BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #658093 przez SerekWaniliowy
Cześć dziewczyny!
Weekend nieobecności a tu 15 stron naklepane :side: pewnie nadrobię po środzie, bo teraz siedzę i wyję, bo mój mąż wyjeżdża właśnie w środę :( Iva zazdroszczę Ci tej samodzielności i pewności siebie.

Ciekawą dyskusję podjęłyście, mam na myśli wózki, ja wciąż jak mam dłuższą chwilę to czytam i przeglądam a w piątek byliśmy w sklepie - super sprzedawca, który nie owijał w bawełnę, wyłożył nam temat wad i zalet wózków, ale wciąż nie jestem zdecydowana, wiem jedno, cena ma znaczenie, i czasami nie watro kupować taniego a czasem zupełnie odwrotnie, drogiego. Nie mogę powiedzieć, że 3-4 tysiące to nie są dla nas duże pieniądze, bo to prawie 2 moje pensje, ale jeśli nie będę miała wątpliwości to z pewnością zapłacimy. Narazie nie patrzę za bardzo na cenę, wiem, że zapłacę jeśli będzie mi się wózek podobał i o il będzie lekki i łatwo się składał do małych rozmiarów, to parzcież ja będę z nim walczyła przez większość czasu sama, co do spacerówki parasolki, to chyba korzystałabym z niej wyjątkowo tak jak Villemo - nie uważam ich za wygodne dla rodzica w prowadzeniu a dla dziecka w siedzeniu.

Wózek jest tez dla mnie i będziemy korzystali z maluszkiem z Niego co najmniej 2 lata wiec uważam to za inwestycję, a inna sprawa to to że wózek może być wart więcej niż moje auto, ale w tym ostatnim wygodnie wożę dupsko a w pierwszym będę napędem :silly:

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #658196 przez pyzaura
dobrze ze podjelyscie dyskusje o glukozie ja to badanie musze zrobic na 4.06 do lekarza musze miec wyniki ale slyszalam ze nie ciekawe to jest i odkladam to na pozniej :P

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #658200 przez Alivva
pyzaura napisał:

dobrze ze podjelyscie dyskusje o glukozie ja to badanie musze zrobic na 4.06 do lekarza musze miec wyniki ale slyszalam ze nie ciekawe to jest i odkladam to na pozniej :P

ja wyniki musze mieć na 11.06 :pinch:
zrobi się bo jak inaczej :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #658221 przez paulinka.k22
Monika wizytę mam na 16.00. A Ty?

Rany ale ja mam teraz apetyt :laugh: zjadłam dwie porcje obiadu, po godzinie loda i chałwę i znowu jestem głodna :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #658229 przez pyzaura
Alivva napisał:

ja wyniki musze mieć na 11.06 :pinch:
zrobi się bo jak inaczej :)[/quote]

kolezanka mnie nastraszyla odnosnie tych badan poczekam az nie bedzie tak goraco . Mam jeszcze troszke czasu :D ale damy rade a jak inaczej :D:D

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #658237 przez iwonta_kg
Ja tam glukozę przeżyłam pozytywnie :) nie bylo tak strasznie :)

A dziś Kupilam sobie spodenki dresowe, takie pomarańczowe :) mam manie na ten kolor w tym roku ;)

Fajne artykuły są w gazecie "M jak mama" jeśli czytacie takie rzeczy.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #658241 przez pyzaura
iwonta_kg napisał:

Ja tam glukozę przeżyłam pozytywnie :) nie bylo tak strasznie :)

A dziś Kupilam sobie spodenki dresowe, takie pomarańczowe :) mam manie na ten kolor w tym roku ;)

Fajne artykuły są w gazecie "M jak mama" jeśli czytacie takie rzeczy.

ja czytam :) fajna gazetka bynajmniej majowy byl bardzo ciekawy czerwcowy kupilam tydz temu ale szczerze mowiac przez ta piekna pogode jeszcze do niego mnie zagladalam nawet mi przypomnialas o nim takze juz wyciagnelam go zeby wieczorem go przeczytac :D

