- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak wasze szkraby są ułożone teraz??????? Bo mój Kacperek jest ułożony poprzecznie i wcale mu się nie widzi ułożyć inaczej... A gin mówił że lepiej by było jakby już się ułożył się w pionie. wszystko jedno czy główka bedzie u gory czy na dole bo i tak cesarka. ale ulozenie poprzeczne to kiepskie ulozenie...
tak to wygląda:
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Jutro będę nadrabiała czytanie i pisanie bo dziś już padam na twarz i w dodatku zgaga mnie dopadła po kilku tygodniach nieobecności
Iwonka nasza malutka do niedawna też była tak ułożona ale już się przekręciła główką w dół, wydaje mi się z pod koniec zeszłego tygodnia bo baaaardzo boleśnie fikała a w poniedziałek już nowy doktor stwierdził że stoi na głowie, o wizycie to muszę Wam koniecznie opowiedzieć, ale to jutro!
Spokojnej nocki i kolorowych snów dziewczyny! Dobranoc!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobrej nocy dziewczęta!! pa,pa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
dobrej nocki i oby jutro byl lepszy dzien:-)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- nie mamusiu nie będziesz spała, bo ja pofikam koziołki w twoim brzuszku...
- dobrze synku
Szkoda tylko że Antek pofikał 10 min i poszedl spać a ja już nie umiem
Oj dziewuszki ale żęście wczoraj naskrobały... dobrze bynajmniej mam teraz co robić
Kinia wiem że się powtarzam ale pokój jest naprawdę fantastyczny, podobaja mi się takie pastelowe barwy, a mebelki w bieli... marzenie... ja muszę w brązie kupić żeby pasowały do reszty umeblowania
Ja szkołę rodzenia też zaczynam w lipcu tak jak Monia Z i mam nadzieję że będzie tak fajnie jak u ciebie. Kinga a to jest prowatna szkoła czy przyszpitalna? no i jeszcze pochwal się jak inne mamuśki- jakieś fajne dziewczyny złapalaś z kims kontakt???
Nubi skubańcu mieścisz się w kiecki sprzed ciąży... oj zazdroszczę, ja to już w 5 miesiącu musiałam całą garderobę wymienic
Pyzaura spódnica naprawdę świetną... no i te kolorki, do tego fajny top i mamuśka pierwsza klasa
Monia ale się ubawiłam... dzis sio na ta gluzkozę i omijaj piekarnie z pączusiami A może bys dała link do tej pościeli która zamówiłaś??? bo ja szukam i szukam ale ciągle się boję że będzie dupiata jakościowo
Karolcia jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy to to że jak dodajesz fotkę to musisz coś wpisać w polu tekstowym- samo zdjęcie ci się nie załaduje... a i jeszcze rozszerzenie musi być JPEG
Iva Dobrze że z malutką wszystko "orajt", i cos czuję że dopniesz swego i nie utyjesz więcej niż 15kg- bo tyle sobie założyłaś prawda???
Vilemo z klaudiuszkiem na pewno nie będzie łatwo... ale przecież to mądry chłopczyk... tak szybko zrozumiał że musi odstąpić łóżeczko, więc myślę że i z tymi zabawkami się jakoś uporacie
Nika84 nic się nie martw ja poza ubrankami tez nic jeszcze nie mam
Nefeli a co ta cofnięta szczęka niby oznacza???
Niagara kochana powodzenia dzisiaj na obronie
Serku po uszach dostaniesz Iwonka z resztą też powinna ale ma usprawidliwienie- swoją droga Iwonka to powiesiła bym dziada za jaja!!!
Serku pisz co tam się działa,Quninny widziałaś??? a moja droga ja dzis oglądłam wózek Graco symbio- też fajny i chyba lżejszy niż quinny
Słonko a u ciebie co się dzieję że humorek nie dopisuje???
hihihi dobra teraz uciekam do wyrka dalej spać
PS
Iwonka mój Antek też tak leżał ale teraz jak byłam na wizycie to już był główką do dołu...
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Spać czy nie spać?
Też nadrobie lekture forumową
W sukienki się mieszcze bo dobre kroje i 6 kilo na plusie w cycach i brzuszku
Moja szkola rodzenia, jak juz wspominalam chyba sto stron wstecz, niewypalila: brak miejsc i brak kursu w wakacje, pani mnie uspokoila, ze polozna mi wszystko wytlumaczy: o kapaniu, przebieraniu i karmieniu, nauczy bez lalki a juz z cora na rekach. Jestem dobrej mysli i spokojna, a na cwiczeniach na basenie naucza mnie oddychać, bedzie dobrze mimo wszystko zazdroszcze pozytywnie Wam, ktore uczeszczaja lub zamierzaja.
Monika, ja też się dziś na glukoze wybieram, bede siedzieć na poczekalni te 2 godziny na forum po wszystkim wracam do domu na kawe i cioasto z rabarbarem na deser
Natalia powodzenia na obronie, niech to bedzie pierwsza 5tka Lenki
No i do pózniej Mamusie
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
No ja też na glukozę dzisiaj, tyle, że do koleżanki na ploty:) wczoraj wieczorem wróciła i mogę sobie u niej zmierzyć poziom cukru. 2 godziny na plotach z drugą ciężąrną jakoś mi zlecą...a potem kolejne ciążowe zakupki:)
Natalia trzymamy dzisiaj kciuki, o 12 tak?
Magda wszsytko kupiłam na allegro w sklepie twojedziecko24. Ten facet ma chyba tylko jeden rodzaj pościeli.
Miłego dnia!!!
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Madzia ja kupowalam pościel od jednego sprzedawcy i jedna zwykła a jedna haftowana Haftowana była o 20zl droższa ale moim zdaniem o wiele lepsza! Jeszcze nie pralam ale wydaje mi sie ze będzie dobrze Szczerze to dokupilabym jesz jedna haftowana ale juz mi czasu brakło! A ta tańsza sprzedalabym bo wydaje mi sie ze wyglada tandetnie! Jak chcesz to prześle ci linka!
Iwonka co do bawarki to ja tez bym sie nie zmusiła! Od zawsze niecierpie mleka Jedynie pod jaka postacią potrafię przełknąć mleko to kakako! I teraz chciałam sie zapytać czy pijecie mleko codziennie? Staram sie jeść sery jogurty No i pic to kako ale nie codziennie i teraz nie wiem czy to wystarczające dla dobrego rozwoju małego! Jak to u was jest?
Iva i pytanko do ciebie Pralas juz pościel i ręczniki dla Lusi bo zastanawiam sie w jakiej temperaturze wyprać?!
U mnie paskudnie pochmurnie ale przynajmniej ciepło! I miewam cos od dwóch dni gorsze samopoczucie! Mały juz chyba robi sie za duży bo wypycha mi zlondek, naciska na wnetrznosci ze aż nieprzyjemnie i spowrotem mi sie cieżko chodzi! A w nocy hmm najgozej mam sie ulorzyc do zasniecia ale jak juz sie ulorze to pózniej spoko Wczoraj pól godziny zajęło mi zajęcie pozycji do spania! I jak w nocy sie obracam to mały kopie. Ale ostatnio mam tak ze mały mniej kopie a wiecej ugniata wnetrznosci i nie jest to za przyjemne uczucie niestety!
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słuchajcie mam pytanie!!!
Jak wasze szkraby są ułożone teraz??????? Bo mój Kacperek jest ułożony poprzecznie i wcale mu się nie widzi ułożyć inaczej... A gin mówił że lepiej by było jakby już się ułożył się w pionie. wszystko jedno czy główka bedzie u gory czy na dole bo i tak cesarka. ale ulozenie poprzeczne to kiepskie ulozenie...
tak to wygląda:
Iwonko ja zapomniałam napisać, że na ostatnim usg Wiktorek już był główką w dół więc się obrócił z pozycji miednicowej. Myślę, że Kacperek też się obróci jak przyjdzie na to właściwa pora.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Oto nadszedł mój "wielki dzień" W głowie pustka, stresu nie ma, będzie dobrze, musi być Trzymajcie kciuki Odezwę się zaraz jak wyjdę stamtąd
Mała chyba też wyczuwa, że coś się będzie działo, bo siedzi cichutko i tylko delikatnie daje znać o sobie
Wczorajsze zaległości nadrobię po powrocie Znaleźliśmy mebelki, kupiłam śliczną bluzę i całą noc śniły mi się łóżeczka Ale o tym wszystkim później
Na razie uciekam
Miłego dnia brzuchatki!
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
U nas totalne slonceeeeeeeeeeeeee! Wlasnie wpadlam na fantastyczny pomysl, zeby namowic rodzicow i pojechac kempingiem nad morze w piatek Szykuje sie super pogoda, wiec warto sie wybrac. Znajomi sa wlasnie w Chorwacji w naszej ukochanej Makarskiej Matko, jak ja im zazdroszcze. Mielismy razem jechac, ale coz, Miki najwazniejszy. Za rok wyruszymy dopiero, wiec poki co musze sie pocieszyc naszym morzem. Ono tez piekne pod warunkiem, ze sie trafi na pogode, co czasami graniczy z cudem, ale prognozy w tej chwili sa obiecujace.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Wy już tyle macie nakupione,ja wszystko nadrobię w lipcu po powrocie
Tak sobie myślę,że będę latać za mebelkami dla Małej,ubranka,pościel,kosmetyki itd. ... że szybciej mi czas do porodu zleci w tej całej bieganinie
Aga ja jem mleko pod różnymi postaciami,jak nie takie samo,to wcinam jakiś jogurcik,w domu codziennie a tu jakoś mniej go spożywam
Dziewczyny wiem,że ja to mam jeszcze czas, niektóre z Was są mocno do przodu,ale na który tydzień planujecie mieć gotową już torbę do szpitala?
Miłego dnia
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Niagara powodzenia i pierwszych sukcesów naukowych dla Lenki!!!
A ja nie wiem czy pisać czy lepiej najpierw czytać