz pław się w tych wszytskich komplementach i domowym ciepełku:)

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #649908 przez izula
Aga fajnie, że już jesteście na miejscu, wśród rodzinki. Buziaki dla Szkrabka za to, że był taki dzielny u mamusi w brzuszku :)))

Niagara bardzo mi się ten rożek podoba ale szukam może znajdę gdzieś taniej.

Dzień dobry wszystkim u mnie od rana pada deszcz:(

[/url]
[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #649912 przez ninka333
Alivva napisał:

my się długo zastanawialaiśmy i najpierw wybraliśmy Natalke a teraz jednak uznaliśmy, że mój brzuszek zamieszkuje Alicja :) Bo to śliczne imię ;)

córeczka ALICJA

11 lata 7 miesiąc temu #649951 przez iwonta_kg
Bry.

Zaczynam czuć cieplo w powietrzu. Zaczyna mnie suszyc w nocy, wstaje na siusiu wiecej. Teraz jest 16 stopni za oknem. Słońca nie ma i chyba duszno znów bedzie. Wczoraj caly dzien lało.

Kacperek cos mi sie mało rusza od przedwczoraj. Kopnie raz na jakis czas. Leniuszek mały.

Przypomnialo mi sie ze mam jeszcze jeden karton u siebie w piwnicy z Ciuszkami. Jak mąż go przyniesie to zrobie pare fotek i wam pokaże :) taka mi to frajde sprawia ze nie wiem co :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #649952 przez Monika23083
Dziewczyny!!!

Ale Wy tego macie:) ja tu chyba najgorzej wychodzę, bo mma 2 buteleczki i sudocrem, które dostałam w szkole rodzenia - oj muszę się zabrać za kompletowanie, dobrze że mam w Was motywację:)

My mamy dwa pokoje jak narazie i nie będzie problemu ze zmieszczeniem się, ale jak poczytałąm Wasze posty to chyba będę musiałą dokupić jakąś komodę jeszcze:)

Chyba zacznę kopiować te Wasze linki, żeby nie poginąć później jak będę szukać wózków, łóżeczka itd - jesteście istną kopalnią wiedzy!!!

A dzisiaj u mnie pochmurno i kropi, jak zwykle w weekend:)

Aga, super, że droga minęła OK, miłego czasu spędzonego z rodzinką :)

POzdrawiam Was serdecznie:)

11 lata 7 miesiąc temu #649956 przez Alivva
ninka333 napisał:

Alivva napisał:

my się długo zastanawialaiśmy i najpierw wybraliśmy Natalke a teraz jednak uznaliśmy, że mój brzuszek zamieszkuje Alicja :) Bo to śliczne imię ;)

Zgadzam sie :-)
U nas byly perypetie zwiazane z imieniem dla malej. Bo tak w ogole to mial byc chlopak :P Potem u mnie kompletna pustka,pozniej mi sie podobalo cos co nie podobalo sie tatusiowi i w koncu zdecydowalismy ze nasza pchelka to dziewczynka z krainy marzen :-)

11 lata 7 miesiąc temu #649961 przez Alivva
W wielkopolsce dosyc pogodnie,ale w bliskim sasiedztwie ktos odkupil dom i robia kapitalny remont co strasznie mnie juz zaczyna meczyc :-/
Wczoraj zrzucali dachowke to byl halas,dzis od rana pila na chodzie,wiec podejrzewam,ze wycinaja laty dachowe i pewnie beda ciagnac pietro... jakos trzeba przetrwac bo innego wyjscia nie ma. Oby sie nie chcialo rozpadac to po obiedzie wybedziemy na rowery :-)

11 lata 7 miesiąc temu #649972 przez iwonta_kg
Kurcze! Nagrałam filmik telefonem jak Maly skacze i caly brzuch mi sie podnosi ale chyba nie dam rady tego wrzucić :(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #649983 przez Alivva
Jak nie tutaj to wrzuc u nas na fb ;-)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka