- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
A kuku ranny ptaszku, nie strasz 9, jeszcze 10 minutCzyżby wszyscy spali??? pobudka już 09:00
ranny ptaszek od 06;00 w pracy dlatego cwaniakuje, inaczej też bym spała
Miłej zabawy na basenie:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Strasznie przykra sprawa z tym facetem Twoim. Ja mam tak pozno dziecko, wlasnie dlatego, ze dlugo szukalam dobrego mezczyzny. Nie jest idealme, jak kazdy, al ma dobre serce Glowa do gory Karolcia!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- Dominiczątko
- Wylogowany
- gaworzenie
Powiedzcie o co chodzi z tym cukrem w storczykach? jak ile co gdzie i jak. Mójnie chce zakwitnąć a idą mu nowe liście.
Odwiedziliśmy rodzinę wczoraj. Wy też tak macie że się denerwujecie jak nadmiernie rodzina mówi co z dzieckiem robić,np "karm na godziny", "nie bierz do łóżka", "nie pierz w tych lovelach, pierz normalnie w vizirze i prasuj" Mnie szlag trafia na porady od całej rodziny na raz. Umęczyli mnie jak nie wiem co.
I pytane mam, dziewczynki, macie jakieś sprawdzone sklepy w sieci gdzie może już kupilyście wyprawkę do szpitala?
TP 11.09.2013
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Karolcia wiesz nie znam twojej sytuacji ani twojego faceta Czesto jest tak ze wina klotni lezy gdzies posrodku ale w tym przypadku po tym co piszesz to przykro mi mowic ale palant z twojego faceta Bo ja rozumiem ze mezczyzna tez ciezko zaakceptowac ciaze i ciezko im z mysla ze kobieta ktora w domu robila wiele teraz wiecej lezy niz robi ale bez przesady zeby sie wydzierac na nia i tesciowa ktora chciala pomoz! A pozniejsze sms to juz wogole jakis zart na twoim miejscu to dalabym mu popalic I nie daj sie stlamsic ze on ci bedzie mowil jak ma byc i co masz robic Bo zwiazek polega na partnerstwie a nie na rozkazach i dominacji jednej strony!
No ale mam nadzieje ze jakos wam sie to wszysto ulorzy dla dobra waszej trojki!
Nubi powodzenia na basenie i zdaj relacje!
Akina nie przejmuj sie snami one sie nie sprawdzaja Napewno wszystko bedzie dobrze i nie ma co za duzo o tym myslec. Ja naprawde niewiele mysle o samym porodzie bo bedzie jak musi byc i nic na to nie poradzimy I zadne plany w tym nie pomoga wiec jak to mowia go with the flow takie mam do tego podejscie!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Muszę przyznać, że panieński był baaaaardzooooo udany
Tylko teraz spać mi się chce
Karolcia nie ma sensu płakać przez faceta, ja przez mojego też już ocean łez wylałam.
Przemyśl wszystko na spokojne, zastanów się, czy lepiej dla Ciebie będzie z Nim zostać, czy może lepiej się rozstać. I pamiętaj Ty i Kornelek jesteście najważniejsi. Trzymaj się
Życzę Ci podjęcia tej właściwej decyzji.
Akina ja też mam często głupie sny, ostatnio też mi się śniło, że z maleństwem było coś nie w porządku. Później cały dzień się martwiłam, bo Lenka była taka spokojna i jak widać nie potrzebnie, bo na następny dzień już szalała jak zwykle Także w ogóle się tym nie przejmuj A zresztą sny sprawdzają się na opak więc na pewno będzie wszystko dobrze
Dominiczątko z sieciówek to ja kupowałam w smyku. Oprócz tego dużo mam jeszcze z pati i maksa ale nie wiem, czy to sieciówka jest. Zresztą ja mam tylko część wyprawki, dużo jeszcze przede mną.
Iwonka mam nadzieję, że u Was już w porządku?
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Mąż wpadł wczoraj koło 20,kupił mi leżak do ogrodu i zobaczył pierwszy raz jak brzuch się rusza Rano po 9 już wyjechał dalej remontować naszą chałupkę Wizyta krótka,ale zawsze to coś
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Mysle ze jak bede w krk to bede na nie chodzić co niedziele
Monika a propo snow w ciazy to czytalam ze to calkiem normalne, teraz jjuz nie miewam ale bylo tych mrozacych krew w zylach pare.
Natalia dziś niedziela, odpoczywaj, krotka drzemka Ci nie zaszkodzi
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
przepraszam ze nie pisze ale leżąc to na jednym to na drugim boku ciężko mi cokolwiek pisać na laptopie Niestety moja macica dalej protestuje jak tylko próbuje się podnieść do pozycji pionowej
Karolcia musisz to wszystko na spokojnie przemyśleć. Nerwy, stres, i emocje to zawsze zły doradca. I pamiętaj nr 1 to ty i maleństwo Będzie dobrze głowa do góry.
Akina co do snów to ja nawet nie piszę jakie głupoty mi się śnią ))) Podobno to wina hormonów.
Mój mąż poczuł pierwszy kopniak swojego syna ) Dziewczyny dla takich chwil mogę leżeć na tym boku kolejne 3 msc ))) Te słodkie kopniaki to jedyne co mnie motywuje do tego leżakowania i nie popadania w depresję ))
Buziaki dla was
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Izulka z tym leżeniem dasz radę,jest już bliżej niż dalej
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
przyszedl zamknal sie w pokoju...zapytalam co dalej nie odpowiedzial...nie wiem co robic ....czy czekac. czy co.tak mnie boli brzuch z nerwow.
Ja sie lepiej wypowiadac nie będę,bo az sie we mnie gotuje!!!!!! Jakbym sie rozkręciła to pewnie nie zostawilabym na gnojku suchej nitki. Nasuwa mi się tylko pytanie Jakim trzeba byc DNEM,zeby sie tak zachowywać w stosunkku do ciężarnej kobiety?? Do przyszłej matki wlasnego dziecka??
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przyszedl zamknal sie w pokoju...zapytalam co dalej nie odpowiedzial...nie wiem co robic ....czy czekac. czy co.tak mnie boli brzuch z nerwow.
Karolcia a to jest Wasze mieszkanie,wynajmujecie, czy jak to wygląda? ja bym mu spakowała walizki i wystawiła za drzwi,niech się ogarnie chłopak.