BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu #682855 przez zuzuzanta
Ale tu dzisiaj mały ruch. Aż dziwne. Ja jutro rano idę zrobić test obciążenia glukozą. Trzymajcie kciuki żebym to wypiła.

Kasia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #682863 przez karolcia1919
wypralam dzis kolejna kupke ciuszkow;)
zostaly jeszcze dwie....

no ok wyprane są....ale kto to poprasuje??? ok 400 szt jeszcze takie malenkie...
ogolnie nie lubie prasowac;/

grrrr....no ale jak juz pojde na wolne z pracy to sie wezme za to ;)

juz sie doczekac wolnego nie moge....

11 lata 6 miesiąc temu #682870 przez agamo
Iva jak zwykle super wygladasz! wyglada jakbys brzusio miala doklejony Widac ze tylko Lusia rosnie nie ty!

Nubi teraz juz chyba tak dziewczynki przewazaja! a jak zaczynalysmy wypelniac tabelke to chlopaki prowadzili z taka przewaga i prosze jak sie obrocilo! A ciuszki super! wiesz buciki zawsze sa najslodsze Buciki i skarpetki to sa takie rzeczy ze mnie odrazu rozczulaja!

Iwonka u mie na mojego szkraba jak zasnie to nic nie dziala Chyba ze bym zjadla duuuzo czekoladek to wtedy sie ruszy a tak to nic nie da rady! Nawet jak brzuszkiem poruszam! No chyba ze bym sie polozyla na tym boku na ktorym on zasnal to wtedy moze sie ruszy zeby sie lepiej ulorzyc ale to jeden ruch i spi dalej! byleby mu zostalo :P hihihi

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #682873 przez Alivva
karolcia-ja mam to samo....ciuszki wyprane ale za prasowanie jak mam się wziąć....grrrrrr
teraz sobie tłumacze,że w takie upały to przecież obłęd :P będę to robiła w chłodniejsze dni :)

eee no i nie jestem rozebrana na fotach :) tzn nie do rosołu :P
Co 3 tygodnie robie takie same foty w galotkach od stroju i topie,żeby obserwować gdzie mi sie kg odkladają :P Na razie widać,że tylko brzuch i cycole :) ręce,i nogi jakby nietknięte ale z tego akurat sie cieszę :)

11 lata 6 miesiąc temu #682876 przez Nubi
agamo buciki na wszystkie baby dzialaja:) czy maleńkie czy ze szpilką:)

karolcia kiedy idziesz na to wolne? No i wiesz, tak od niedzieli prać to grzech :p 400 sztuk to sporo, pewnie jak bys lubiala prasowac po takiej dawce znienawidzilabys.
Jutro kupuje ta lovele i zaczynam pranie... Ah te ciuszki na suszarce... Loveeee ...

Jestem mamAsią

11 lata 6 miesiąc temu #682878 przez agamo
karolcia1919 napisał:

wypralam dzis kolejna kupke ciuszkow;)
zostaly jeszcze dwie....

no ok wyprane są....ale kto to poprasuje??? ok 400 szt jeszcze takie malenkie...
ogolnie nie lubie prasowac;/

grrrr....no ale jak juz pojde na wolne z pracy to sie wezme za to ;)

juz sie doczekac wolnego nie moge....

Karolcia mam tak jak ty kolejne pranie za soba Jeszcze mi pare zostalo I stoooos do prasowania ale tez sie wezme za to jak na urlop pojde Jeszcze miesiac i tez sie nie moge doczekac Szkoda ze macierzynskie nie trwa 2 lata albo najlepiej 3 lata :D ale dobrze by bylo!

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #682890 przez kocham_cie
hej babolce :lol: jaka cisza i spokój dziś na forum! myślałam że będę nadrabiała pól wieczoraku a tu tylko 2 strony :lol: pewnie wszytskie korzystają ze słoneczka, no oprocz biednej Agi w UK :(
Byłam dziś w kinie na KAC VEGAS ... no cóż widziałam dwie pierwsze częsci i chciałam zobaczyć 3 ale niestety okropnie sie zawiodłam :( nudy!!! a na dodatek nie umiałam wysiedzieć i po godzinie musiałm wyjść z sali na spacerek bo okropnie mnie kręgosłup bolał od tego siedzenia :dry:

Iva brzuszek z avatarka taki okrągły i duży jak piłeczka a jak stoisz to go prawie nie widać :blink: na koniec pokazesz wszystkie fotki od początku ok???

nubi ciuszki super słodkie, i wyglądają jak całkiem nowe!

karolcia mój Antek też miewa takie leniwe dni... ostatnio to jak cały dzień sie nie odzywał i w końcu wieczorem zaczął szaleć to aż się popłakałam :blink:

A wiecie co jest najlepsze że mój Antek to nie reaguje na sałodkie tylko na mięsko :lol: prawdziwy facet z niego :lol:

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #682892 przez karolcia1919
ja pracuje do konca lipca.... tzn najpierw urlop potem wracam na kilka dni a potem juz mnie tam nie zobacza ;D

widze ze nie tylko ja odkladam to na potem ...
kurde jak patrze na te ciuszki lub wezme jakies i przutule ...bo czesto tak juz sie doczekac nie moge...ten zapach ciuszkow i wg;)

a macie juz tak wszystko ??? bo ja jeszcze pare rzeczy...jutro ma przyjsc lozeczko bo zamowilam ;)

11 lata 6 miesiąc temu #682895 przez karolcia1919
a co do ruchow...to pokopal mnie troche i tez sie poplakalam...bo jakos mi tego brakowalo.
a teraz znow spi ;)

ale w nocy daje mi spac...chyba chce pokazac ze jest grzeczny i mam sie cieszyc ;)

11 lata 6 miesiąc temu #682899 przez kocham_cie
pranie pranie... ja się chyba wezmę za nie w sierpniu jak pójdę na urlop... bynajmniej czas mi jakoś szybciej będzie leciał :laugh:

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #682903 przez karolcia1919

11 lata 6 miesiąc temu #682904 przez kocham_cie
karolcia1919 napisał:

ja pracuje do konca lipca.... tzn najpierw urlop potem wracam na kilka dni a potem juz mnie tam nie zobacza ;D

widze ze nie tylko ja odkladam to na potem ...
kurde jak patrze na te ciuszki lub wezme jakies i przutule ...bo czesto tak juz sie doczekac nie moge...ten zapach ciuszkow i wg;)

a macie juz tak wszystko ??? bo ja jeszcze pare rzeczy...jutro ma przyjsc lozeczko bo zamowilam ;)

Wszytsko??? kurcze ja mam tylko ubranka :lol: w lipcu kupię pierdoły typu pościel, kocyki , rożki... wyprawkę dla siebie do szpitala, a w sierpniu kosmetyki dla młodego łóżeczko i wózek :lol: na wrzesień zostawię sobie rzeczy z serii niepotrzebne czyli leżaczke bujaczek, karuzela do łożeczka, i zabawki dla niemowląt

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #682919 przez karolcia1919
no prawie wszystko...stos ciuszkow;) pieluchy...pamersy..kosmetyki oprocz kilku np krem na odparzenia...kocyki ,reczniki,wanienke lozeczko wozek to mam itp.dla siebie mam 2koszule reczniki zel majtki mam...jeszcze musze kupic torbe bo nie mam...

11 lata 6 miesiąc temu #682926 przez kocham_cie
karolcia1919 napisał:

no prawie wszystko...stos ciuszkow;) pieluchy...pamersy..kosmetyki oprocz kilku np krem na odparzenia...kocyki ,reczniki,wanienke lozeczko wozek to mam itp.dla siebie mam 2koszule reczniki zel majtki mam...jeszcze musze kupic torbe bo nie mam...

oooo zapomniałam o pieluszkach, papmersach i wanience... nie mówiąc o butelkach i smoczkach- tego też nie mam

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #682930 przez karolcia1919
a no ja smoczusia mam i butelki ;)

a co do zabawek to nie mam....ale ja to raczej na poczatek zakupie z kilka sztuk..bo po co wicej.pewnie i tak duzo dostanie ;)
choc jak mnie pytaja co chce mowie ze pamersy...bo tego nigdy za wiele ...

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka