- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Wlasnie wrocilam ze spacerku..a raczej spaceru... Chodzilam 3 godziny a teraz z nogami w gorze leze brakowalo mi tego, jak wspaniale ze jest taka piekna pogoda...
Poza tym moj P. przyjezdza, cieszylam sie jak glupia do czasu jak nie powiedzial ze umowil sie z chlopakami... i co ja sobie myslalam idiotka
Nefeli jak tylko potrzebujesz to pisz tutaj, trzeba sie pozbywac smutkow a tutaj jest do tego idealne miejsce bo w koncu myslac o atobie przesylam pozytywna energie... Takie tam dyrdymały ale jak też w to wierzysz to czujesz
Natalia wyszalej się
Aga gratuluje nadejscia weekendu
Iva niezły ten Twoj synek, synek mamusi Zawsze mowie ze jedzenie to musi tez wygladac nie tylko smakowac
Do pozniej... Albo jutro po basenie się odezwe bo ide na pierwsze zajecia dla ciezarnych!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
kocham_cie nie przejmuj się gofrem, ja wczoraj zjadłam kawał placka - pychota, a dzisiaj wyrzuty sumienia. Na dodatek spotkałam moją ciotkę, która stwierdziła, że nie mam co się cieszyć, że na razie całkiem nieźle wyglądam w ciąży, bo skoro teraz trzeci trymestr, to na 100% przybędzie mi sporo kilogramów.
A ja wyczytałam, że wcale tak nie musi być. Podobno niektóre babeczki tyją najwięcej w drugim trymestrze.
Oj Kasik oby tak było i u mnie że najwięcej utyłam w 2 trym:) moja znajoma od 32 tygodnia aż do porodu utyła 2 kg, a przed 32 tygodniem 15kg
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szłam z mężem na cmentarz i w połowie drogi tak mnie zaczął prawy bok kuć że myślałam że zwinę się z bólu!! Musiałam się wrócić do domu. Teraz leże i jest troche lepiej ale się wystraszyłam bo takiego bólu jeszcze nie mialam. Dobrze że to nie podbrzusze tak bolało.
Kurcze Iwonka a nie chodziłaś dziś za dużo??? mam nadzieję że już lepiej...
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Ja dzis bylam w naszej galeri baltyckiej i auchanie i kupilam sobie sukienkę przymierzyłam chyba z 20 we wszystkich wygladalam jak 100kg olbrzym az mi sie plakac chcialo ze nic nie pasuje na mnie ale cos kupilam w auchanie kupilam lapki i czapeczke dla malej ale sliczne male gadzety pozniej wstawie zdjecie ale i mialam przygody wymarzylo mi sie KFC i wyobrazcie sobie musialam biegac szukac toalety ledwo co doszlam blada slabo wszystko naraZ wybieglam ze sklepu pobieglam 3 pietra w gore zeszlam spowrotem do sklepu i zas .... szal musialam biec do gory mowie wam odechcialo mi sie jakich kolewiek zakupow. Teraz chce mi sie smiac ale wtedy mialam lzy w oczach
Nefeli bedzie dobrze
Iva narobilas apetytu tez ide sobie zrobic smacznego kochana
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
iwonta_kg napisał:
Szłam z mężem na cmentarz i w połowie drogi tak mnie zaczął prawy bok kuć że myślałam że zwinę się z bólu!! Musiałam się wrócić do domu. Teraz leże i jest troche lepiej ale się wystraszyłam bo takiego bólu jeszcze nie mialam. Dobrze że to nie podbrzusze tak bolało.
Lepiej, lepiej Madzia. Dziękuję. Ale wzięłam się dzis za prasowanie i chyba za dlugo stałam przy desce. Poza tym później lezalam jakis czas na słońcu i organizm troche sie zmęczył.
Teraz ogladam ksw z mężem na necie za darmo
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
OO kurczę widzę,że dużo mamusiek ma już dużo rzeczy kupionych a ja ciągle tkwię nad wyborem wózka i nie potrafię się zdecydować
Możecie coś doradzić?
ojć u mnie też nadal decyzja nie podjęta... hmmm albo i podjęta... widzisz sama nie wiem
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Wlasnie wrocilam ze spacerku..a raczej spaceru... Chodzilam 3 godziny a teraz z nogami w gorze leze brakowalo mi tego, jak wspaniale ze jest taka piekna pogoda...
Poza tym moj P. przyjezdza, cieszylam sie jak glupia do czasu jak nie powiedzial ze umowil sie z chlopakami... i co ja sobie myslalam idiotka
Nefeli jak tylko potrzebujesz to pisz tutaj, trzeba sie pozbywac smutkow a tutaj jest do tego idealne miejsce bo w koncu myslac o atobie przesylam pozytywna energie... Takie tam dyrdymały ale jak też w to wierzysz to czujesz
Natalia wyszalej się
Aga gratuluje nadejscia weekendu
Iva niezły ten Twoj synek, synek mamusi Zawsze mowie ze jedzenie to musi tez wygladac nie tylko smakowac
Do pozniej... Albo jutro po basenie się odezwe bo ide na pierwsze zajecia dla ciezarnych!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
iwonta_kg napisał:
Lepiej, lepiej Madzia. Dziękuję. Ale wzięłam się dzis za prasowanie i chyba za dlugo stałam przy desce. Poza tym później lezalam jakis czas na słońcu i organizm troche sie zmęczył.
Teraz ogladam ksw z mężem na necie za darmo
oj iwonka mecze, ksw- to jakieś walki prawda??? ja się nie dziwię ze Kacperek tak szaleje w twoim brzuszku... ja oglądam sex w wielkim mieście... mój ukochany film... zresztą jak i serial
natomias wracając do tematu dziwnych kłuć... to ja mam takie jedno miejsce, gdzieś na wysokości pępka, gdzie od czasu do czasu przy gwałtownym ruchu mnie tak coś ukłuje, że aż oddech tracę, ale to trwa naprawdę parę sekund... nie wiem co to takiego, ale śmieję się do Damiana że Antek mnie ugryzł
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie poza prawą stroną to boli jeszcze pepek pewnie widziałyscie na zdjęciach ze mam go bardzo na wierzchu. Jest strasznie twardy. Mam przepukline od urodzenia i stąd Pepek na wierzchu Maly pewnie sie tam bawi w srodku moimi wnętrznościami i stąd tez ból...
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Konfrontacja sztuk walki a Kacperek akurat teraz śpi caly dzien szalał, teraz odpoczywa.
Mnie poza prawą stroną to boli jeszcze pepek pewnie widziałyscie na zdjęciach ze mam go bardzo na wierzchu. Jest strasznie twardy. Mam przepukline od urodzenia i stąd Pepek na wierzchu Maly pewnie sie tam bawi w srodku moimi wnętrznościami i stąd tez ból...
włAśnie ostatnio się zastanawiałam co dzieje sie z naszymi wnętrznościami w ciąży, ciekawe gdzie te metry jeli zołądek itd się mieszczą... hihihi u mnie chyba w cycki się schowały
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwonta_kg napisał:
Konfrontacja sztuk walki a Kacperek akurat teraz śpi caly dzien szalał, teraz odpoczywa.
włAśnie ostatnio się zastanawiałam co dzieje sie z naszymi wnętrznościami w ciąży, ciekawe gdzie te metry jeli zołądek itd się mieszczą... hihihi u mnie chyba w cycki się schowały
Napewno są bardzo ściśnięte gdzieś pod macicą
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
iwonta_kg napisał:
Chyba tu jest odpowiedz
1.bp.blogspot.com/-IXAeZB17-Yk/UCJG8gBzk...688+(Kopiowanie).JPG
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Roztalam sie ze swoim....ciagle sie na mnie darl...wypominal...i wg.sapal tez do mojej mamy ktora przyjechala pomyc mi okna podlogi itp ...a on do niej na Ty...i ze caly dzien siedzi....;( matka nie wytrzymala...zaczela sie na niego drzec a on dorosy czlowiek straszyl mnie mamuska..czyli bede samotna matka ;( teraz jestem u mamy bo mnie zabrala.a co dalej nie wiem;(
gdyby nie maluszek nie wiem co bym zrobila...ten mnie straszy policja itp...nie widze szans powrotu.a wczoraj byl taki mily i przepraszal...a dzis w niego diabel wstapil....nie wybacze mu;(
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Dziewczyny caly wieczor przeplakalam...
Roztalam sie ze swoim....ciagle sie na mnie darl...wypominal...i wg.sapal tez do mojej mamy ktora przyjechala pomyc mi okna podlogi itp ...a on do niej na Ty...i ze caly dzien siedzi....;( matka nie wytrzymala...zaczela sie na niego drzec a on dorosy czlowiek straszyl mnie mamuska..czyli bede samotna matka ;( teraz jestem u mamy bo mnie zabrala.a co dalej nie wiem;(
gdyby nie maluszek nie wiem co bym zrobila...ten mnie straszy policja itp...nie widze szans powrotu.a wczoraj byl taki mily i przepraszal...a dzis w niego diabel wstapil....nie wybacze mu;(
Karolcia nie martw sie wszystko sie ulozy ... wiesz jak to z facetami jest ...oni czasami maja takie odchyly ze glowa mala i sie nawet tym nie przejmuja a my jak glupsie baby wszystko przezywamy a im to lotto ale co zrobic . No mama chciala pomoc troszke brzydko ze do niej taki nie mily ... pewnie sam nie wie co zrobil ... oni maja male mozgi nie martw sie kochana bo to szkodzi dzidzi a ona tu jest najwazniejsza
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa