BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #683838 przez iwonta_kg
Mery a mozna wiedziec ile masz lat?

Nam w październiku minie 5 lat zwiazku :) a na pierwszą rocznicę ślubu we wrześniu bedziemy juz w trójeczkę :)

Właśnie zjadłam pycha budyn czekoladowy :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #683845 przez pyzaura
Iwonka dziekuje za podpisik :kiss:
a u mnie starz 8,5 roku i brak slubu ale cos tam myslimy ... ale powiem wam ze juz sie nie chce :)

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #683852 przez mery75
Ja mam 37,5 a mąż skończył 39 wszyscy się zawsze śmiali że jesteśmy jak rodzeństwo że jedno drugie wychowało :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #683856 przez karolcia1919
to ja mam na mniejszy staz bo rok zwiazku....

i tak jakos wyszlo....bo bylam w zwiazku dlugo...ale byly mnie zdradzal...gdy poznalam Bartka tak jakos mi zakrecil w glowie...no i po pol roku zaszlam w ciaze po nie calym pol roku...on bardzo chcial...ja sie balam...ale teraz nie zaluje.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #683859 przez iwonta_kg
Pyzaura nie ma za co :)

Ide ogladac film XXX z moim ukochanym Vin Diselem :lol:

Mery to faktycznie całe życie ze sobą jestescie :) milo patrzeć na takie związki :)

Karolcia wazne ze sie kochacie i jestescie szczęśliwi :)

Ania my tez mamy tylko cywilny. Kościelnego robiliśmy bo bylismy w żałobie więc sam ślub bez wesela nie mial sensu dla mnie. Przy cywilnym Mielismy małe przyjęcie.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #683861 przez Ania31
Mymamy tylko slub cywilny. Koscielny tak odkładalismy i tez juz jakos narazie odpuscilismy sobie ten temat :dry:
Czy ma sie slub czy nie, wazne ze sie uklada i jest ok. :)

11 lata 10 miesiąc temu #683862 przez mery75
Karolcia niema tego złego.... staż się nieliczy tylko szczęście w związku :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #683874 przez karolcia1919

11 lata 10 miesiąc temu #683875 przez Ania31
No my tez robilismy przyjecie w domu ale i tak bylo bardzo fajnie :)

11 lata 10 miesiąc temu #683883 przez mery75
karolcia1919 napisał:

Mery a jak dzis ruchy twojego skarba?

Rano coś tam czułam a teraz znowu siedze i czekam kiedy się ruszy i się uspokoje to moje dziecko to taki nygusek pamiętam raz to tak dawało że aż brzuch podskakiwał ale to tylko raz się zdarzyło niewiem co robić żeby się niestresować :unsure:

11 lata 10 miesiąc temu #683885 przez agamo
Iva uwierz ze z miła chęcią bym przyjechała! I przypomnialas mi jak mojej najlepszej przyjaciółki brat zawsze do mnie mówił ze przygarnie kropka! Eh tak mi jej brakuje a znajomość sie chyba posypala a taka szkoda! przyjaznilysmy sie od liceum i nawet jak wyjechalam i jakoś po ostatnim spotkaniu w zeszłym roku ona zaczęła olewac moje wiadomosci A jak jej napisałam długa wiadomosc co u mnie i ze jestem w ciazy i ze przyjade do domu na trzy tygodnie to ona odpisala jedynie ze fajnie i ze musimy sie spotkać! Z miesiąc po mojej wiadomosci i tak mi sie przykro zrobiło i od tamtej pory cisza! :(
Eh niepotrzebnie sie uzalam wam tutaj! To chyba dlatego ze puszczam Kacperkowi Nore Jones i mnie na nastroje wzięło! Właśnie sie do męża smialam bo wyczytałam gdzieś zeby małemu puszczać kolysanki do snu to pózniej przy tej melodi mały sie będzie uspokajał! Wiec mówię do męża ze musimy nagrać dźwięki silników samolotów i wózków od bagaży które sie tluka w nieboglosy bo mały juz przyzwyczajony śpi ile wlezie i w pracy hałasy mu nie przeszkadzają!

My z moim wariatem juz trzy lata po ślubie i 7 jako para. Ale wiadomo nie śluby sie liczą a uczucia względem siebie!

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #683886 przez pyzaura
dobry temat jak wasze ruchy?? ja cos ostatnio slabo czasami mnie podkopuje ale bardzo slabo nie wiem czy to przez to zmeczenie weselem czy zle odzywianie sama sobie wkrecam ... a wizyta za tydz :(

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #683887 przez karolcia1919
My sie to mamy...moj lekko pokopal ...i juz chyba spi.
ale wazne ze dal znac .ja tez sie martwie...ale jak sie troche ruszal to musi byc ok.

ta data tak ma ;)

11 lata 10 miesiąc temu #683897 przez Ania31
Moja córcia za duzo to sie nie rusza, chociaz ostatnio coraz czesciej :) ale kopie jak narazie bardzo delikatnie :) No własnie teraz mnie troche podkopuje

11 lata 10 miesiąc temu #683899 przez mery75
Karolcia Pyzaura mnie też się wydaje że się nakręcam ale cóż inaczej nieumiem czytałam że co 8 godzin musi dziecko wykonać conajmniej 10 ruchów w ciągu godziny no i tak się nakręcam a doktorowa mówiła mi że może akurat dziecko spokojne i niebędzie tak wariować :ohmy:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka