BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu #682023 przez Ania31
kocham_cie napisał:

agamo napisał:

ps. Madzia sper ciuszki we wszystkich kolorach teczy U mnie nie wiem jakim cudem ale dominuje blekit :P a tak nigdy za niebieskim nie bylam! Sama kupowalam nie wiele blekitu ale i szarosci granaty czy ziemne zielenie Ale podostawalam praktycznie same blekity. Jak robilam pranie to chyba dwa razy zalodowywalam sam blekit!

no właśnie dlatego je kupiłam, bo u mnie też jakoś tak beżowo- niebiesko się zrobiło w rzeczach dla Antka :silly:

Przez jakis czas wogóle nie mogłam wejsc na forum, niewiem dlaczego ale juz jest ok.
Śliczne ciuszki, a ten tygrysek rewelacja :)

Alliva: śliczny wózek, bardzo mi sie podoba ja mam jasno szary.

Merry: Witam na forum. A bedziesz miala dziewczynke czy chlopczyka?

Własnie była u mnie kolezanka z pracy i pokazywała mi zdjecia i filmiki z integracji bo ostatnio mielismy, oczywiscie nie było mnie na niej, ale sie usmaialm. Fajna zabawe mieli :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #682024 przez Alivva
Dziękuję dziewczynki :)
Mi tez się podoba :) Oglądałam je jeszcze w ciąży z Filipem ale zdecydowałam sie na bebe confort a teraz mam je oba :) różnia sie tym,że ten (Roan marita) ma ciut wieksze pompowane koła,spacerówka rozkładana na płasko i najwieksza na rynku gondolkę więc jeśli Lusia wyrośnie z gondoli bebe confort to pojeździ jeszcze w tej :) Z resztą-będziemy jeździc na zmiane pewnie bo...."kto bogatemu zabroni" hahahaha

Zachęcona propozycjami-zmienilam avataarek ;)

11 lata 6 miesiąc temu #682030 przez Ania31
W końcu zmierzyłam swój brzuch. Mam 106 cm :) Myslalam ze bedzie gorzej ale najlepiej tez nie jest

11 lata 6 miesiąc temu #682031 przez agamo
Iva piękny wózek mnie sie tez bardzo podoba i szczerze chyba bardziej niż ten pierwszy! Moze dlatego ze w rozach tez nie gustuje! ( pewnie do czasu kiedy bede w ciazy z corunia, bo blekitow tez nie lubialam a tu proszę)! Wiesz czasami w życiu jest tak ze trzeba przejść przez wiele by stać sie takimi jakimi sie jest teraz! Ja tez wielu rzeczy które mi sie przytrafiło największym wrogom bym nie zyczyla ale pewnie dzięki temu jestem teraz kim jestem i moje życie ulorzylo sie tak a nie inaczej! Grunt ze wyszlysmy na ludzi! A jak! :)

Hej Mery przepraszam ze tak późno witam ale tak dużo miałam do nadrobienia przez jeden dzien ze kompletnie zapomnialam sie przywitać! Mam nadzieje ze ci sie tu spodoba i juz z nami zostaniesz! Aaaa zapomnialam dodać wpisowe 50 zł. :p hehehehe

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #682032 przez iwonta_kg
Iva śliczny wózek :) ja nie moge sie doczekac kiedy rozpakuje swój :)

Madzia śliczne kolorowe ciuszki :)

U mnie Kacperek dalej skacze :)

Dzwonila do mnie dzis koleżanka że jej siostra urodziła dużo za wcześnie wcześniaka... Ale nie będę o tym pisać bo mialo nie byc takich tematów :-/ Sorry...

Alez sie nudze! W telewizji nic nie ma... Lapka mąż przechwycił... Nuuuuuda!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 6 miesiąc temu #682042 przez agamo
Zarcik oczywiście ze wpisowym zeby nie było!

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #682051 przez kocham_cie
agamo napisał:

no no jak tu się komuś dowcip wyostrza :silly: hihihi napisałabym szalona... ale już Ci to dziś pisałam :silly: a ty paskudo miałaś iść na urlop od sierpnia a teraz piszesz o połowie lipca??? zostawisz mnie tak w mojej niedoli i będę musiała wstawać sama :S

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #682052 przez iwonta_kg
agamo napisał:

No no :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 6 miesiąc temu #682055 przez Nubi
agamo napisał:

Juz sie zastanawialam czy mi sie upieklo czy co :lol: :silly:

Witaj Mery :blink:
Iva wozek mi tez sie bardzo spodobal, a avatara oczywiscie chwale ;)
Agamo lipiec tuz tuz, a wrzesien to mozna powiedziec za pasem, niedlugo potrzymamy na raczkach maleństwa :woohoo:
Dzis czytalam na tej stronie o 29 tygodniu... Czekam az bede miala sny o Zosi, teraz nie mam zadnych... Przeczytalam tez ze dzidzie w tym czasie tez juz maja sny...lub wspomnienia... :)

Jestem mamAsią

11 lata 6 miesiąc temu #682059 przez kocham_cie
Merry

Magda M

Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #682062 przez Alivva
Nubi napisał:

agamo napisał:

Juz sie zastanawialam czy mi sie upieklo czy co :lol: :silly:

hahaha dobre :D

11 lata 6 miesiąc temu #682064 przez kocham_cie
Iwonka ja tyż umieram z nudów.. wogóle prawie cały dzień dziś przeleżałam bo mam jakiegoś lenia, i pewnie dlatego mnie tak tan kręgosłup boli :huh: oj biedna ta nasza Izunia która ciągla musi leżeć :( któraś jeszcze ma nakaz leżenia??? Nefeli jak u Ciebie???

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #682072 przez agamo
Madzia ups chyba cos albo ja pokrecilam albo ty! A wiec macierzyński zaczynam 16 sierpnia a przed biorę urlop wypoczynkowy tj od 14 lipca sie wczasuje w pokoju :p hehe Nie dałabym rady pracować do połowy sierpnia bo jak Moj mały zdecydowalby sie urodzić dwa tygodnie przed terminem to bym musiała na lotnisku rodzic albo co gorsza na samolocie! A tak bardzo na darmowych biletach mi nie zalerzy! O ile wogole bym dostała! Także chyba zostanę ta paskuda i biedulo zostawie cie sama:( ale nadal bede wspierać! Słowo ciezaroweczki!

Kurcze nubi a jeszcze jakieś zaległe z odsetkami mogłabym naliczyć a tak sie wygadalam! Cholerka!

Humor mi dopisuje bo jutro i pojutrze wooooolne!!!! :) wkoncu weekend od chyba miesiąca wolny! Wiec wesolutko!

Iva z tym avatarkiem to wyglada jakbys z netu sciagla! Super! Ja póki co słyszę narazie obietnice przed sesja! Zobaczymy czy uda mi sie ciążę donosić zanim moj mezulek sie zbierze zeby mnie pofotografowac! I ładnie sie dałam namówić na zmianę body w aparacie a wiesniak prędzej sie zbiera za focenie samolotów niż mnie! Ja głupia!

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #682074 przez agamo
Dobra laseczki lecę spać Koniec mojego biadolenia. Miłych snów! Dobranoc!

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #682076 przez Nubi
Dobranoc
Chyba pierwszy raz wyczulam czkawke Zochy! Ale biedulka podskakuje :D

Jestem mamAsią

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka