BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683510 przez SerekWaniliowy
Achhh wiedziałam, że zapomnę ;) w Netto Jelp soft 2,4kg plus kartonik hmm 250-500g jest za 30zł, gdyby któraś potrzebowała :)

Karolcia Twój maluszek widocznie więcej paliwa do rozrabiania potrzebuje skoro dopiero po 3 sniadanku fika :)

Iva ja bym chyba po 3 km spadła z rowera bez tchu a gdzie 30 haha jaka zawiedziona ta Twoja koleżanka :silly:
]
Ooo Mery gratuluję rocznicy! będzie się dziś działo :blink: Która to?

Agamo na teściową to staram się już nie reagować, mąż ją prostuje, choć to z reguły na krotko starcza ;) a i oczywiście, że druga będzie Bogusia :silly:

Monika twarda z Ciebie babka, ale ja też nie pozwalam sobie na głowę wejść i 3 miesiące po ślubie spakowałam walizkę i do mamy uciekłam :silly: i od tamtej pory mój mąż chyba lecytynkę zażywa bo nie zapomniał chyba ni razu wynieść koszy ze śmieciami i zrobić mi herbatkę wieczorem :side:

A wózeczek ładny tylko czy oby nie ma rączki zbyt blisko wózka? Nogami się wtedy na niego wchodzi

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #683522 przez Ania31
Zobaczyłam wasz zdjecia
Alliva super wygladasz. Fajny brzusio
My melange tez ekstra i jaki masz maly brzusio.
Fajne szczuple dziewczyny , tylko troche brzusio rosnie. A ja niestety sie cała roztyłam. :huh:

Na glukoze bede szla jescze raz a tak mi sie niechce bo mi kazała bo ostatnim razem troszke za wysoki poziom wyszedł po 2 godzinach i musze jeszcze raz sprawdzic

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683556 przez Alivva
Hej Ewka-Biedronka :) Zaglądaj,czytaj i pisz co tam u Ciebie :)

Monia-fajny wózeczek. Widzę,że x-landery maja powodzenie. Dużo lasek o nich pisze,poleca itd...

Ania-ja mam oba wózki uzywane :) Pierwszy bebe confort kupilam za dobrą cenę 1000zł a drugiego Roan'a dostałam ;) Z góry zakladałam,że kupie używany :) Do Filipa miałam nowy i po roku go sprzedałam za polowe ceny a ja nie lubię wydawac kasy na cos co mogę mieć za mniej :)
Taki troche żydek ze mnie :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #683560 przez niagara
Dzień dobry :)
Biedroneczko fajnie, że do nas zajrzałaś, pozdrawiam gorąco :)

A ja właśnie odpoczywam po wypoczynku nad morzem :) Wiem, że to brzmi trochę dziwnie, ale chyba przesadziliśmy trochę ze spacerkami wzdłuż plaży i dzisiaj trochę kiepsko się czuję :dry: Ale jak tu się powstrzymać, jak widoczki takie śliczne :laugh:

Te x-ladnery to fajne wózeczki, sama rozważałam zakup takiego, ale my z mężem juz podjęliśmy decyzję :)

Tak mówicie o tym praniu, a ja jeszcze nie zaczęłam :) Muszę o tym pomyśleć w najbliższej przyszłości :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #683568 przez Monika23083

Serku
w Lidlu do końca czerwca też są proszki Jelp po 24,99zł, tylko chyba mniejsze niż 2,4 kg. A z tą rączką w wózku to nie wiem nawet... :(

Ja byłam na ryneczku po truskawy i czereśnie - zgrzałam się jak świnia w ten upał, a i schody dały mi popalić - a mieszkam na 1 pietrze. Widzę, że zaczyna się u mnie " ufff-anie ciężkie" :laugh:

Iva wózek mi sie podoba, ale też się zastanawiam czy to nie za dużo kasy. Jeszcze trochę czasu jest i może rozejrzę się za używanym...ten z allegro nie ucieknie, a może trafi się coś fajnego, muszę jeszcze przejść się po komisach i poszperać na tablicy.pl.

Też bym chciała na rower, poczuć ten wiatr we włosach..hehe

11 lata 6 miesiąc temu #683570 przez Monika23083
Natalia zdjęcie boskie!!! super wyglądasz :)
oj, jakbym chciała choć 2 dni nad morzem pobyć...

11 lata 6 miesiąc temu #683574 przez Alivva
Hej Niagara :)
Nie dziwię się,że odpoczywasz :) Spacery i pewnie tez podróż ;)
Fota bajer i widoki i Ty i ta mega soooooooooooooooooooowa na bluzce :D
Kurcze jakie te nasze brzusie rózniaste ;)

Patrzylam własnie od kiedy ja tu z Wami jestem :) od 44strony a było to dnia 12.02.2013 :)

a nasza Villemo sie chyba na słonku wygrzewa z chlopcami,że tu do nas nie zagląda....

11 lata 6 miesiąc temu #683585 przez Ania31
Niagara super zdjecie, bardzo ładnie wygladasz. :)
Ja uciekłam własnie juz z ogrodu bo bylo mi zagoraco pomimo cienia. A poza tym zgłodnialam.
A co do prania to ja jeszcze żadnego nie zrobiłam :P . Czas leci trzeba bedzie sie tez juz zabrac za zakupy bo jescze duzo rzeczy nie mam kupionych

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683589 przez Nubi
Natalia noooo no nooo :D pieknie wyglądasz ;)
Ja wlasnie zjadlam peczek rzodkiewek z ogródka, takie ostre ze mnie szcypie jezyk konkretnie:p

Jestem mamAsią

11 lata 6 miesiąc temu #683605 przez Ania31
A tak wygladałam na poczatku maja. Juz brzuszek byl nie mały

11 lata 6 miesiąc temu #683608 przez Ania31
Kurcze niewgralo mi sie zdjecie. Niewiem czemu

11 lata 6 miesiąc temu #683616 przez Ania31
Spróbuje jeszcze raz pozniej
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #683618 przez Monika23083
Ania31 napisał:

Kurcze niewgralo mi sie zdjecie. Niewiem czemu

pewnie za duże, musisz zmniejszyć.

11 lata 6 miesiąc temu #683620 przez kocham_cie
hej dziewuszki:) upał upał... ufff jak dla mie to już troszkę za gorąco... Monia, tak jak ty zaczynam sapać i dyszeć po wyprawie do sklepu ;) dobrze że w pracy mam klime... choć wiem że z nią muszę uważać i wlączam tylko jak wychodzę z biura... kurcze a tak swoją drogą to wy mi tu o ogrodzie i wypoczywaniu na świeżym powietrzu a ja w pracy do 22 :dry: hihih a najlepsze jest to że zaczęłam o 14 i zjadałm już wszystko co miała na cały dzień... no ok zostało mi 6 suszonych śliwek i 6 suszonych moreli :silly: :silly: :silly:

Kinia a ty pojechałaś na wakację i Mikiego w domu zostawiłaś???

Natka wyglądasz na tym zdjęciu jakby Cię tam ktoś wkleił, taki piękny widok... a brzusio z Lenką okrąglutki :lol: supcio

Monia ten wózek co podałaś linka to Navington cadet, oglądałam na żywo i są naprawdę bardzo fajne... a tu jak chcesz to sobie poglądaj

a tu masz całą kolorystykę cadet.com.pl/

biedroneczko witaj kochana jak dobrze że się odezwałaś :kiss:

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #683622 przez kocham_cie
Ania Az się musiałam cofnąć do tego co napisałam wcześniej! myślałam że źle doczytałam ale nie... ty naprawdę o sobie piszesz że jesteś "duża" po czym wstawiasz fotkę na której widzę fajną zgrabą dziewycznę... oj wariatko wyglądasz świetnie:)

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka