- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
moj wczorajszy wyczekiwany dzien na usg był fatalny oczywiscie akurat wczoraj musielismy sie poklucic z moim przed wizyta z lekarzem stwierdzil ze on sie fatalnie czuje i ja mam prowadzic powiedzialam ok choc w głebi wkur.. sie i nie dosc ze jechalismy okrezna droga bo moje kochanie mialo do mnie pretesje ze to ja nie wiem gdzie jechac to byl super korek przez ta budowe metra nie da sie jezdzic po warszawie (zreszta jak zawsze) i spoznilam sie na wizyte pol godziny wyobrazcie sobie jak musialam kląć pod nosem chcialam juz wracac do domu cale szczescie lekarz bez problemu i dlugiego czekania przyjol mnie
po wizycie tez bylam rozczarowana jakoscia zdjec i filmiku trwa pare sekund w 22tc moj filmik trwal 9 min wiec jest porownanie.
moj syn za to swiecil klejnotami na cala objetosc monitora lekarz tez stwierdzil ze ma ,,armate''

ale co najwazniejsze synek rozwija sie prawidlowo wazy 1380 +/- 200g termin porodu caly czas taki sam bo dzidzius prawidlowej wielkosci jak na dziecko w 29tc.z samego badania w 3/4d nie jestem zadowolona tak jak napisalam za to lekarz mnie zaskoczyl wszystko tak dokladnie obliczal opisywal zaskoczylam sie pozytywnie na wyniuku badania mam tez opisane kiedy powinnam zrobic kolejne usg i wogole jakie sie powinno wykonywac w czasie calej ciazy pytal gdzie chce rodzic itp czego moj prowadzacy lekarz nie pyta
a oto moj synus:
i jego armata

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Papi cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze! Tylko szkoda, że nie jesteś zadowolona z filmiku, a pewnie trochę kosztowało?
Natka gratuluję magistra

Imię Bogus tez mi się podoba, może nawet bardziej niż Kacperek.
Akina, Iga bardzo ładne imię! Moja znajoma ma niespełna roczną Igusię, bardzo ładna dziewczynka

U nas też dziś piękny dzień! Po południu mam wizytę więc trzymajcie kciuki!
Miłego dzionka

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jak humorki dziś? Ja dopiero wstałam, tzn miałam przerwę o 5 gdzieś do 7 ale nie chciało mi się ubierać wiec jeszcze przysnęłam

Niagara nasza malutka miała być Zuzą ale teściowa mi ją obrzydziła i skreśliliśmy z listy

Iwonka ale mnie rozbawiłaś udawanym spaniem przed teściową

Akina zapraszam do mnie na działkę mamy taka duzą czereśnię, że nie wiem co z owocami zrobić a nie ma kto pomóc nazrywać

Kalinka oczami wyobraźni widzę jak trzymasz pajdę chleba, ogórasa i pętko swojskiej hahaa

Nefeli a to mnie zmartwiłaś, może lekarz mówił mi o wardze a nie podniebieniu

Papi to mąż musiał być dumny z syna, że sie od takiej strony wszystkim zaprezentował

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

a pozatym dzisiaj moj tesc przyszedl i powiedzial ze nasza sasiadka co jest tez w ciazy i rodzi zaraz po mnie bo jakos na poczatku wrzesnia wykryto u jej dziecka wade serduszka i pewnie zaraz po porodzie bedzie mialo operacje wiec co ja bede sie przejmowac glupim filmikiem powinnam Bogu dziekowac ze dziekco dobrze mi sie rozwija
i zobaczcie jak to czesto jest ja od poczatku ciazy fatalnie sie czułam mialam zagrozona ciaze a mały cały czas sie dobrze rozwija a np ta sasiadka czula sie rewelacyjnie a tu taka wiadomosc ze z dzieckiem cos nie tak
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja mam ciąże zagrożoną i mimo, że staram się uważać na siebie, odpoczywać jak najwięcej, to cały czas mam obawy czy wszystko będzie dobrze...Ale to chyba każda z nas się boi!
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

nie wiem dla mnie te chłopy bezwstydne ja np nie nawidze spac bez bielizny tzn bez majtek jak mam koszule wiec bedzie ciezko po porodzie.nie wiem czy to przewrazliwienie ze wzgledu na ten moj pecherz wiecznie chory i ze mnie jakos zawieje (w nocy czesto mam uchylone okno)albo jakis strach ze jakis robak wejdzie tam gdzie nie trzeba

dziewczyny wiecie co..zaczynam sie bac..choc staram sie na razie nie myslec o porodzie ale boje sie ze jak nadejdzie sierpien to bede w niezlej panice..
a nie powiedzialam wam ze mój luby teraz na koniec miesiaca i na poczatku sierpnia jedzie do hiszpani na 3-4 dni, oczywiscie nie na wakacje tylko do pracy jedzie zawiesc samochod z bagazami pracodawcą mojej tesciowej no i pewnie niezle zarobi za to-jedzie samochodem wraca samolotem i w sierpniu tam leci po samochod znow tylko ja jestem w takim stresie ze glowa mala nie chcialam go puscic ale to tylko pare dni a kasa sie teraz bardzo przyda tylko dla mnie to duzy stres bo to 2600 km przez trzy panstwa a jedzie sam a pozatym zwlaszcza w sierpniu boje sie ze akurat jak go nie bedzie cos sie moze wydazyc zaczne rodzic czy co i kto mnie zawiezie do szpitala wiem ze to malo prawdopodobne ale roznie bywa...
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
i zakupiłam łóżeczko:)
wózek dostane na dniach od mamy dla małego:)
już wszystko mam oprócz drobnych rzeczy np krem do pupci ,rajstopki jeszcze bym chciała kilka zakupić.itp.
U mnie dziś gorąco a ja w pracy do 17.
pozdrawiam Was:):***
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Może faktycznie już pora na zakupy

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A co do facetów i ich armat, to chyba każdy z nich lubi się chwalić swoją armatą

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ale upał u nas:) a ja się wzięłąm za pranie część II i mega wielkie sprzątanie komnat

papi super, że synuś zdrowy!! ja staram się myśleć o porodzie jak o zadaniu które muszę wykonać i po którym będzie mega wielkie szczęśćie

Iwonka ja tez często zmykam do łóżka jak moja teściowa pzyjeżdża.

Natalia udanych łowów, jak coś kupisz to nam zaprezentuj, a kiedy idziesz na wesele?
Miłęgo dnia!

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A to długo wyczekiwana paczka z ciuszkami

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Co do czereśni,ja bym Ci tam całe drzewo obdarła

Dziewczyny u mnie taki upał,że idzie zdechnąć!
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

u nas tez dziś upał...wiaterek wieje ale taki gorący,że w sumie nic nie daje

Rano jak się obudziłam miałam w telefonie mmsa ze zdjęciem ślicznego bobasa

Mojej przyjaciółki siostra urodziła dziś córeczkę w Poznaniu

O 3 pojechali do szpitala,bo coś tam sie dzialo,Asia nie byla pewna ale wolała to sprawdzić i....o 5;07 Zosia juz była na świecie

ŚLiczna jest a ja tak zazdroszczę kurcze.....
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
cześć dziewczynki
u nas tez dziś upał...wiaterek wieje ale taki gorący,że w sumie nic nie dajeale jak dla mnie to jest ok
dość zimna było
Rano jak się obudziłam miałam w telefonie mmsa ze zdjęciem ślicznego bobasa
Mojej przyjaciółki siostra urodziła dziś córeczkę w Poznaniu
O 3 pojechali do szpitala,bo coś tam sie dzialo,Asia nie byla pewna ale wolała to sprawdzić i....o 5;07 Zosia juz była na świecie55cm 3450gram i 10punktów w skali Apgar
ŚLiczna jest a ja tak zazdroszczę kurcze.....
Asia i Zosia

Tez bym obskubala te czeresnie, no jak Akina by sie podzielila

Nike podobaja mi sie te pasiaki no dres pierwsza klasa, bedzie respekt na dzielni

Monika tez dzis biore sie za sprzatanie, skoncze pewnie jutro z tymi checiami ktore mam