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #658252 przez pyzaura
paulinka.k22 napisał:

Rany ale ja mam teraz apetyt :laugh: zjadłam dwie porcje obiadu, po godzinie loda i chałwę i znowu jestem głodna :lol:

no to kochana masz apetyt ale ja tez tak mam :D obiad za chwilke loda jem potem jakies owoce chipsy najlepiej caly czas bym jadla :D i to same nie zdrowe jedzenioe :( takze dzis powiedzialam sobie STOP ( ciekawe na ile hihi ) i zaczne sie lepiej odzywiac i nie chodzi o przytycie a o dzidzke ile moze jesc takie jedzonko :) az mi wstyd czasami jak to jem :angry: ale co na to poradze jak mam tylko na to apetycik :P

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #658256 przez akina_zet
Ale u mnie pogoda się spitoliła, deszcz i burza i się ochłodziło do 15 stopni :(

Mi lekarz jeszcze o glukozie nic nie mówił, no ale wizytę kolejną mam 31 maja, także zobaczymy co powie.

W ogóle jakoś mi często te wzizyty wyznacza, mniej więcej co 14-16 dni :dry: Wy też tak często chodzicie?

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #658264 przez pyzaura
akina_zet napisał:

Ale u mnie pogoda się spitoliła, deszcz i burza i się ochłodziło do 15 stopni :(

Mi lekarz jeszcze o glukozie nic nie mówił, no ale wizytę kolejną mam 31 maja, także zobaczymy co powie.

W ogóle jakoś mi często te wzizyty wyznacza, mniej więcej co 14-16 dni :dry: Wy też tak często chodzicie?

u mnie wlasnie tez sie pogoda spierdzielila zaczelo padac grzmiec najgorsze przed nami ale widze bo narazie lajtowo jeszcze grzmi ale pewnie sie zaczyna dopiero :)

Ja wizyty mam co 3 tyg zawsze :) takze mniej wiecej podobnie jak ty :)
o glukozie ewnie teraz Ci powie na wizycie :P

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #658268 przez Monika23083
paulinka.k22 napisał:

ja na 9.15.
Zaraz po tym lecę do Lidla po zobaczyć te ciuszki:)

11 lata 7 miesiąc temu #658269 przez Monika23083
akina_zet napisał:

ja wizyty mam równo co 4 tygodnie:)

11 lata 7 miesiąc temu #658273 przez akina_zet

pyzaura napisał:

u mnie wlasnie tez sie pogoda spierdzielila zaczelo padac grzmiec najgorsze przed nami ale widze bo narazie lajtowo jeszcze grzmi ale pewnie sie zaczyna dopiero :)

[/quote]

taaaa"nie mogę się już doczekać" tego badania, blehhhhhhhhhh :silly:

Dobrze, że przypomniałyście o tym Lidlu, wyruszę tam z samego rana, bo popołudnoiu może być już wszystko wyczyszczone ;)

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #658275 przez pyzaura
akina_zet napisał:

pyzaura napisał:

taaaa"nie mogę się już doczekać" tego badania, blehhhhhhhhhh :silly:

Dobrze, że przypomniałyście o tym Lidlu, wyruszę tam z samego rana, bo popołudnoiu może być już wszystko wyczyszczone ;)[/quote]

hehe to zalezy ile ciezarnych chodzi po waszym miescie bo u mnie co druga z brzuszkiem :P az moj Krzys sie smieje czy to rok dzieciaczkow :P albo nigdy nie zwracalam na to uwagi :P

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #658278 przez akina_zet
Pyzaura u mnie to jakaś plaga, ale to nawet wśród moich znajomych, same ciężarówki, i to tak średnio co dwa miesiące mamy porody :lol:

Dziewczyny chyba szykuje się wyż demograficzny :lol:

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka