- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulinka dobrze ze podjelas dobra dla was decyzje! i ze jestes z siebie zadowolona!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Wierzę,że mała wbrew wszystkiemu urodzi się w swoim czasie i będzie slicznym i zdrowym bobaskiem n
Tak sobie myslę....może masz jakąś bliską kuzynkę,siostrę czy koleżankę która mogłaby sie do Ciebie na tą "chwilę" przeniesć? Cholera!!!! Jak mamy Ci stąd pomóc dziewczyno???
Ja od rana poprasowalam zaleglości moje i młodego,poodkurzałamp,pomyłam podłogi,obmylam drzwi,futryny,szafe w przedpokoju,łazienka,kuchnia,podłogi wymyte,kurze zniknęły. Trochę poprzestawiałam w sypialni tak,żeby wygodniej bylo jak mala się już pojawi.
Teraz leżę w hamaku i biore sie za książkę. Zabieram się ale najpierw trzeba notebooka odlożyc
Poniekąd odreagowłam okropny sen :/ obudziłam się zalana lzami...boshe skąd takie sny się biora w ogóle?????
ok znikam z książką...zajrze później
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Wlasnie wróciłam ze spaceru. Nad morzem bylam Strasznie gorąco dzisiaj u mnie!
Iva na szczęście to byl tylko sen! Ja tez je niestety często mam strach przed porodem w glowie robi swoje...
Paulinka dobrze ze zostałas w domu. Napewno w swoich czterech ścianach czujesz sie bezpieczniej niz w męczącej podróży
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jak bym chciala mieszkac juz sama ale jescze musimy troche poczekac.
Ale sie najadłam nalesnikow, pycha
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale sie zdenerwowałam, tesciowa mnie denerwuje, niestety mieszkamy razem. Niby chce dobrze ale wkurza mnie takim gadaniem, wyjdz na ogrod nie siedz w pokoju i tak wkolko, przecież gdybym chciala to bym poszla. cały czas jakies takie uwagi, albo robie nalesniki z truskawkami a ona oj jak drobno kroisz te truskawki po co tak? Bo ja tak lubie. Niby drobnostki ale to wkurza
Wiem co czujesz... ja nie mieszkam z rodzicami ale też mam takie suszenie głowy codziennie przez telefon; czy byłam na spacerze, co jadłam, czy się dobrze odżywiam, o której wstałam, a dlaczego tak późno... takie pytania padają od mojej mamy szlag mnie trafia nieraz...
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
tablica.pl/oferta/fisher-price-hustawka-...Tpn9.html#5f23049326
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva mam coś dla Ciebie
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
a huśtawka....fajna sprawa Iwonka docenisz jak mały będzie ważył już trochę i nie daj Boże będzie przyzwyczajony do noszenia
ja mam na razie cos takiego
tablica.pl/oferta/fisher-price-lezaczek-...#8457f6c3c4;promoted
po moim bratanku ale jak tatuś małej przywiezie jakąs taka wypasioną hustawkę to też się ucieszę Takie bajery może i wydaja się zbędne ale jak dzieciątko mało spi a wszystko w domu trzeba zrobic to bywa to zbawiennym bajerem
Moja przyjaciółka zobaczyla dziś mój drugi wózek i stwierdziła,że teraz może zachodzic w ciążę i rodzić bez względu na płeć bo wózek juz ma życzę jej dzieciatka a wózek na pewno ode mnie dostanie
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do tych linków co wyslalyscie uważam ze wszystkie takie bajery są by pomoc rodzicom gdy potrzebują wolnych rak zeby chociarz obiad ugotować lub gdy poprostu padają z sił ale nie by zastępować rodziców! Wszystko pewnie zalerzy od rodziców kiedy ich uzytkuja i w jakim celu! Jedni by pomoc sobie drudzy by sie wyreczyc! Ja osobiście mam cos w stylu tego co ty Iva i tez fisher price tylko inny model ale tez z możliwością przekształcenia dla większego dziecka! Moja znajoma ma to dla swoich córek i jedna ma juz cztery latka i nadal w tym siedzi czy na polu czy oglądając bajki! Ja osobiście uwielbiam rzeczy które służą na pare lat Ta pierwsza huśtawka która Ania przeslala ja osobiście nie kupię bo maluszka max 6 miesięcy można w tym hustac bo pózniej jest juz za mała! A zajmuje w domu duuuuzo miejsca a ze ja nie mam niestety za dużo przestrzeni w domu wiec dla mnie odpada! A ogadalam wkoncu ten filmik na YouTube który kiedyś jedna z dziewczyn wysłała o uspokajaniu niemowląt i tam polecają huśtawki No ale ja pozostaje przy lezaczku!
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Cisza jak makiem zasial bo padlo forum i dopiero teraz chyba zadzialalo.
Ja juz mam lezaczek-bujak, do pol roku pozniej cos sie wymysli, moze klasyczna hustawke ktora sie w drzwiach podwiesza?
Wczoraj dostalam siaty od bratowej z maleńkimi ubrankami dla Zosi i buty.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa