- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- zuzuzanta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
zostaly jeszcze dwie....
no ok wyprane są....ale kto to poprasuje??? ok 400 szt jeszcze takie malenkie...
ogolnie nie lubie prasowac;/
grrrr....no ale jak juz pojde na wolne z pracy to sie wezme za to
juz sie doczekac wolnego nie moge....
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Nubi teraz juz chyba tak dziewczynki przewazaja! a jak zaczynalysmy wypelniac tabelke to chlopaki prowadzili z taka przewaga i prosze jak sie obrocilo! A ciuszki super! wiesz buciki zawsze sa najslodsze Buciki i skarpetki to sa takie rzeczy ze mnie odrazu rozczulaja!
Iwonka u mie na mojego szkraba jak zasnie to nic nie dziala Chyba ze bym zjadla duuuzo czekoladek to wtedy sie ruszy a tak to nic nie da rady! Nawet jak brzuszkiem poruszam! No chyba ze bym sie polozyla na tym boku na ktorym on zasnal to wtedy moze sie ruszy zeby sie lepiej ulorzyc ale to jeden ruch i spi dalej! byleby mu zostalo hihihi
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
teraz sobie tłumacze,że w takie upały to przecież obłęd będę to robiła w chłodniejsze dni
eee no i nie jestem rozebrana na fotach tzn nie do rosołu
Co 3 tygodnie robie takie same foty w galotkach od stroju i topie,żeby obserwować gdzie mi sie kg odkladają Na razie widać,że tylko brzuch i cycole ręce,i nogi jakby nietknięte ale z tego akurat sie cieszę
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
karolcia kiedy idziesz na to wolne? No i wiesz, tak od niedzieli prać to grzech 400 sztuk to sporo, pewnie jak bys lubiala prasowac po takiej dawce znienawidzilabys.
Jutro kupuje ta lovele i zaczynam pranie... Ah te ciuszki na suszarce... Loveeee ...
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
wypralam dzis kolejna kupke ciuszkow;)
zostaly jeszcze dwie....
no ok wyprane są....ale kto to poprasuje??? ok 400 szt jeszcze takie malenkie...
ogolnie nie lubie prasowac;/
grrrr....no ale jak juz pojde na wolne z pracy to sie wezme za to
juz sie doczekac wolnego nie moge....
Karolcia mam tak jak ty kolejne pranie za soba Jeszcze mi pare zostalo I stoooos do prasowania ale tez sie wezme za to jak na urlop pojde Jeszcze miesiac i tez sie nie moge doczekac Szkoda ze macierzynskie nie trwa 2 lata albo najlepiej 3 lata ale dobrze by bylo!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Byłam dziś w kinie na KAC VEGAS ... no cóż widziałam dwie pierwsze częsci i chciałam zobaczyć 3 ale niestety okropnie sie zawiodłam nudy!!! a na dodatek nie umiałam wysiedzieć i po godzinie musiałm wyjść z sali na spacerek bo okropnie mnie kręgosłup bolał od tego siedzenia
Iva brzuszek z avatarka taki okrągły i duży jak piłeczka a jak stoisz to go prawie nie widać na koniec pokazesz wszystkie fotki od początku ok???
nubi ciuszki super słodkie, i wyglądają jak całkiem nowe!
karolcia mój Antek też miewa takie leniwe dni... ostatnio to jak cały dzień sie nie odzywał i w końcu wieczorem zaczął szaleć to aż się popłakałam
A wiecie co jest najlepsze że mój Antek to nie reaguje na sałodkie tylko na mięsko prawdziwy facet z niego
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
widze ze nie tylko ja odkladam to na potem ...
kurde jak patrze na te ciuszki lub wezme jakies i przutule ...bo czesto tak juz sie doczekac nie moge...ten zapach ciuszkow i wg;)
a macie juz tak wszystko ??? bo ja jeszcze pare rzeczy...jutro ma przyjsc lozeczko bo zamowilam
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a teraz znow spi
ale w nocy daje mi spac...chyba chce pokazac ze jest grzeczny i mam sie cieszyc
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja pracuje do konca lipca.... tzn najpierw urlop potem wracam na kilka dni a potem juz mnie tam nie zobacza ;D
widze ze nie tylko ja odkladam to na potem ...
kurde jak patrze na te ciuszki lub wezme jakies i przutule ...bo czesto tak juz sie doczekac nie moge...ten zapach ciuszkow i wg;)
a macie juz tak wszystko ??? bo ja jeszcze pare rzeczy...jutro ma przyjsc lozeczko bo zamowilam
Wszytsko??? kurcze ja mam tylko ubranka w lipcu kupię pierdoły typu pościel, kocyki , rożki... wyprawkę dla siebie do szpitala, a w sierpniu kosmetyki dla młodego łóżeczko i wózek na wrzesień zostawię sobie rzeczy z serii niepotrzebne czyli leżaczke bujaczek, karuzela do łożeczka, i zabawki dla niemowląt
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no prawie wszystko...stos ciuszkow;) pieluchy...pamersy..kosmetyki oprocz kilku np krem na odparzenia...kocyki ,reczniki,wanienke lozeczko wozek to mam itp.dla siebie mam 2koszule reczniki zel majtki mam...jeszcze musze kupic torbe bo nie mam...
oooo zapomniałam o pieluszkach, papmersach i wanience... nie mówiąc o butelkach i smoczkach- tego też nie mam
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do zabawek to nie mam....ale ja to raczej na poczatek zakupie z kilka sztuk..bo po co wicej.pewnie i tak duzo dostanie
choc jak mnie pytaja co chce mowie ze pamersy...bo tego nigdy za wiele ...