- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Weekend nieobecności a tu 15 stron naklepane pewnie nadrobię po środzie, bo teraz siedzę i wyję, bo mój mąż wyjeżdża właśnie w środę Iva zazdroszczę Ci tej samodzielności i pewności siebie.
Ciekawą dyskusję podjęłyście, mam na myśli wózki, ja wciąż jak mam dłuższą chwilę to czytam i przeglądam a w piątek byliśmy w sklepie - super sprzedawca, który nie owijał w bawełnę, wyłożył nam temat wad i zalet wózków, ale wciąż nie jestem zdecydowana, wiem jedno, cena ma znaczenie, i czasami nie watro kupować taniego a czasem zupełnie odwrotnie, drogiego. Nie mogę powiedzieć, że 3-4 tysiące to nie są dla nas duże pieniądze, bo to prawie 2 moje pensje, ale jeśli nie będę miała wątpliwości to z pewnością zapłacimy. Narazie nie patrzę za bardzo na cenę, wiem, że zapłacę jeśli będzie mi się wózek podobał i o il będzie lekki i łatwo się składał do małych rozmiarów, to parzcież ja będę z nim walczyła przez większość czasu sama, co do spacerówki parasolki, to chyba korzystałabym z niej wyjątkowo tak jak Villemo - nie uważam ich za wygodne dla rodzica w prowadzeniu a dla dziecka w siedzeniu.
Wózek jest tez dla mnie i będziemy korzystali z maluszkiem z Niego co najmniej 2 lata wiec uważam to za inwestycję, a inna sprawa to to że wózek może być wart więcej niż moje auto, ale w tym ostatnim wygodnie wożę dupsko a w pierwszym będę napędem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
dobrze ze podjelyscie dyskusje o glukozie ja to badanie musze zrobic na 4.06 do lekarza musze miec wyniki ale slyszalam ze nie ciekawe to jest i odkladam to na pozniej
ja wyniki musze mieć na 11.06
zrobi się bo jak inaczej
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Rany ale ja mam teraz apetyt zjadłam dwie porcje obiadu, po godzinie loda i chałwę i znowu jestem głodna
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wyniki musze mieć na 11.06
zrobi się bo jak inaczej [/quote]
kolezanka mnie nastraszyla odnosnie tych badan poczekam az nie bedzie tak goraco . Mam jeszcze troszke czasu ale damy rade a jak inaczej :D
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
A dziś Kupilam sobie spodenki dresowe, takie pomarańczowe mam manie na ten kolor w tym roku
Fajne artykuły są w gazecie "M jak mama" jeśli czytacie takie rzeczy.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tam glukozę przeżyłam pozytywnie nie bylo tak strasznie
A dziś Kupilam sobie spodenki dresowe, takie pomarańczowe mam manie na ten kolor w tym roku
Fajne artykuły są w gazecie "M jak mama" jeśli czytacie takie rzeczy.
ja czytam fajna gazetka bynajmniej majowy byl bardzo ciekawy czerwcowy kupilam tydz temu ale szczerze mowiac przez ta piekna pogode jeszcze do niego mnie zagladalam nawet mi przypomnialas o nim takze juz wyciagnelam go zeby wieczorem go przeczytac
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monika wizytę mam na 16.00. A Ty?
Rany ale ja mam teraz apetyt zjadłam dwie porcje obiadu, po godzinie loda i chałwę i znowu jestem głodna
no to kochana masz apetyt ale ja tez tak mam obiad za chwilke loda jem potem jakies owoce chipsy najlepiej caly czas bym jadla i to same nie zdrowe jedzenioe takze dzis powiedzialam sobie STOP ( ciekawe na ile hihi ) i zaczne sie lepiej odzywiac i nie chodzi o przytycie a o dzidzke ile moze jesc takie jedzonko az mi wstyd czasami jak to jem ale co na to poradze jak mam tylko na to apetycik
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Mi lekarz jeszcze o glukozie nic nie mówił, no ale wizytę kolejną mam 31 maja, także zobaczymy co powie.
W ogóle jakoś mi często te wzizyty wyznacza, mniej więcej co 14-16 dni Wy też tak często chodzicie?
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale u mnie pogoda się spitoliła, deszcz i burza i się ochłodziło do 15 stopni
Mi lekarz jeszcze o glukozie nic nie mówił, no ale wizytę kolejną mam 31 maja, także zobaczymy co powie.
W ogóle jakoś mi często te wzizyty wyznacza, mniej więcej co 14-16 dni Wy też tak często chodzicie?
u mnie wlasnie tez sie pogoda spierdzielila zaczelo padac grzmiec najgorsze przed nami ale widze bo narazie lajtowo jeszcze grzmi ale pewnie sie zaczyna dopiero
Ja wizyty mam co 3 tyg zawsze takze mniej wiecej podobnie jak ty
o glukozie ewnie teraz Ci powie na wizycie
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Monika wizytę mam na 16.00. A Ty?
ja na 9.15.
Zaraz po tym lecę do Lidla po zobaczyć te ciuszki:)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Ale u mnie pogoda się spitoliła, deszcz i burza i się ochłodziło do 15 stopni
ja wizyty mam równo co 4 tygodnie:)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[/quote]pyzaura napisał:
u mnie wlasnie tez sie pogoda spierdzielila zaczelo padac grzmiec najgorsze przed nami ale widze bo narazie lajtowo jeszcze grzmi ale pewnie sie zaczyna dopiero
taaaa"nie mogę się już doczekać" tego badania, blehhhhhhhhhh
Dobrze, że przypomniałyście o tym Lidlu, wyruszę tam z samego rana, bo popołudnoiu może być już wszystko wyczyszczone
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pyzaura napisał:
taaaa"nie mogę się już doczekać" tego badania, blehhhhhhhhhh
Dobrze, że przypomniałyście o tym Lidlu, wyruszę tam z samego rana, bo popołudnoiu może być już wszystko wyczyszczone [/quote]
hehe to zalezy ile ciezarnych chodzi po waszym miescie bo u mnie co druga z brzuszkiem az moj Krzys sie smieje czy to rok dzieciaczkow albo nigdy nie zwracalam na to uwagi
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny chyba szykuje się wyż demograficzny