- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Madzia to bylo juz dawnooo chyba z 10 lat temu i nie wiem czemu nie wrzeszczalam na cale gardlo Chyba musialam byc bardzo przymulona Zreszta jak o tym mysle to tez mi sie wydaje ze normalnie to bym wyskoczyla z lozka i krzyczala w nieboglosy Ale chyba szoku bylam ze wogole udalo mi sie ja zlapac! bo w normalnych warunkach niesadze bym ja zlapala! ale takie przezycie do konca zycia sie zapamieta!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- Otrzymane podziękowania: 0
A z myszami tez kiedyś miałam juz do czynienia na własnej skórze jak mieliśmy w domu remont jak jeszcze u mamy mieszkałam i śpiąc na wznak cos mnie po krzyzach zaczęło smyrac! Miałam szerokie spodnie pizamowe wiec przez spodnie zlapalam myszysko Ona wariowala pod moja ręka jak szalona a ja sie darlam Mamooo mam mysz! W środku nocy ona przyspiona nie wiedziala o co chodzi zapaliła światło wzięła ręcznik i stwierdziła ze ja będzie łapać w ręcznik! Ja ja wypuscilam ale i tak uciekła! Ale akcja wyglądała jak z komedi! Do tej pory sie z tego śmiejemy! A moja babcia przez chyba miesiąc po tej akcji trzepala pościel przed spaniem! Ale wtedy był ubaw![/quote]
Masakra,ja to bym zawału dostała
My zagipsowałyśmy wszystkie dziury,połowa rzeczy wyniesiona i jakoś do niedzieli opękamy w tej wiejskiej chałupie,a co dalej zobaczymy, byle mi na głowę nie wlazła bo tego bym psychicznie nie wytrzymała
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ps. Madzia sper ciuszki we wszystkich kolorach teczy U mnie nie wiem jakim cudem ale dominuje blekit a tak nigdy za niebieskim nie bylam! Sama kupowalam nie wiele blekitu ale i szarosci granaty czy ziemne zielenie Ale podostawalam praktycznie same blekity. Jak robilam pranie to chyba dwa razy zalodowywalam sam blekit!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny korzystacie któraś może z tych dużych piłek pompowanych? podobno świetnie odciążają wałsnie kręgosłu...
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Akina : A co to za kosmetyki co piszesz ze sie nimi smarujesz? gdzie je kupujesz? A drogie sa? Bo ja uzywam perfecta mama, jak na razie nie mam rozstepow oby tak dalej
Aniu ja za ten balsam z pompką (są też w tubce) i masło do brzuchola zapłaciłam ok. 50 zł. w aptece. Pachną kakaowo,dobrze się wchłaniają i są mega wydajne,no i jako jedyne mnie nie uczulają. Jak dla mnie rewelacja.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ps. Madzia sper ciuszki we wszystkich kolorach teczy U mnie nie wiem jakim cudem ale dominuje blekit a tak nigdy za niebieskim nie bylam! Sama kupowalam nie wiele blekitu ale i szarosci granaty czy ziemne zielenie Ale podostawalam praktycznie same blekity. Jak robilam pranie to chyba dwa razy zalodowywalam sam blekit!
no właśnie dlatego je kupiłam, bo u mnie też jakoś tak beżowo- niebiesko się zrobiło w rzeczach dla Antka
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Wczesniej miasto...tym razem kupiłam sobie: dwie koszulki na szerokich naramkach (białą i różową) i koszulę do karmienia w biało-rózowe paseczki (teraz mam 3 i już chyba wystarczy) No i w drodze do samochodu na wystawie wypatrzyłam fajna bluzkę z długom rękawem dla Filipa
Od razu zabrał ja do taty bo jechał na weekend
Ale zanim pojechał do ojca-bylismy na zakończeniu roku szkolnego w szkole muzycznej
Ja idąc w ślady reszty dziewcząt-tez dzis chwyciłam za centymetr i mam tak samo jak Iwonka-równe 100cm słonica hahaha
Aga-serducho sama majznęłam z resztą fotę też (słit focia z rąsi )
S maruję sie na zmianę oliwka Johnsona w żelu i kremem przeciw rozstępom mamma mia z Ziaji Póki co-rozstępów brak i oby tak było do końca!!!
Ania31 u mnie w rywalizacji imion Natalia-Oliwia wygrywa to pierwsze... Koleżanka z podstawówki ma Oliwkę tyle,że te dziecko to nie Oliwka a Oliiiiiiiwa ma 6 lat a wygląda na 10.... niestety to wina mamy a nie jakies tam choroby :/ dziecko krótko i brzydko mówiąc-upasione :/
Dzięki papi za "uznanie" Ja lubię swoja niezależność i zdecydowanie. Dobrze mi z tym,że nikt mi niczego nie narzuca.....ale nie zawsze tak było. Prawda taka,że przykre doświadczenia pomogly stac mi sie tym kim jestem teraz......i wolalabym nie mieć takich wspomnien jakie niestety mam....
Teraz doczytałam post Magdy i to co pisała o swojej koleżance i jej mężu..... idealnie znam tą sytuację.....
mery75-witaj wśród wrześniówek
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze sie Wam pochwale...
Drugi wozeczek dla mojej coreczki. Tu tylko gleboki ale w zestawie mam jeszcze spacerowke a co tam.....za free to.przygarnelam
boze Iva jaki piękny, mi się tak strasznie podobają takie retro wózki... gdyby nie to że ja potrzebuje małego to na pewno bym wybrała coś w tym stylu... boski
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alivva napisał:
Jeszcze sie Wam pochwale...
Drugi wozeczek dla mojej coreczki. Tu tylko gleboki ale w zestawie mam jeszcze spacerowke a co tam.....za free to.przygarnelam
boze Iva jaki piękny, mi się tak strasznie podobają takie retro wózki... gdyby nie to że ja potrzebuje małego to na pewno bym wybrała coś w tym stylu... boski
No zgadzam się,jest pięęękny!