- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja wczoraj przed ósma juz odlecialam! I tak wstalam dziś do pracy niewyspana Nie myslalam ze wysypianie sie to będzie Moj największy problem w ciazy! Dzisiaj plan pójścia spać o 7 zobaczymy czy mi sie uda! Na dodatek w pracy robią reportaże telewizyjne do BBC i jeszcze tego brakuje żebym mnie na kręcili jak z brzuchem bez uniformu czlapie jak kaczka po samolocie! No super poprostu!
Iva u mnie było odwrotnie! moje życie pogmatwane Nigdy nic mi sie nie układało i wieczne problemy a mojej psiapsiulki zawsze wszystko szło jak splatka! Tyle ze pózniej mnie sie poprawialo wyszłam za maz usamodzielnilam sie w rodzinie sie poprawiło za to u niej zaczęło sie sypac! I teraz nie wiem czemu ale mam wrażenie ze nie potrafi cieszyć sie moim szczęściem i pomału zaczęła sie oddalac! A ja nie potrafię nic na to poradzić! Poprostu mi przykro!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Otrzymane podziękowania: 0
u mnie dzis pochmurno...
co do snu to chyba jakis proroczy

dobrej wizyty Monia
i milego dnia
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Akina jak bedziesz na wizycie to wspomnij lekarzowi o krwotoku, nie powinno Cie to martwic jezeli zdazylo sie raz, gdzies czytalam ze to normalne bo mamy wiecej krwi i naczynka przez to pekaja, najslabsze sa w nosie... Mozesz wzbogacic diete o witamine C bo ona uszczelnia naczynia krwionosne... Chyba

Pyzaura mi tez jest przykro, z tego co pamietam pisalas ze babcia chora, zaskoczona jestem ze jednak to nastapilo tak szybko, trzymaj sie i pisz jak bedziesz chciala sie wygadac.
Agamo moze Twoja przyjaciolka sie oddala bo nie chce Cie obarczać swoimi problemami z uwagi na ciąże... Pogadaj z nia szczerze, co was nie zabije to was
wzmocni.
Odbieram dzis wyniki z glukozy, oby bylo dobrze!
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mi sie dzis snilo, ze moj M. mnie zdradzal i to namietnie. Powiedzial, ze byl 2 razy na dziwkach na trasie 60km i ze jest uzalezniony od bzykania wszystkiego, co sie rusza. Ja zostalam sama w ciazy i sie zastanawialam, co dalej. Pisalam smsy do psiapsiol, myslalam, jak to rozwiazac i jak ulozyc sobie zycie z dzieckiem. Okrooooooooooooooooooooooopne!!!
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Pyzaura okropnie mi przykro, trzymaj się mała
Akina powodzenia na wizycie
Kalinka u mnie temat wózków pozostanie nieogarnięty chyba aż do porodu... mój mąż powiedział że jak się w końcu wścieknie to pójdzie do sklepu, kupi pierwszy lepszy i będzie po sprawie

Agamo kochana pchaj się z Kacperkiem- Bodziem przed kamerę i nam pomnchaj

Staż małżeński 04.08- dwa lata... staż związku 12 lat

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
madzik bralas slub w urodziny mojego M.
A jaki znak jestes? Slicznie wygladacie
O widzisz Kinia bo to taki fajowy dzień

Głodna jestem

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pyzaura przykra wiadomosc
Trzymaj sie dzielnie!
Mi sie dzis snilo, ze moj M. mnie zdradzal i to namietnie. Powiedzial, ze byl 2 razy na dziwkach na trasie 60km i ze jest uzalezniony od bzykania wszystkiego, co sie rusza. Ja zostalam sama w ciazy i sie zastanawialam, co dalej. Pisalam smsy do psiapsiol, myslalam, jak to rozwiazac i jak ulozyc sobie zycie z dzieckiem. Okrooooooooooooooooooooooopne!!!
Kinia a wracając do twojego snu... wiecie co ja ostatnio doszłam do wniosku że nawet gdyby D. mnie zostawił to dzięki Antkowi bym to wzięła na klatę i dała sobie radę... mam wrażenie że teraz to wlasnie Antek jest całym moim życiem...a tatuś no cóż jak mu to powiedziałam stwierdził ze śmiechem że już to przechodził z kotem i wie że hierarchia w moim serduszku wygląda tak: Antek, kot, Damian

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja też niewyspana...

Pyzaura przykro mi z powodu babci

Akina trzymaj sie dzielnie na wizycie! Milego seansu na usg

aha ja na początku ciąży jak lezalam w szpitalu często mialam krwotoki z nosa. Chodziłam przemeczona i niewyspana i cala w nerwach bo to szpital wiadomo jak jest.
Madzia wygladasz pięknie!

Kinia okropny sen faktycznie

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Już kiedyś pisałam w waszym wątku i na początku przepraszam że tak długo się nie odzywałam. Wiem że główną zasadą bycia tu jest czeste udzielanie się ale tak dużo się dzieję że ledwie miałam na cokolwiek czas. teraz mam cichą nadzieję że się troszkę uspokoi i bede mogła Was męczyć swoim gadaniem

Jesteście takie gaduły że trochę mi zejdzie aby Was nadrobić ale postaram się jak tylko moge

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Iwonka, Kinia jak to robicie że foty są dostępne tylko dla osób zarejestrowanych???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Iwonka, Kinia jak to robicie że foty są dostępne tylko dla osób zarejestrowanych???
Musisz wstawic linka od foty miedzy te znaki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. czywiscie fota wraz z ... A'propos glodu - wlasnie jemy kanapeczki z salata, szynka, majonezem, ogorkiem, szczypiorkiem i kielkami :) Pyyycha![img]...
A'propos glodu - wlasnie jemy kanapeczki z salata, szynka, majonezem, ogorkiem, szczypiorkiem i kielkami

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-