BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #681503 przez iwonta_kg
Natka od razu ci mowie że molo jest juz płatne :) zawsze dopiero w lipcu stawiali bramkę a w tym roku jakos szybciej.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #681504 przez paulinka.k22
Nubi napisał:

Inna wieś też dobra ;p

Też prawda :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #681515 przez kalina
:) u mnie juz duszno jak nie wiem i sloneczko grzeje od samego rana :laugh:

glukoze przezylam i po niej poszlam na lody i pepsi a teraz siedze nad kanapeczkami z serkiem zoltym ogoreczkiem i szczypiorkiem. mniam :D

akina tez mi sie smiac chce jak pomysle o dwoch wariatkach w srodku nocy polujacych na myszy ale wspolczuje bo pewnie reagowalabym podobnie :lol: dobrze ze jeszcze nie placiliscie. za takie warunki to jeszcze z ceny powinni zejsc bo o takich atrakcjach raczej was nie informowali

pyzaura jak nie masz ochoty isc to pewnie bedziesz sie dobrze bawic bo zazwyczaj tak jest:)

do mnie tez niedokonca dociera ze za niedlugo z brzuszka sie corcia wykluje. uwierze jak zobacze :)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 10 miesiąc temu #681516 przez iwonta_kg
Ja mam i rozstepy i brzuch mnie swedzi... Szczególnie w nocy! Te kremy nic nie dają :( pogoda do bani dzisiaj. Szare niebo, wiatr i 18 stopni.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #681522 przez Nubi
Po tym jak odwiedzilam i poczytalam sroke to odlozylam kremy na cycki i krem na brzuch i smaruje rosmanowska oliwka albo balsamem 3/4 razy dziennie, teraz brzuch mi juz nie rosnie tak nagle jak przez maj w 2 tyg przybyl 25 cm i wtedy panikowalam, bo ta skora taka czerwona sie robila. Iwonka nie przejmuj sie ze rozstepy sa, moja kuzynka tez miala a teraz jakos nie sa widoczne jak mi pokazywala. A pogoda sie nie doluj, tak szybko sie zmienia ze jeszcze mozesz sie cieszyc dzis upalem :)

Ciekawe jak sloneczko, dotarla juz do tej Szczawnicy?

Jestem mamAsią

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #681543 przez niagara
Zmierzyłam brzuch :ohmy:
Uwaga :ohmy: 103cm :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol:
Kto da więcej? :lol: :lol: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #681545 przez zuzuzanta
U nas od rana upał. W nocy młody musiał jakoś dziwnie się ułożyć i zaczęło mi być strasznie duszno. Normalnie tchu nie mogłam złapać. Krążyłam od okna do okna i próbowałam się uspokoić. W końcu w pozycji półsiedzącej zaczęłam czytać i udało mi się zasnąć. Podsumowując - noc koszmar. I pewnie będzie już tak coraz częściej.
Natalia pozytywnie zazdroszczę wyjazdu nad morze. My byliśmy w weekend majowy, ale chętnie wyskoczyłabym jeszcze raz. Z tym, że jest to nierealne, bo to ponad 700 km w jedną stronę. 300 km, to jeszcze jakoś ujdzie, ale 700 odpada.
Wczoraj urodziła kolejna moja koleżanka. Na świecie pojawił się Mikołaj. I synuś i mama czują się wspaniale. Poród bez komplikacji - to tak dla podniesienia nas wszystkich na duchu.
Ivonta jak tylko mąż wróci do domu, to każę sobie zmierzyć obwód brzucha. Mam nadzieję, że mąż pamięta ile było poprzednio, bo nie chce mi się przegrzebywać forum w poszukiwaniu wpisów kiedy ostatnio miałyśmy akcję zbiorowego mierzenia :laugh: .

Kasia

11 lata 10 miesiąc temu #681560 przez agamo
Hej dziewczyny No normalnie nie mogłam was nadrobić tak dopisałyscie przedwczoraj wieczorem i wczoraj. a u mnie w pracy wkur.... mnie na maksa ze nawet nie miałam czasu ze tak powiem sobie pierdnac! Dzisiaj podobnie i najlepsze ze jak zaczęłam od 6.30 to przerwę bede pewnie mieć gdzieś koło 13.30 ja mi sie uda a o 3 do domu No i jestem wściekła ze szok! Chyba gnoji pozabijam! Ale nie bede sie tu wyzywać!

Iva brzunio piękny! Kto ci takie serducho walnal? Bo ja sama z tej strony bym sobie nie dała radę! Najsmieszniejsze jest to ze jak leze i prawa ręka proboje sobie posmarowac pod brzuchem z lewej to juz nie daje rady :)

Iwonka sie rozszalala z tymi podpisami!

Serku Bogus kontra Kacperek póki co 0:2 dla Kacperka Pytałam mamy i powiedziała ze jej sie z kojarzy bo u nas na wsi jest Bogus listonosz! Heheh Moze dzisiaj zrobie debatę u teściów i zobaczymy jaki wynik!

Eh tyle zeczy chciałam napisać i z tego natłoku pracy juz sama nie wiem co! :(

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #681562 przez Ania31
A ja nie moge znalezc centymetra, kurcze gdzie on sie podział. A tak bardzo jestem ciekawa ile mierzy mój brzuchol :) Ale cos mi sie wydaje ze pobije rekord :lol: Jak sie zmierze to napisze. Teraz zaraz wychodze na zakupki :) Jak wróce to napisz co ciekwego upolowałam :)

11 lata 10 miesiąc temu #681567 przez Monika23083
Nubi napisał:

Po tym jak odwiedzilam i poczytalam sroke to odlozylam kremy na cycki i krem na brzuch i smaruje rosmanowska oliwka albo balsamem 3/4 razy dziennie, teraz brzuch mi juz nie rosnie tak nagle jak przez maj w 2 tyg przybyl 25 cm i wtedy panikowalam, bo ta skora taka czerwona sie robila. Iwonka nie przejmuj sie ze rozstepy sa, moja kuzynka tez miala a teraz jakos nie sa widoczne jak mi pokazywala. A pogoda sie nie doluj, tak szybko sie zmienia ze jeszcze mozesz sie cieszyc dzis upalem :)

Ciekawe jak sloneczko, dotarla juz do tej Szczawnicy?

no dobra jest ta rossmanowska oliwka, ja ją stosuję od początku i póki co problemu nie mam, jeszcze mnie brzuch nie swędział też. Wczoraj odkryłam jej zbawienny wplyw na włosy, nałozyłam odrobinę na całej długości i po 2 godzinach umyłam włosy, ale był miękkie i super nawilzone. Żaden inny olej jeszcze mi ich tak nie zmiękczył...i że dopiero teraz postanowiłam jej uzyć na głowę:)

u mnie w pasie 96cm :)

11 lata 10 miesiąc temu #681570 przez Ania31
agamo napisał:

Hej dziewczyny No normalnie nie mogłam was nadrobić tak dopisałyscie przedwczoraj wieczorem i wczoraj. a u mnie w pracy wkur.... mnie na maksa ze nawet nie miałam czasu ze tak powiem sobie pierdnac! Dzisiaj podobnie i najlepsze ze jak zaczęłam od 6.30 to przerwę bede pewnie mieć gdzieś koło 13.30 ja mi sie uda a o 3 do domu No i jestem wściekła ze szok! Chyba gnoji pozabijam! Ale nie bede sie tu wyzywać!

Iva brzunio piękny! Kto ci takie serducho walnal? Bo ja sama z tej strony bym sobie nie dała radę! Najsmieszniejsze jest to ze jak leze i prawa ręka proboje sobie posmarowac pod brzuchem z lewej to juz nie daje rady :)

Serku Bogus kontra Kacperek póki co 0:2 dla Kacperka Pytałam mamy i powiedziała ze jej sie z kojarzy bo u nas na wsi jest Bogus listonosz! Heheh Moze dzisiaj zrobie debatę u teściów i zobaczymy jaki wynik!

Mi sie bardzo podoba imię Kacper :) Jak jescze niewiedzialam ze bedzie dziewczynka a brdzo chcialam miec chłopca to miał miec tak na imię, no ale Kacperka nie bedzie. Za to bedzie Natali chyba bo moj maz corac czesciej nazywa córcie oliwia tez ładnie. A wam jakie imie sie bardziej podooba?

11 lata 10 miesiąc temu #681577 przez Monika23083
Ania mnie się Natalia bardzo podoba, tym bardziej, że chyba teraz nie jst takie popularne, przynajmniej żadnej małej Natalii nie znam. Za to Oliwek jest sporo, ale to też urocze imię.

W moim przypadku gdyby Janek był dziewczynką nosiłby imię Joanna:)

11 lata 10 miesiąc temu #681656 przez Villemo
niagara napisał:

Zmierzyłam brzuch :ohmy:
Uwaga :ohmy: 103cm :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol:
Kto da więcej? :lol: :lol: :lol:

Ja dam więcej i to dużo więcej

115

:ohmy: :cheer: :huh:

11 lata 10 miesiąc temu #681689 przez iwonta_kg
zuzuzanta napisał:

Ivonta jak tylko mąż wróci do domu, to każę sobie zmierzyć obwód brzucha. Mam nadzieję, że mąż pamięta ile było poprzednio, bo nie chce mi się przegrzebywać forum w poszukiwaniu wpisów kiedy ostatnio miałyśmy akcję zbiorowego mierzenia :laugh: .

Musisz sobie gdzieś to zapisywać :laugh: ja zaczynałam z 60 cm :blush:

11 lata 10 miesiąc temu #681691 przez iwonta_kg
Ania31 napisał:

agamo napisał:

Mi sie bardzo podoba imię Kacper :) Jak jescze niewiedzialam ze bedzie dziewczynka a brdzo chcialam miec chłopca to miał miec tak na imię, no ale Kacperka nie bedzie. Za to bedzie Natali chyba bo moj maz corac czesciej nazywa córcie oliwia tez ładnie. A wam jakie imie sie bardziej podooba?

A co sądzicie o imieniu KRYSTIANEK?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka