- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

glukoze przezylam i po niej poszlam na lody i pepsi a teraz siedze nad kanapeczkami z serkiem zoltym ogoreczkiem i szczypiorkiem. mniam

akina tez mi sie smiac chce jak pomysle o dwoch wariatkach w srodku nocy polujacych na myszy ale wspolczuje bo pewnie reagowalabym podobnie

pyzaura jak nie masz ochoty isc to pewnie bedziesz sie dobrze bawic bo zazwyczaj tak jest:)
do mnie tez niedokonca dociera ze za niedlugo z brzuszka sie corcia wykluje. uwierze jak zobacze

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ciekawe jak sloneczko, dotarla juz do tej Szczawnicy?
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Uwaga

Kto da więcej?

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Natalia pozytywnie zazdroszczę wyjazdu nad morze. My byliśmy w weekend majowy, ale chętnie wyskoczyłabym jeszcze raz. Z tym, że jest to nierealne, bo to ponad 700 km w jedną stronę. 300 km, to jeszcze jakoś ujdzie, ale 700 odpada.
Wczoraj urodziła kolejna moja koleżanka. Na świecie pojawił się Mikołaj. I synuś i mama czują się wspaniale. Poród bez komplikacji - to tak dla podniesienia nas wszystkich na duchu.
Ivonta jak tylko mąż wróci do domu, to każę sobie zmierzyć obwód brzucha. Mam nadzieję, że mąż pamięta ile było poprzednio, bo nie chce mi się przegrzebywać forum w poszukiwaniu wpisów kiedy ostatnio miałyśmy akcję zbiorowego mierzenia

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Iva brzunio piękny! Kto ci takie serducho walnal? Bo ja sama z tej strony bym sobie nie dała radę! Najsmieszniejsze jest to ze jak leze i prawa ręka proboje sobie posmarowac pod brzuchem z lewej to juz nie daje rady

Iwonka sie rozszalala z tymi podpisami!
Serku Bogus kontra Kacperek póki co 0:2 dla Kacperka Pytałam mamy i powiedziała ze jej sie z kojarzy bo u nas na wsi jest Bogus listonosz! Heheh Moze dzisiaj zrobie debatę u teściów i zobaczymy jaki wynik!
Eh tyle zeczy chciałam napisać i z tego natłoku pracy juz sama nie wiem co!

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Po tym jak odwiedzilam i poczytalam sroke to odlozylam kremy na cycki i krem na brzuch i smaruje rosmanowska oliwka albo balsamem 3/4 razy dziennie, teraz brzuch mi juz nie rosnie tak nagle jak przez maj w 2 tyg przybyl 25 cm i wtedy panikowalam, bo ta skora taka czerwona sie robila. Iwonka nie przejmuj sie ze rozstepy sa, moja kuzynka tez miala a teraz jakos nie sa widoczne jak mi pokazywala. A pogoda sie nie doluj, tak szybko sie zmienia ze jeszcze mozesz sie cieszyc dzis upalem
Ciekawe jak sloneczko, dotarla juz do tej Szczawnicy?
no dobra jest ta rossmanowska oliwka, ja ją stosuję od początku i póki co problemu nie mam, jeszcze mnie brzuch nie swędział też. Wczoraj odkryłam jej zbawienny wplyw na włosy, nałozyłam odrobinę na całej długości i po 2 godzinach umyłam włosy, ale był miękkie i super nawilzone. Żaden inny olej jeszcze mi ich tak nie zmiękczył...i że dopiero teraz postanowiłam jej uzyć na głowę

u mnie w pasie 96cm

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Hej dziewczyny No normalnie nie mogłam was nadrobić tak dopisałyscie przedwczoraj wieczorem i wczoraj. a u mnie w pracy wkur.... mnie na maksa ze nawet nie miałam czasu ze tak powiem sobie pierdnac! Dzisiaj podobnie i najlepsze ze jak zaczęłam od 6.30 to przerwę bede pewnie mieć gdzieś koło 13.30 ja mi sie uda a o 3 do domu No i jestem wściekła ze szok! Chyba gnoji pozabijam! Ale nie bede sie tu wyzywać!
Iva brzunio piękny! Kto ci takie serducho walnal? Bo ja sama z tej strony bym sobie nie dała radę! Najsmieszniejsze jest to ze jak leze i prawa ręka proboje sobie posmarowac pod brzuchem z lewej to juz nie daje rady
Serku Bogus kontra Kacperek póki co 0:2 dla Kacperka Pytałam mamy i powiedziała ze jej sie z kojarzy bo u nas na wsi jest Bogus listonosz! Heheh Moze dzisiaj zrobie debatę u teściów i zobaczymy jaki wynik!
Mi sie bardzo podoba imię Kacper

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
W moim przypadku gdyby Janek był dziewczynką nosiłby imię Joanna:)
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zmierzyłam brzuch
Uwaga103cm
![]()
![]()
![]()
![]()
Kto da więcej?![]()
![]()
Ja dam więcej i to dużo więcej
115

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ivonta jak tylko mąż wróci do domu, to każę sobie zmierzyć obwód brzucha. Mam nadzieję, że mąż pamięta ile było poprzednio, bo nie chce mi się przegrzebywać forum w poszukiwaniu wpisów kiedy ostatnio miałyśmy akcję zbiorowego mierzenia
.
Musisz sobie gdzieś to zapisywać

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agamo napisał:
Hej dziewczyny No normalnie nie mogłam was nadrobić tak dopisałyscie przedwczoraj wieczorem i wczoraj. a u mnie w pracy wkur.... mnie na maksa ze nawet nie miałam czasu ze tak powiem sobie pierdnac! Dzisiaj podobnie i najlepsze ze jak zaczęłam od 6.30 to przerwę bede pewnie mieć gdzieś koło 13.30 ja mi sie uda a o 3 do domu No i jestem wściekła ze szok! Chyba gnoji pozabijam! Ale nie bede sie tu wyzywać!
Mi sie bardzo podoba imię KacperJak jescze niewiedzialam ze bedzie dziewczynka a brdzo chcialam miec chłopca to miał miec tak na imię, no ale Kacperka nie bedzie. Za to bedzie Natali chyba bo moj maz corac czesciej nazywa córcie oliwia tez ładnie. A wam jakie imie sie bardziej podooba?
A co sądzicie o imieniu KRYSTIANEK?