- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a przypomnialo mi sie kuzynka wczoraj opowiadala ze jej znajoma urodzila polkilowego dzidziusia. trzymali go chyba z 4 miesiace w szpitalu i teraz ostatnio wyszli do domu. bylo ciezko ale teraz procz lekow na plucka nic mu do szczescia nie jest potrzebne. normalnie cud:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Od jutra w Rossmanie sa takie oto promocje:

Promocja trwa do 27 czerwca.
Iwona super ta lokomotywa wygląda!!
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziewczyny!
Od jutra w Rossmanie sa takie oto promocje:przy zakupie dowolnego produktu LOvela za 21,99zł, drugi produkt Lovela kupimy za 50%.
chusteczki nawilżające Babydream, 80 sztuk za 3,49zł
produkty do kąpieli Babydream też mają być o 2 zł tańsze.
Nivea krem ochronny na słońce ma być przeceniony z 30 zł, na 23,99zł
śliniak bawełniany z ceratką 3 sztuki za 8,99zł ( a w poniedziałek kupiłam za 11,99zł
)
Promocja trwa do 27 czerwca.
Iwona super ta lokomotywa wygląda!!
Witam dziewczyny z wieczorka

A co do wyjazdu w dalsza podroz samochodem to ja bylam 2 tygodnie temu w Sopocie to ponad 300 km ode mnie i wszystko bylo ok, ale nawet bym nie pomyslala ze jak z ciaza wszystko jest w porzadku to tez trzeba uwazac na dalsze podróze samochodem no ale gin chyba wie co mowi
- Tami
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Co jakiś czas poczytuje wasze posty ale jest ich tak duzo że czasem nie mam sił

W poniedziałek miałam wizytę,naszczacie wszystko w porządku. Szyjka długa twarda i zamknieta:)Szew trzema sie mocno.
Moja Oleńska kopię lecz od 2 dni wydaje mi sie że jakoś mniej ale to może tylko moja obsesja

Dziś dowiedziałam się że moja znajoma urodziła dziecko we wtorek i przy cesarce dostała udaru! Teraz jest w śpiączce i walczy o życie. Po prostu dla mnie to jest nie wyobrażalna tragedia.... Cały czas o nieiej myśle:(
Dziś jak spacerowałam to coś mnie pobolewało w lewym boku, mam nadzieję ze to nic poważnego.
U was zakupy pełną para ja narazie staełam w miejscu może nie brakuje mi za dużo ale narazię nie mamy kasy

Jestem bardzo ciekawa ile wazy moja niunia bo wasze skarby juz tak dużo:)
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iwonka moja corcia Nefeli,wiec Neli,Nefi ale ja nie umiem tych Twoich ladnych imionek u siebie ustawic,mojego maila masz juz ale co dalej z tym napisikiem???
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Nie mam czasu pisać :/ Już jutro po pracy wyjeżdżam na cały weekend do Szczawnicy, ale chyba będę miała tam neta, to zajrzę może.
Mgr Natalko, GRATS!!!
Papi, czarnula i pozostałe po usg: super, że zdrowo rośniecie, gratuluję urodziwych buziaczków i... siusiaczków

Co do imion: Agamo, z początku myślałam, że chodzi o Bogusława, bo jego też się zdrabnia Boguś. W sumie i Bogusław i Bogdan są wg mnie całkiem fajne. Akina, Iga mi też się podoba

Pisałyście o obawach związanych z opalaniem. Więc u mnie było tak: W Chorwacji, gdzie trudno było się nie opalać, zrobiły mi się ze dwie czy trzy ciemniejsze plamy na twarzy. Wyglądało nieciekawie... Ale po jakichś 3 tygodniach wszystko zeszło! Teraz smaruję twarz zwykłym kremem z filtrem 15 i korzystam z okazji wystawiania buzi do słońca i na razie nic nie wyskakuje

Co do badań, ja mam ginekologiczne na każdej wizycie (co 4 tyg), a ostatnio moja dr mnie zaskoczyła, bo dała następne usg po miesiącu od poprzedniego! A myślałam, że to będzie już ostatnie przed końcem ciąży... O ktg jeszcze nic nie wiem...
Kocham_cie, dzięki za troskę. Niestety nie mam znów czasu się rozpisywać, a moje smutki są na cały esej. Wczoraj było lepiej, a dziś znowu jakąś pustkę mam w głowie

A wczoraj humor najlepiej poprawił mi kolega z pracy, który przywiózł mi cały wór ubranek po ich synku + przewijak. Tyle tego, śliczne rzeczy

Mój syn ma dokładnie tak, jak twoja córa, Akina - budzi się i zasypia razem ze mną

Buziaki, dziewczyny

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziś dowiedziałam się że moja znajoma urodziła dziecko we wtorek i przy cesarce dostała udaru! Teraz jest w śpiączce i walczy o życie. Po prostu dla mnie to jest nie wyobrażalna tragedia.... Cały czas o nieiej myśle:(
Napisz coś więcej na ten temat proszę.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iwonka moja corcia Nefeli,wiec Neli,Nefi ale ja nie umiem tych Twoich ladnych imionek u siebie ustawic,mojego maila masz juz ale co dalej z tym napisikiem???
wyślę Ci maila z linkiem który możesz od razu wkleic w podpis.
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
I widzicie, kiedyś pisałam, jak bardzo boje się, że będę musiała mieć cesarkę lub znieczulenie... niestety mnie mogłoby czekać coś podobnego, bo mam reakcję anafilaktyczną na znieczulenia

Iwonta, to może być tak: reakcja anfilaktyczna = nagły spadek ciśnienia -> mało krwi dociera do mózgu = mało tlenu do komórek -> udar!
- Tami
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Pierwszy raz spodkałam sie z taką tragedią a dziewczyna jest młoda bo ma 24 lata.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Akina zaraz powrzucam Igunie do wyboru

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Straszne, Tami, to co piszesz...
I widzicie, kiedyś pisałam, jak bardzo boje się, że będę musiała mieć cesarkę lub znieczulenie... niestety mnie mogłoby czekać coś podobnego, bo mam reakcję anafilaktyczną na znieczuleniaBtw muszę się spotkać z jakimś anestezjologiem i omówić taktykę, co jeśli...
Iwonta, to może być tak: reakcja anfilaktyczna = nagły spadek ciśnienia -> mało krwi dociera do mózgu = mało tlenu do komórek -> udar!
Przerażające... A co to ta reakcja anfilatyczna? Pierwszy raz o czymś takim słyszę...