- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Hej mamuśki ja już po wizycie
i teraz pierwszy news który mnie oczywiście powalił... moja "kruszynka" waży już 1,3 kg hihih kawał chłopa z tego mojego Antka, wg usg jestem w 29 tyg ciąży Doktorek aż stwierdził że pora mnie przepadać ginekologicznie i spradzić czy z szyjką wszytsko jest ok... szyja długa i zamknięta
Antek w końcu się obrócił i leży sobie główką do dołu, z USG 3D znowu nic nie wyszło bo się skubaniec zasłaniał, a na 2D niesttey niewiele już widać, bo maluszek jest duży... ale mam fotkę buźki z 2D taka słodka już jest -okrąglutka.
Agamo ciuszki zostają u mnie bo Antek długo ściskał nóżki ale w końcu jak doktorek go pomęczył to je rozstawił i jak to lekarz powiedział "no nareszcie jest nasza trąbka" nawet fotkę dla tatusia zrobił
coś jeszcze... a tak dostałam skierowanie na glukozę po obciązeniu a już myślałam że mi się upiecze, no i delikatną sugestię żeby uważać na wagę
wiecie że maluszek wypełnia już prawie cały mój brzusio... doktorek jeździł usg od spojenia łonowego aż pod sam biust
no to duzy Ten Antos najwazniejsze ze wszystko gra ja od 3 wizyt za kazdym razem mam badanie ginekologiczne jak szyjka ale za to teraz nie mialam USG i nie wiem jakie wymiary wage ma moja mala mam nadzieje ze teraz sie dowiem mniam mniam glukoza wstam fotke malego
serduszko ok, jakieś tam przepływy w pępowinie też, łożysko na przedniej ścianie, a i po raz kolejny oglądał górną wargę i nosek i potwierdził że według niego wszystko ładnie i nie widać rozszczepu- wasi lekarze też to tak co wizytę sprawdzają???
No i wsio, kolejna wizyta za 4 tygodnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie też lekarz sprawdza nosek i wargę, żeby wykluczyć rozszczep, oraz te przepływy w pępowinie i sprawdza czy nie ma wodogłowia. Fajnie, że mały ładnie rośnie, no i że pokazał trąbkę
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Mimo iz nie uzyskam ekstra ciuszkow (swoja droga gdzie ja bym je dala) to BARDZO sie ciesze ze trabeczka potwierdzona Alez ci zazdroszcze tych widokow i tak szczegolowego badania Bardzo dobrze ze badal pod katem rozszczepienia wargi czym wiecej badan tym lepiej tak mysle!
No to jak maluszek ma 29 tygodni to na kiedy ci dal date? czyzbym nie byla pierwsza co wykluje wow ale to ekscytujace Chyba odetchne z ulga bo cos mi sie wydaje ze bedzie kilka dziewczyn przede mna w takim razie ufff uspokoilas mnie Madzik!
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Gratuluje dziewczynki dobrych wieści i wyników Oby tak dalej
Madzia-wrzuc foteczkę tego słodkiego dziuba
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
myslalam ze nie skoncze nadrabic dzis zaleglosci. dopiero rano wrocilismy od rodzicow bo wesele bylo blisko nich to u nich spalismy. a na szczescie brzuch przestal mi dawac popalic i sie wybawilismy dlugo:) ale mala boi sie orkiestry. tydzien temu i terz to samo siedziala cichutenko i sie nie ruszala. za to w niedziele jak sie rozkrecila to tylko male przerwy robila a tak to mocno przypomina o swoim istnieniu i nawet teraz podkopuje i w nocy tez spac nie moglam a ona szalala:) chyba nie bede jej juz wiecej stresowac glosna muzyka
magda ciesze sie ze wszystko ok. duzego juz masz chlopa w sobie:)
karolcia trzymam kciuki zeby twoj facet przemyslal co zrobil i zeby to sie nie powtorzylo. ale prosze cie uwazaj na siebie i on musi wiedziec ze nie jestes od niego uzalezniona i nie moze sie to powtorzyc.
nefeli juz tyle stresu masz za soba ze w koncu musi byc lepiej. najwazniejsze ze mala ma sie dobrze. a moze stanie sie cud i tesciowej cos sie odmieni jak zobaczy na wlasne oczy wasza sytuacje? mezowi tez w koncu musi sie udac a i on bardziej pewnie zdenerwowany ze bedzie sie musial mamie tlumaczyc i nie wiadomo kto ma wiekszego stresa przed wizyta. myslami jestem z toba i malenstwem i tak jak dziewczyny pisaly- najwyzej cos przeslemy bo niektore widze same mogly by sklep z odzieza dziecieca otworzyc:P
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
a po drugie jak by ci sie nudzilo to znajdziesz jakas fajna grafike na imie Natalia? bo chyba wreszcie sie zdecydowalismy
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
- zuzuzanta
- Wylogowany
- budujemy zdania