BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #679864 przez pyzaura
Natka gratulacje :-D zdolna z Ciebie mamusia
Monia sliczne to imie mala Igusia ;-) i wkoncu masz z glowy juz wybor imienia. Ja do mojej mowie Misia :-P

Ania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #679871 przez kalina
natalia gratuluje:) pochwal sie czym dobrym opijasz:)

akina igusia igunia slicznie:)

iwonka mi prosze znajdz imie natalka jak ci sie bedzie nudzic:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 10 miesiąc temu #679882 przez iwonta_kg
Ok kalinka zaraz coś poszukam :)

Fotka z dzisiejszego spacerku :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #679884 przez SerekWaniliowy
No pościele już czekają na wywieszenie a drugie pranie zaczęło się kręcić, zmywara opróżniona to teraz chyba małe okienko umyję, ale najpierw nagroda za chęci - mleko w czekoladzie :silly:

Akina też mi się podoba Igunia :) i nie przejmuj się plamami, zejdą a Ty będziesz mamą! Zobacz jak to wszystko się szybko zmienia, nie warto sobie tym gitary zawracać! :)

Agamo a tak nawiasem mówiąc to Boguś podoba mi się bardziej niż Kacper :silly:

Iwonta. myślę, że dostaniecie drugi termin i nie martw się już tym :) a brzuszek jaki masz, no nawet nie umiem napisać, taki wystający a jednocześnie malutki :) :side:

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #679888 przez kalina
iwonka coraz fajniej brzuszek widac:) eh zazdroszcze takich spacerkow

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 10 miesiąc temu #679897 przez Monika23083
Iwonka wyglądasz kwitnąco, zdecydowanie Ci służy i ciąża i morskie powietrze!! brzuszek masz przecudowny!!

ja chcę nad morze!!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #679898 przez SerekWaniliowy
Dziewczyny a tak z innej beczki, czy znacie jakiś skuteczny środek najlepiej domowy a jeśli nie to chemiczny, na kamień na kabinie prysznicowej szklanej? w zeszłym roku przed ślubem i w czasie naszych wakacji chyba z miesiąc Jej nie myłam porządnie a po powrocie nie mogłam Jej domyć, tak mnie to drażni, że nie mogę na nią patrzeć, to widać tylko pod pewnym kątem, ale mnie szlag trafia bo wiem że TO tam jest! :angry: no i teraz po 5 miesiącach nieobecności w domu znów wróciła moja zmora :angry: :side:

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #679900 przez Monika23083
Iwonka, korzystaj jeszcze z pustek na plaży, niedługo będzie oblężona przez turystów :)

11 lata 10 miesiąc temu #679901 przez akina_zet
Tak,tak Iwonka,poszukaj podpisik,tylko wstawię niedziela,poniedziałek jak wrócę do domu,bo w telefonie nie mam jak kopiować linków ;) Brzuszek piękny,widziałam już na fb :lol:

Serku,no mam nadzieję,że znikną,bo wyglądam jak dalmatyńczyk :blink:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #679905 przez iwonta_kg
Kalinka mam duuuuużo więc wybieraj :laugh:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

11 lata 10 miesiąc temu #679908 przez iwonta_kg
SerekWaniliowy napisał:

Dziewczyny a tak z innej beczki, czy znacie jakiś skuteczny środek najlepiej domowy a jeśli nie to chemiczny, na kamień na kabinie prysznicowej szklanej? w zeszłym roku przed ślubem i w czasie naszych wakacji chyba z miesiąc Jej nie myłam porządnie a po powrocie nie mogłam Jej domyć, tak mnie to drażni, że nie mogę na nią patrzeć, to widać tylko pod pewnym kątem, ale mnie szlag trafia bo wiem że TO tam jest! :angry: no i teraz po 5 miesiącach nieobecności w domu znów wróciła moja zmora :angry: :side:

Woda z octem lub cilit bank

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #679910 przez iwonta_kg
Dzięki dziewczyny za komplementy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

aż się zaczerwieniłam :lol: :blush: :blush: :woohoo: :side: :silly: :cheer:

Akina zaraz coś znajde dla Ciebie i Iguni :)

11 lata 10 miesiąc temu #679917 przez agamo
Agus a w jakiej temperaturze pralas posciel? miło usłyszeć miłe słowa o Bodziu :) ale mi sie podobają te zmiekczenia! Hmmm sami nie wiemy Moj maz posiada większość objawów ciazowych bo ja ich nie mam wiec on mi tak zawraca głowę nad innym imieniem i niezdecydowany jak babka w ciazy! :) Tak jak np dzisiaj zaczął mówić ze ładnie tak bogus bodzio i jak będzie dorosły na poważnie panie Bogdanie A jakaś godzinę temu zaczął mówić wiesz nie wiem w sumie czy mi sie Bogdan aż tak podoba! No wariat jeden! Ogólnie Kacper zawsze mi sie podobało i w moim otoczeniu i u nas na wsi był tylko jeden Kacper i to dość rzadkie imięw naszym rejonie Mojemu mężowi tez to imię sie podoba ale brakuje nam słodkich zdrobnien jedyne jakie nam sie kojarzy to Kacus :p co wcale nie brzmi przyjemnie I moze jakbyśmy wymyślili inne zdrobnienie do tego imienia to pewnie by juz zostało na 100% zreszta cała rodzina wie ze będzie Kacperek ale Bodzio mnie zaintrygowalo i tez mi sie podoba! Hmmmm i bądź tu człowieku mądry! No wiec moze zapytam tak jakie proponujecie zdrobnienia do imienia Kacper?

Iwonka moze ty masz jakiś pomysl jak planujecie mówić do swojego Kacperka? No i fajnie ze napisali cie to odwołanie napewno wszystko sie wyprostuje i ulorzy zobaczysz! No i super foteczka z taka sterczaca pileczka nie da sie ukryć ze juz w ciazy Za miesiąc to juz obie będziemy ciężarowy pełna para :p hehehe a za dwa juz pewnie bedą z nami! Eh ale leci co nie?

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #679920 przez kalina
jejku i co tu wybrac?

chyba te 2 ostatnie chce :lol:

url]

11 lata 10 miesiąc temu #679925 przez SerekWaniliowy
iwonta_kg napisał:

SerekWaniliowy napisał:

Woda z octem lub cilit bank

Iwonka nie pomagają, już nawet nasączałam ręczniki papierowe stężonym octem i kwaskiem i przyklejałam papierki i to nie schodzi a cilit bang kupiłam ale taki w spryskiwaczu też fioletowy i też nie pomaga, nie wiem czy to ten sam? Tego nie widać tak normalnie tylko jak się przyjrzę i otworzę pod odpowiednim kątem kabinę to widać takie maleńkie i cienkie kółeczka, no tak mnie ta myśl sama o nich drażni, że mam aż brzuch z nerwów twardy, bo się tam kręcę cały czas :dry:

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka