BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #676745 przez kocham_cie
Nubi napisał:

kocham_cie napisał:

Czyżby wszyscy spali??? pobudka już 09:00 :lol:

A kuku ranny ptaszku, nie strasz 9, jeszcze 10 minut :p

ranny ptaszek od 06;00 w pracy dlatego cwaniakuje, inaczej też bym spała :lol:

Miłej zabawy na basenie:)

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #676747 przez MyMelange
Dziewczyny, to nasza sypialnia, nie Mikołaja :) Mielismy stare meble, wiec odrazu nasz kacick odswiezylismy kolorem i meblami.

Strasznie przykra sprawa z tym facetem Twoim. Ja mam tak pozno dziecko, wlasnie dlatego, ze dlugo szukalam dobrego mezczyzny. Nie jest idealme, jak kazdy, al ma dobre serce :) Glowa do gory Karolcia!

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 6 miesiąc temu #676748 przez kocham_cie
Akina kurcze skąd ty bieżesz te sny?! Nic się nie przejmuj sny to tylko fikcja, a ty pewnie po upadku dużo myślałaś czy z maleństwem wszystko ok, i dlatego wyobraźnia spłatała ci takiego nieładnego psikusa! Lepiej nam napisz jak po wizycie utęsknionego męża? bo miał wczoraj wpaść prawda???

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #676759 przez kocham_cie
Kinia ty też masz jutro wizytę :lol:

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #676760 przez karolcia1919
postanowilam jechac zobaczyc a jak nie wroce do domu do mamy...choc tu nie mam warunkow ale musze byc silna dla tego malenstwa...

11 lata 6 miesiąc temu #676773 przez Dominiczątko
hello, ależ wy szybko piszecie, ja tu z grubsza chce nadrobić o czym pisałyście żeby sę nie powtarzać a tu już kolejnych 6 stron :(
Powiedzcie o co chodzi z tym cukrem w storczykach? jak ile co gdzie i jak. Mójnie chce zakwitnąć a idą mu nowe liście.

Odwiedziliśmy rodzinę wczoraj. Wy też tak macie że się denerwujecie jak nadmiernie rodzina mówi co z dzieckiem robić,np "karm na godziny", "nie bierz do łóżka", "nie pierz w tych lovelach, pierz normalnie w vizirze i prasuj" Mnie szlag trafia na porady od całej rodziny na raz. Umęczyli mnie jak nie wiem co.

I pytane mam, dziewczynki, macie jakieś sprawdzone sklepy w sieci gdzie może już kupilyście wyprawkę do szpitala?

TP 11.09.2013

11 lata 6 miesiąc temu #676806 przez agamo
Hejka mamuski ja juz nie spie od siudmej bo pojechalismy na stragany z mezem Ale nic ciekawego niebylo Jak ostatnio pokupowalam malemu sporo rzeczy tak dzisiaj putki tzn bylo w cholere ludzi ale nic ciekawego wrocilismy jedynie ze stojaczkiem na gazety :D heheh

Karolcia wiesz nie znam twojej sytuacji ani twojego faceta Czesto jest tak ze wina klotni lezy gdzies posrodku ale w tym przypadku po tym co piszesz to przykro mi mowic ale palant z twojego faceta Bo ja rozumiem ze mezczyzna tez ciezko zaakceptowac ciaze i ciezko im z mysla ze kobieta ktora w domu robila wiele teraz wiecej lezy niz robi ale bez przesady zeby sie wydzierac na nia i tesciowa ktora chciala pomoz! A pozniejsze sms to juz wogole jakis zart na twoim miejscu to dalabym mu popalic I nie daj sie stlamsic ze on ci bedzie mowil jak ma byc i co masz robic Bo zwiazek polega na partnerstwie a nie na rozkazach i dominacji jednej strony!
No ale mam nadzieje ze jakos wam sie to wszysto ulorzy dla dobra waszej trojki!

Nubi powodzenia na basenie i zdaj relacje!

Akina nie przejmuj sie snami one sie nie sprawdzaja Napewno wszystko bedzie dobrze i nie ma co za duzo o tym myslec. Ja naprawde niewiele mysle o samym porodzie bo bedzie jak musi byc i nic na to nie poradzimy I zadne plany w tym nie pomoga wiec jak to mowia go with the flow :D takie mam do tego podejscie!

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #676807 przez niagara
Dzień dobry :laugh: :laugh: :laugh:
Muszę przyznać, że panieński był baaaaardzooooo udany :lol: :lol: :lol:
Tylko teraz spać mi się chce :( :cheer: :huh: :blush: :dry: :blink: :lol: :woohoo:

Karolcia nie ma sensu płakać przez faceta, ja przez mojego też już ocean łez wylałam.
Przemyśl wszystko na spokojne, zastanów się, czy lepiej dla Ciebie będzie z Nim zostać, czy może lepiej się rozstać. I pamiętaj Ty i Kornelek jesteście najważniejsi. Trzymaj się :)
Życzę Ci podjęcia tej właściwej decyzji.

Akina ja też mam często głupie sny, ostatnio też mi się śniło, że z maleństwem było coś nie w porządku. Później cały dzień się martwiłam, bo Lenka była taka spokojna i jak widać nie potrzebnie, bo na następny dzień już szalała jak zwykle :laugh: Także w ogóle się tym nie przejmuj :) A zresztą sny sprawdzają się na opak więc na pewno będzie wszystko dobrze :)

Dominiczątko z sieciówek to ja kupowałam w smyku. Oprócz tego dużo mam jeszcze z pati i maksa ale nie wiem, czy to sieciówka jest. Zresztą ja mam tylko część wyprawki, dużo jeszcze przede mną.

Iwonka mam nadzieję, że u Was już w porządku? :)

11 lata 6 miesiąc temu #676850 przez akina_zet
Dzięki Kochane,no ja nie wiem skąd takie głupoty mi się wzięły :angry: Ale Malutka rano się zaczęła rozpychać w okolicy prawego boku i poprawiła mi humor :)

Mąż wpadł wczoraj koło 20,kupił mi leżak do ogrodu :) i zobaczył pierwszy raz jak brzuch się rusza :side: Rano po 9 już wyjechał dalej remontować naszą chałupkę :) Wizyta krótka,ale zawsze to coś :woohoo:

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #676854 przez Nubi
I po basenie, zaluje ze nie ma zajec jeszcze w tygodniu. Czuje się swietnie, wypoczeta, pelna enerrgii i checi do zycia. Jedyny minus taki, ze na poczatku sie stresowalam, bylam jedyna-wiec zajecia z instruktorem indywidualne ;p no i mialam problem, bo przy niektorych cwiczeniach, woda mnie wypychala i nie moglam ich wykonac prawidlowo...
Mysle ze jak bede w krk to bede na nie chodzić co niedziele ;)

Monika a propo snow w ciazy to czytalam ze to calkiem normalne, teraz jjuz nie miewam ale bylo tych mrozacych krew w zylach pare.
Natalia dziś niedziela, odpoczywaj, krotka drzemka Ci nie zaszkodzi :)

Jestem mamAsią

11 lata 6 miesiąc temu #676861 przez izula
czesc dziewczynki

przepraszam ze nie pisze ale leżąc to na jednym to na drugim boku ciężko mi cokolwiek pisać na laptopie :) Niestety moja macica dalej protestuje jak tylko próbuje się podnieść do pozycji pionowej :)

Karolcia musisz to wszystko na spokojnie przemyśleć. Nerwy, stres, i emocje to zawsze zły doradca. I pamiętaj nr 1 to ty i maleństwo :) Będzie dobrze głowa do góry.

Akina co do snów to ja nawet nie piszę jakie głupoty mi się śnią :)))) Podobno to wina hormonów.

Mój mąż poczuł pierwszy kopniak swojego syna :)) Dziewczyny dla takich chwil mogę leżeć na tym boku kolejne 3 msc :)))) Te słodkie kopniaki to jedyne co mnie motywuje do tego leżakowania i nie popadania w depresję :)))

Buziaki dla was :)

[/url]
[/url]

11 lata 6 miesiąc temu #676874 przez akina_zet
No właśnie dziewczyny,też tak myślę,że to pewnie hormony robią nam sieczkę z głowy :blink: Pewnie te głupoty będą się nasilać :huh:

Izulka z tym leżeniem dasz radę,jest już bliżej niż dalej :)

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #676897 przez karolcia1919
przyszedl zamknal sie w pokoju...zapytalam co dalej nie odpowiedzial...nie wiem co robic ....czy czekac. czy co.tak mnie boli brzuch z nerwow.

11 lata 6 miesiąc temu #676914 przez Alivva
karolcia1919 napisał:

przyszedl zamknal sie w pokoju...zapytalam co dalej nie odpowiedzial...nie wiem co robic ....czy czekac. czy co.tak mnie boli brzuch z nerwow.

Ja sie lepiej wypowiadac nie będę,bo az sie we mnie gotuje!!!!!! Jakbym sie rozkręciła to pewnie nie zostawilabym na gnojku suchej nitki. Nasuwa mi się tylko pytanie Jakim trzeba byc DNEM,zeby sie tak zachowywać w stosunkku do ciężarnej kobiety?? Do przyszłej matki wlasnego dziecka??

11 lata 6 miesiąc temu #676933 przez akina_zet
karolcia1919 napisał:

Karolcia a to jest Wasze mieszkanie,wynajmujecie, czy jak to wygląda? ja bym mu spakowała walizki i wystawiła za drzwi,niech się ogarnie chłopak.

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka