- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Dostęp do netu nadal mam ograniczony (ale Was podglądam),jestem rozdarta pomiędzy teściami a rodzicami,remont trwa i do domku nie mam jak wrócić
Jutro o 8 glukoza,trzymajcie kciuki by nic paskudnego mi tam nie powychodziło,bo chce jeszcze kiedyś zjeść loda
Igunia dziś spokojna,troszkę mnie to martwi
Iwonka Ty bidulo,mam nadzieję,że jednak uda Ci się zasnąć.
Spokojnej nocki dziewczyny!
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Od 4:30 nie śpię,burczy mi w brzuchu i mdli z głodu A badanie dopiero o 8! Mam nadzieję,że tam nie zwymiotuje dziś.
Igi obudziła się ze mną i podskakuje,pewnie też jest głodna
Jakoś nie mogę spać u rodziców,chyba się odzwyczaiłam od ich mieszkania.
Trzymajcie za mnie kciuki dziś,jeśli któraś z Was też musi zmierzyć się z glukozą dzisiejszego dzionka,to życzę powodzenia
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Karolcia niewiele osób do nas przyjedzie bo jedynie moja mama i teście! Teście juz nam dolorzyli kaske na łóżeczko a mama powiedziała ze dolorzy do wozka wiec nic wiecej nie dostaniemy! Znajomi zadni nieprzyjada jakbyśmy byli w pl to napewno byłoby inaczej!
Monia Z jak dobrze ze juz bez myszy Szkoda ze jeszcze nie możesz wrócić do swojego mieszkanka ale napewno warto czekać!także zleci szybko zobaczysz!
Iwonka bidulo A cały czas cie boli ta blizna? Bo juz dawno nic o niej nie mowilas!
Nefeli super ze maz pomaga! I nie przejmuj sie jak coś będzie nie po Twojej myśli! A z obiadkami Moze tez kiedyś sproboje albo jedzcie cos na wynos na pare dni tez tak możecie wytrzymać! Neli napewno wytrzyma zobaczysz!
Eh a ja dzisiaj w pracy i jakoś dziwnie sie czuje! Niewyspana w dodatku jestem bo cos mnie brzuch pobolewal w nocy i biodro tez! oby dzien był dzisiaj ładny!
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
a tak wg to dzien dobry
ja w drodze do pracy ....tzn mam na 9 ale jeszcze zajde do mamy na 2sniadanie heh;)
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
a ja sobie wcinam mleczko i babke i nawet z lozka mi sie wstac nie chce. mala szaleje odkad sie obudzilam a i do momentu usniecia tez i coraz mocniej czuje. ja nie wiem co to za powera dostala wczoraj. az mnie juz brzuch wieczorem bolal. ale fajne uczucie:-)
akina szybko mina 2h. i mozesz isc na lody chyba ze bedziesz miec po badaniu uraz do slodkiego:-)
nefeli super ze maz pomaga. zawsze to troche odciazy.
iwonka dzis lepiej bidoku?
karolcia milej pracy
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kalinka ja to chyba na kabanosy pójdę a nie na lody,bo o słodkim myśleć nie mogę
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
choć wolałabym świeże powietrze hehhe
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Wypiłam i na tą chwilę żyję,choć jakoś dziwnie po takiej dawce słodyczy się czuję
Kalinka ja to chyba na kabanosy pójdę a nie na lody,bo o słodkim myśleć nie mogę
Dobra robota, najgorsze chyba za Toba ja slodkie ruszylam dopiero wieczorem, a tymi kabanosami to smaka narobilas, chociaz propozycja sniadaniowa Kaliny jest rownie kuszaca, ciekawe co Karolcia zje na drugie śnia
agamo niech Ci po takiej nocy, dzien w pracy zleci jak z bicza trzasnal, tego zycze
Iwona pisz jak dziś Twoja blizna, pytałas lekarza co moze przyniesc ulge?
Schodze na sniadanie, takie smaki zrobiłycie ze nie wiem na co sie pierwsze rzuce
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiem, ze mam wiejskie buciory, ale w nich mi najwygodniej hihi
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Też chciałam nadrobić zaległości przy jogurciku i kromalu i pół wylałam układając się do czytania w wyrku dobrze, że dziś pranie to prześcieradło odrazu wrzucę
Poza tym incydentem to jestem we wspaniałym humorze, weekend całkiem przyjemny, dziś od rana słonko świeci i mam duuuużo do zrobienia i mąż zostawił mi wiadomość na rano. Lubicie Chrisa Rea? Bo ja bardzo a to jedna z moich ulubionych piosenek ale całkiem zapomniałam o teledysku i mąż właśnie mi go przypomniał
"oglądam ten teledysk i myślę sobie ze nasza Bogna tez będzie sie tak śmiesznie zachowywać" napisał jak ja go kocham za takie pierdy a ja oglądam i mam nadzieję że On będzie takim tatą jeszcze ponad 2 miesiące a ja się tak rozmarzyłam.
"
Kiedyś słuchałam i oglądałam tego i widziałam siebie i mojego Tatę ależ życie było wtedy piękne! Nie mogłabym chyba marzyć o lepszym dzieciństwie ale dla Bogny...
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Wreszcie udało mi się doczytać te 140 postów, które naskrobałyście przez weekend ale się rozkręciłyście
Obudziłam sie dziś cała pokąsana przez komary Ale za to synek od rana harcuje w brzuchu, co mnie ucieszyło, bo przez cały weekend siedział tak cichutko, że zaczęłam sie już martwić.
Teraz czas na śniadanie, a z lodówki woła mnie jeszcze cały czas ciacho z galaretką i truskawkami
Miłego dnia. I życzę powodzenia wszystkim dziewczynom które muszą zaliczyć glukozę - mnie czeka to w sobotę
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciekawe co Karolcia zje na drugie śnia
a Karolcia zjadła bułeczki z twarożkiem i pomidorkiem
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciekawe co Karolcia zje na drugie śnia
a Karolcia zjadła bułeczki z twarożkiem i pomidorkiem
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Juz po sprawie wiec mozesz isc na polowanie kabanosa
Aga,Karola-przyjemnosci w pracy
W wlkp dzis slonecznie od samego rana grill sie uda wieczorkiem a poki co,nie wiem co zjesc... chyba mam ochote na kanapke z salata,poledwica,serkiem,pomidorkiem i rzodkiewka i kakaoooooo