- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

A z tymi myszami to szkoda gadać

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
mój odpowiedzialny partner jak pojechał wczoraj do tego wrocławia (mial byc dzis o 7 rano) tak do tej pory go nie ma i nie raczyl sie nawet odezwac!nie odb tel w koncu moja szwagierka zadzwoniła do ich brata ciotecznego bo znim pojechal i powiedzial ze popsul mu sie tel i nie moze odbierac rozmow a i ze bedzie za 2h...wyobrazacie sobie w jakiej ja musze byc zlosci?boje sie ze go zabije jak wroci!!!najlepsze ze zaprosil ON gosci a ja zadnych zakupow w domu bałagan miał poznosic stoły pomalowac taras dzis.gdyby nie to ze to moja rodzina ma przyjsc to bym powiedziala R sobie olał wybaczcie gosciny nie ma i on by sie tlumaczyl a teraz ja mam wszystko na glowie jak zwykle...od kiedy jestem w ciazy poprzewracało mu sie w głowie boje sie ze bede zalowac ze sie zdecydowałam na dziecko (z tym czlowiekiem) choc bardzo je juz kocham
aliwa jak ja ci zazdroszcze ze jestes taka niezalezna ze dajesz sobie sama rade ze wszystkim i nie musisz sie szarpac z facetem a nie jak ja w tej chwili po czesci jestem od niego uzalezniona bo on dobrze wie ze z brzuchem za wiele nie moge zwlaszcza ze mialam ciaze zagrozona i musze bardziej uwazac na siebie
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
papi nie dziwie ci sie ze masz nerwa bo jak mu sie zepsul tel to przeciez mogl pozyczyc i dac znac ze bedzie pozniej. moj wiecznie o to zrywa bo zapomina naladowac telefonu a jak dluzej zostaje w pracy i nie moge sie dodzwonic do niego to nie rozumie ze sie denerwuje i mam czarne scenariusze przed oczami.
eh gorzej jak z dziecmi bo im przynajmniej mozna dac na tylek a mezowi nie bede fundowac przyjemnosci:)
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A propo Twojego ukochanego to też chciałabym Cie "uspokoić", niektorzy faceci poprostu są bardziej niedomajdani niż ich rozkojarzone partnerki w ciąży, tak na nich wpływa świadomość stania się głową rodziny

A jak to Twoja rodzina to zagoń ich do pomocy, wspólne kucharzenie zbliża a wymówke masz

Edit
Tak Kalina, mój też ostatnio dostał ochrzan, wracał w nocy do siebie i o 4 rano jak zadzwonilam czy dojechal on jeszcze byl w trasie, nagle nas rozlaczylo, napisalam sms zeby dal mi znac co sie stalo, zadzwonil do mnie dopiero o 2 popoludniu.
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
My juz w drodze
Zycze wszystkim mamusiom udanego weekendu
odezwe sie jak tylko bede miala taka mozliwozc
Bezpiecznej podróży i dobrej zabawy

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

po kinie do pracy na godzinę a potem urodziny do szwagra:D
Dziś jedzie do mnie na noc siostra

Mamy sobie zrobić mega kolacje

Miłego weekendu

Pozdrawiam

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Ode mnie nad morze do Władysławowa (bo w te rejony mam najbliżej) z jakeś 400 km., w tym roku odpuszczę już takie podróże

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Imię Krystianek ładnie ale bardzo kojarzy mi sie z synem znajomego który jest tak samolubny i egoistyczny ze niestety zle mi sie kojarzy!
Co do brzucha to moj ma 102 cm W pracy wiecznie mi dogadywali ze brzucha nie mam tak teraz pytaja ile jeszcze zamierzam pracować?! Heheh sie im pozmienialo nagle!
A z myszami tez kiedyś miałam juz do czynienia na własnej skórze jak mieliśmy w domu remont jak jeszcze u mamy mieszkałam i śpiąc na wznak cos mnie po krzyzach zaczęło smyrac! Miałam szerokie spodnie pizamowe wiec przez spodnie zlapalam myszysko Ona wariowala pod moja ręka jak szalona a ja sie darlam Mamooo mam mysz! W środku nocy ona przyspiona nie wiedziala o co chodzi zapaliła światło wzięła ręcznik i stwierdziła ze ja będzie łapać w ręcznik! Ja ja wypuscilam ale i tak uciekła! Ale akcja wyglądała jak z komedi! Do tej pory sie z tego śmiejemy! A moja babcia przez chyba miesiąc po tej akcji trzepala pościel przed spaniem! Ale wtedy był ubaw!
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ps. ja w pasie teraz jak miezyłam po jedzeniu mam 91 cm
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A co do facetów to czasami tak bywa ze nas wkurzaja okropnie. Mój to mnie denerwuje spoznialstwem. Dzwonie do niego o ktorej bedzie a on odpowiada za 15 min. A tu godzina i go nie ma. Szlek mnie wtedy trafia bo okreslil by sie dokladnie. I on tak ma caly czas, takze juz wiem ze jak mowi bede za 5 min to daje mu przynajmniej pól godziny. Ale jakos dajemy rade, raz jest lepiej raz gorzej ale ogólnie nie moge narzekac. My jestemy juz razem 14 lat, i prawie 7 lat po ślubie. Niektorzy mowia ze to nie jest normalne zeby tak dlugo z kims byc, ale jak nam sie układa to tylko sie cieszyc.
Iwona: Krystian bardzo ładne imie, moj maz ma tak na imie ale zawsze mi sie podobało
Akina : A co to za kosmetyki co piszesz ze sie nimi smarujesz? gdzie je kupujesz? A drogie sa? Bo ja uzywam perfecta mama, jak na razie nie mam rozstepow oby tak dalej