- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Pyzaura nowy avatarek ... normalnie Cie nie poznałam na tym zdjęciu dopiero jak nick przeczytałam
edit: o już go nie ma
hehe caly czas bylam brunetka dopiero teraz 2 miesiace temu wzielo mnie na pasemka blad heheh a ile osob na ulicy mnie nie moze poznac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Pyzaurka,Ty lasencjo
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Magda jestem w szoku, że Twoje "maleństwo" ma już 1,3kg Armata mnie rozłożyła na łopatki Ciekawe ile waży moja Lenka A i śliczne masz zdjęcie Antosia
Agamo zazdroszczę Ci tej pracy na lotnisku Mam takiego hopla na punkcie samolotów, że bym chyba aparatu z ręki nie wypuszczała I jeszcze ten dreamliner Zazdroszczę
Nefeli może nie ma się co przejmować na zapas. Ja myślę, że będzie wszystko dobrze
Dobra moje Drogie, nadrobiłam trochę i wracam do nauki
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/ciazowa-elegancka-spodnica-ol...-xl-i3258102907.html
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
jak podobaja sie wam n/w spodniczka ??:>
allegro.pl/ciazowa-elegancka-spodnica-ol...-xl-i3258102907.html
Spódniczka fajna nie powiem taka elegancka. Ja niestety nie moglabym chyba takiej nosic bo jestem juz za gruba, ale ogólnie bardzo ładna. Wogóle ostatnio chodzilam z kumpela po sklepach i nic kompletnie nie pasuje na mnie, w wiekszosci rzeczach wygladam poprostu jak pulpecik a szczególnie w sukienkach. No ale cóz, tak juz mam ze jestem cala okragła.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakos trzeba sie pocieszyc
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Tak juz bym chciala sie polozyc i spac a tu czekam na krolewicza az sie zbierze i odwiezie mnie do rodzicow i sam sobie pojedzie... Jakies 2 godziny na nogach mnie czeka a paaadaaam.
Natalia ale się kujonisz
Pyzaura wiem o czym mowisz , jak scielam grzywe to tez sasiedzi nie poznali
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Madzia-śliczna fota,ślicznego synusia az by się chciało juz wycałować ten słodki dziubek A w imieniu Mii dziękuję za komplementy No jest urocza-nie da sie ukryć
Natalia.....zbliża sie godzina zero we środę wszystkie tu będziemy w poludnie trzymac kciuki zamiast stac przy garach a co!!!!!
pyzaura-spódniczka fajna,ale nie na moja opone jej już też powoli przestaję sie mieścić w to co mam w szafie....
Zmykam powoli do wanny,poleżę chwilę,może krzyże przestana tak dokuczać. Dzis to jakis obłęd z tym bólem... Ale....dziś poprasowalam(chociaz mam wrażenie,że nic nie ubylo) upiekłam znów ciasto drożdżowe (tym razem z truskawami) zrobilam koktail (truskawkowy oczywiście) ogarnęłam troszke moje mieszkanie na poddaszu,wyczyścilam rower i skosilam trawnik taka piękna pogoda się zrobiła po 12,że normalnie akumulatory naladowane w 100% (teraz za to na zasilaniu awaryjnym )
Ok ide do wanny a rano-młody do szkoły a mama do doktorka
Kolorowych snów brzuchatki
Ps. A nasza Iwonka widziałam na fb,że po Mielnie szalała ale gdzie nam umkneła?? Może na odwyk forumowy?? ja zaraz też się będę nadawała
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
znaczy mam nadzieje ze jeszcze usne ale na razie cos nie moge i jeszcze ten kregoslup.. nie moge sie ulozyc
nefeli najlepiej to trzymac sie od takich ambitnych lekarzy z daleka. na szczescie prawie za kazdym razem jak strasza to sie okazuje ze zupelnie niepotrzebnie. skoro drugi nic nie mowil to moze znaczy ze tamten chcial cie po prostu na dodatkowe koszta jakies naciagnac bo sama roznica w porodzie strasznie duza. niech spada na drzewo i zmieni zawod. jak mozna kobiete w ciazy straszyc.
wczoraj przyszla na mnie kolej na poklocenie sie z mezem. gdyby nie to to pewnie tez bym go pochwalila o sprzatanie a tak to nie zasluzyl:-P
magda fajnie widac buzke. u mnie caly czas sie ostatnio zakrywa raczka i jeszcze mam tylko 1 w 32 tyg i jak zrobi to samo to kicha z pamiatka:-(
agamo tez slyszalam ze najgorzej za granica trafic w pracy polak na polaka. a w twoim przypadku to chyba zazdrosc ze tobie udalo sie dalej zajsc
natalia dzis powinnas miec zakaz na siedzenie przed ksiazkami zeby ci sie mozg nie przegrzal:-)
eh ide sie napic mleczka i pogryzc kilka migdalow bo od wczoraj zgaga meczy jak nigdy
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Iva ja juz tez sie nadaje na odwyk! Forumowy oczywiście! a te
Twoje truskawy to tak kuszą ze cie chyba zabije bo ja na zakupy wybieram sie dopiero najwcześniej w piątek!
Natalia jak zjade do polski to oddam ci stanowisko! choć po ciazy planuje zmienić prace bo nie chce juz tu wracać do tej firmy! Ale nie bede Daga uwag bo ty kochana musisz mieć umysł skupiony na czymś innym a nie na naszych forumowych pierdolach! Jutro mam znów do pracy wiec bede trzymać kciuki juz od 5 rano!
Kalina No niestety Polacy za granicami są bardzo niewdzieczni i tylko szukają sposobu zeby cie uwalic i zeby ci dogryzc! Jakoś ludzie innych narodowości starają sie trzymać razem i sobie pomagać Niestety rodacy są wręcz przeciwni zazdroszczą i liczą na to ze ci nie wyjdzie! Oczywiście nie wszyscy ale duuuuuza większość!
Pyzaura ładna spodniczka tylko czy nie uciska ten pas brzucha wysoko? Ja ostatnio wole cos pod brzuch bo większość pasów uciska mimo iż delikatnie to na dlusza metę zaczyna mi to przeszkadzać! Najbardziej to kocham moje dresy z lidla! ale wiadomo
Czasem trzeba tez wyglądać jak człowiek!
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja juz od rana moja mala terrorystka od 4 mnie podkopuje ale fajnie dzis tata polozyl rano raczke na brzuszku i pierwszy raz mala go kopnela 2 razy super uczucie :D lekko bo lekko mamusie mocniej kopie ale juz czul pierwsze ruchy
spodniczke sobie zmamowilam nawet 2 jedna na poprawiny a druga tak na lato do chodzenia jestem niska i mam troszke brzuszek ale narazie mam +4 kg i mam nadzieje ze duzo wiecej nie przytyje bo jestem kurdupel
te co maja laski dzis wizyty powodzenia
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Ruszyłam się dzisiaj wcześnie rano na tą glukozę, wchodzę do przychodni, a Pani mi mówi, że dzisiaj to nie da rady, bo ona tu jest tylko godzinę, a krew trzeba pobrać jeszcze po 2. No i że mogę jechać na drugi koniec miasta do głównego centrum pobrań, tam na pewno jest czynne.
I gdzie wylądowałam? W pobliskim spożywczaku kupując 2 mega wielkie, pyszne pączki, które właśnie popijam kawką
Jutro też jest dzień
Udanych wizyt i miłego dnia!!
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć dziewczyny!
Ruszyłam się dzisiaj wcześnie rano na tą glukozę, wchodzę do przychodni, a Pani mi mówi, że dzisiaj to nie da rady, bo ona tu jest tylko godzinę, a krew trzeba pobrać jeszcze po 2. No i że mogę jechać na drugi koniec miasta do głównego centrum pobrań, tam na pewno jest czynne.
I gdzie wylądowałam? W pobliskim spożywczaku kupując 2 mega wielkie, pyszne pączki, które właśnie popijam kawką
Jutro też jest dzień
Udanych wizyt i miłego dnia!!
no Monika pączki najlepsze smacznego pewnie ze jutro jest dzien
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna