BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu #683141 przez iwonta_kg
Zwijam się z bólu i w bólach kładę się spać :( tak mnie blizna po cc napitala że normalnie ani siedzieć ani leżeć nie mogę. Nie wiem jak ja zasne dzisiaj :( w każdym razie dla was miłych snów i dobranoc. Do jutra.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683147 przez akina_zet
Melduje się po powrocie z wioski,wreszcie z dala od myszy :D

Dostęp do netu nadal mam ograniczony (ale Was podglądam),jestem rozdarta pomiędzy teściami a rodzicami,remont trwa i do domku nie mam jak wrócić :(

Jutro o 8 glukoza,trzymajcie kciuki by nic paskudnego mi tam nie powychodziło,bo chce jeszcze kiedyś zjeść loda :D

Igunia dziś spokojna,troszkę mnie to martwi :(

Iwonka Ty bidulo,mam nadzieję,że jednak uda Ci się zasnąć.

Spokojnej nocki dziewczyny!

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #683166 przez akina_zet
Dzień dobry :)

Od 4:30 nie śpię,burczy mi w brzuchu i mdli z głodu :( A badanie dopiero o 8! Mam nadzieję,że tam nie zwymiotuje dziś.
Igi obudziła się ze mną i podskakuje,pewnie też jest głodna :P
Jakoś nie mogę spać u rodziców,chyba się odzwyczaiłam od ich mieszkania.

Trzymajcie za mnie kciuki dziś,jeśli któraś z Was też musi zmierzyć się z glukozą dzisiejszego dzionka,to życzę powodzenia :)

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #683171 przez agamo
Hejka
Karolcia niewiele osób do nas przyjedzie bo jedynie moja mama i teście! Teście juz nam dolorzyli kaske na łóżeczko a mama powiedziała ze dolorzy do wozka wiec nic wiecej nie dostaniemy! Znajomi zadni nieprzyjada jakbyśmy byli w pl to napewno byłoby inaczej!

Monia Z jak dobrze ze juz bez myszy Szkoda ze jeszcze nie możesz wrócić do swojego mieszkanka ale napewno warto czekać!także zleci szybko zobaczysz!

Iwonka bidulo A cały czas cie boli ta blizna? Bo juz dawno nic o niej nie mowilas!

Nefeli super ze maz pomaga! I nie przejmuj sie jak coś będzie nie po Twojej myśli! A z obiadkami Moze tez kiedyś sproboje albo jedzcie cos na wynos na pare dni tez tak możecie wytrzymać! Neli napewno wytrzyma zobaczysz!

Eh a ja dzisiaj w pracy i jakoś dziwnie sie czuje! Niewyspana w dodatku jestem bo cos mnie brzuch pobolewal w nocy i biodro tez! :( oby dzien był dzisiaj ładny!

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #683184 przez karolcia1919
agamo- wybacz ale nie wiedzialam ze nie jestes w pl.

a tak wg to dzien dobry ;)
ja w drodze do pracy ....tzn mam na 9 ale jeszcze zajde do mamy na 2sniadanie heh;)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683196 przez kalina
dziendoberek:-)
a ja sobie wcinam mleczko i babke i nawet z lozka mi sie wstac nie chce. mala szaleje odkad sie obudzilam a i do momentu usniecia tez i coraz mocniej czuje. ja nie wiem co to za powera dostala wczoraj. az mnie juz brzuch wieczorem bolal. ale fajne uczucie:-)

akina szybko mina 2h. i mozesz isc na lody chyba ze bedziesz miec po badaniu uraz do slodkiego:-)

nefeli super ze maz pomaga. zawsze to troche odciazy.

iwonka dzis lepiej bidoku?

karolcia milej pracy

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683200 przez akina_zet
Wypiłam i na tą chwilę żyję,choć jakoś dziwnie po takiej dawce słodyczy się czuję :(

Kalinka ja to chyba na kabanosy pójdę a nie na lody,bo o słodkim myśleć nie mogę

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #683221 przez karolcia1919

11 lata 6 miesiąc temu #683222 przez Nubi
akina_zet napisał:

Wypiłam i na tą chwilę żyję,choć jakoś dziwnie po takiej dawce słodyczy się czuję :(

Kalinka ja to chyba na kabanosy pójdę a nie na lody,bo o słodkim myśleć nie mogę

Dobra robota, najgorsze chyba za Toba :blink: ja slodkie ruszylam dopiero wieczorem, a tymi kabanosami to smaka narobilas, chociaz propozycja sniadaniowa Kaliny jest rownie kuszaca, ciekawe co Karolcia zje na drugie śnia :P

agamo niech Ci po takiej nocy, dzien w pracy zleci jak z bicza trzasnal, tego zycze :)

Iwona pisz jak dziś Twoja blizna, pytałas lekarza co moze przyniesc ulge?

Schodze na sniadanie, takie smaki zrobiłycie ze nie wiem na co sie pierwsze rzuce :side:

Jestem mamAsią

11 lata 6 miesiąc temu #683240 przez MyMelange
Wrocilismy!! Jaka szkoda, ze tak krotko :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiem, ze mam wiejskie buciory, ale w nich mi najwygodniej hihi

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 6 miesiąc temu #683246 przez SerekWaniliowy
Dzień dobry dziewczynki i smacznego!

Też chciałam nadrobić zaległości przy jogurciku i kromalu i pół wylałam układając się do czytania w wyrku :angry: dobrze, że dziś pranie to prześcieradło odrazu wrzucę ;)

Poza tym incydentem to jestem we wspaniałym humorze, weekend całkiem przyjemny, dziś od rana słonko świeci i mam duuuużo do zrobienia i mąż zostawił mi wiadomość na rano. Lubicie Chrisa Rea? Bo ja bardzo a to jedna z moich ulubionych piosenek ale całkiem zapomniałam o teledysku i mąż właśnie mi go przypomniał :)

"oglądam ten teledysk i myślę sobie ze nasza Bogna tez będzie sie tak śmiesznie zachowywać" napisał :blush: jak ja go kocham za takie pierdy :side: a ja oglądam i mam nadzieję że On będzie takim tatą :lol: jeszcze ponad 2 miesiące a ja się tak rozmarzyłam.
"

Kiedyś słuchałam i oglądałam tego i widziałam siebie i mojego Tatę :) ależ życie było wtedy piękne! Nie mogłabym chyba marzyć o lepszym dzieciństwie ale dla Bogny... :)

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #683256 przez nike84
Dzień Dobry w ten słoneczny dzień :)
Wreszcie udało mi się doczytać te 140 postów, które naskrobałyście przez weekend :laugh: ale się rozkręciłyście ;)

Obudziłam sie dziś cała pokąsana przez komary :angry: Ale za to synek od rana harcuje w brzuchu, co mnie ucieszyło, bo przez cały weekend siedział tak cichutko, że zaczęłam sie już martwić.
Teraz czas na śniadanie, a z lodówki woła mnie jeszcze cały czas ciacho z galaretką i truskawkami :S

Miłego dnia. I życzę powodzenia wszystkim dziewczynom które muszą zaliczyć glukozę - mnie czeka to w sobotę :X

11 lata 6 miesiąc temu #683278 przez karolcia1919
Nubi napisał:
ciekawe co Karolcia zje na drugie śnia :P

a Karolcia zjadła bułeczki z twarożkiem i pomidorkiem :)

11 lata 6 miesiąc temu #683279 przez karolcia1919
Nubi napisał:
ciekawe co Karolcia zje na drugie śnia :P

a Karolcia zjadła bułeczki z twarożkiem i pomidorkiem :)

11 lata 6 miesiąc temu #683280 przez Alivva
Jak tam Monia??
Juz po sprawie wiec mozesz isc na polowanie kabanosa :D
Aga,Karola-przyjemnosci w pracy :-)
W wlkp dzis slonecznie od samego rana :-) grill sie uda wieczorkiem :-) a poki co,nie wiem co zjesc... chyba mam ochote na kanapke z salata,poledwica,serkiem,pomidorkiem i rzodkiewka :-) i kakaoooooo :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka