- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nie byłabym taka ostra w sądach, też uważam, że odpowiedniejsze dla maluszka są ramiona rodziców, ale wyobrażam sobie, że czasami nie sposób wciąż z nim być, poza samym tuleniem do zrobienia będzie masa obowiązków, choćby posiłki, pranie, toaleta czy nawet krótki odpoczynek. Sama nie mam takich kołysek jeszcze ale nie mam jeszcze wieeeelu rzeczyJak dla mnie to kolejny świetny drogi bajer ale zbędny... Taka bujawka jest dla rodziców którym nie chce się nosić dziecka na rękach i go pobujać w swoich ramionach nucąc jakąś melodię albo chociaż puszczając coś grającego z jakiejś maskotki...

Nubi ubranka dostałyście śliczne, no i te buciki

Iva diable! Czuję się oszukana przez Twój avatarek! To jakaś manipulacja była! Gdzie ten duży brzuszek? Wyglądacie ślicznie i najwyraźniej rośnie tylko Lusia

Agamogęba mi się śmieje, podoba mi się jak sobie dawkujesz pranie hehe
Iwonka a jak Twoje samopoczucie i blizna? Może podpytaj lekarza o to, może coś zaradzi, coś do smarowania da.
Akina ja zgrywałam bohatera przez pierwsze 40 minut po wypiciu aż do pierwszego odlotu a później to już tak jak Ty w gabinecie na mięciutkiej kozetce z girami uniesionymi i prywatną wachlującą

MyMelange a gdzie zostawiłaś brzuszek? Slicznie wyglądacie

Mery zdążymy i w miesiąc zorganizować wyprawkę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- biedroneczka39
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A wiec zacznę od tego ze nie doszło do morderstwa jak to się mówi miłość umie wszystko przebaczyć ale zła jestem dalej na niego.stwierdzilam ze faceci są fałszywi i manipulują nami kobietami np mój zaczol mówić jak bardzo mnie kocha i żebym mu obiecała ze się chajtniemy bo to jest warunek na drugie dziecko.a mnie wkurza jego "ze na wszystko jest czas" bo odkąd się oświadczył temat ślubu zamilkł a teraz przed porodem sobie przypomniał ze ma narzeczona i byłoby dobrze się chajtnac a tak na prawdę to się pewnie boi bo naszego sąsiada dziewczyna nieźle załatwiła urodziło im się dziecko mieszkali razem z 3miesiace a teraz ona zwisła dzieciakiem do innego gacha i tatuś nie moze nic zrobić bo byli bez ślubu dziecko nie uznane wiec zostaje mu sąd i testy dna a dziecko rośnie przez ten czas i to bez ojca.
Mój dzidziuś był taki spokojny ostatnimi dniami ze chciałam juz jechać do szpitala ze on nie rusza się tylko macica się ciągle stawia ale bez kopniakow lecz wczoraj mnie raz kopnol wieczorem myślicie ze to normalne?przez ostatnie dwa tyg był taki ruchliwy a teraz praktycznie cisza.martwi mnie to ale niw chce wpadać w panikę
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

jak samopoczucie ?? Pozdrawiam Cie serdecznie
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A co do nieobecności bliskich - zatopisz się w forum i wózki i te 4 dni zlecą jak z bicza strzelił

Witaj Biedroneczko

Mery ja mam troszkę piżamek bo dostaliśmy od kuzynki i poza tym łóżeczko, po szwagrze ach i jeden komplecik i ręczniczek z kapturkiem, który kupiłyśmy z mamą , ale nie pali mi się, teraz to tylko mieć pieniądze to żaden problem, 2 sklepy i apteka albo internet i wszystko gotowe

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Agus serku tak mi sie wydawało ze to jest niemożliwe z tymi 4 tys Myśle ze czasem ludzie wyolbrzymiaja by tylko przekonać kogoś do swoich racji! A swoją droga teściowa tez ma tupet zeby od was kasę brać! U nas nawet jak pożyczyć im na cos chcemy to mowy nie ma! A co do Bogusia hmmm następna planuje core! Ale mam świadomość ze będzie cieżko bo u męża same chłopaki a u mnie dwóch i ja jedna Wiec pewnie następny będzie Bogus choć nadal mam nadzieje ze Moze uda sie następna muszelka!
Iva No niedozdarcia jesteście! Ja ogólnie roweru tu nie mam bo niestety zbyt ruchliwe drogi tu są i nie ma gdzie pojedzic Ale w domu mamy rowery i duuuza puszcza niedaleko wiec tras rowerowych jest mnóstwo! Ale w tym roku nie miałam okazji by pojezdzic! Zreszta nie wiem czy by mi brzuch nie stał na drodze by chwycić kierownicę!

Monia Akina dzielna dziewucha! Wyniki napewno wyjdą dobrze!
Tak gadacie o jedzeniu i powiem wam ze mnie apetyt odszedł od kilku tygodni! Nie mam na nic ochoty! Obiady wciskam w siebie bo wiem ze muszę! Najchętniej to bym tylko cos przekasala! Jakieś owoce czy cos na słodko! Wiec wszystko inne jem bez smaku i apetytu! Chyba moj malutki zaczyna pokazywać co lubi! Stwierdziliśmy z mężem ze będziemy mieć przerabane z małym bo oboje jako dzieci byliśmy okropnymi niejadkami! Nic nie chcieliśmy jeść! Wiec będzie kolorowo!
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Iva ja na tej wsi to nawet telewizora nie mam ( ominęło mnie Opole), o sąsiadach nie wspominając. Nic tam nie ma, tylko łąki, jakaś rzeczka, drzewka i stary dom do rozbiórki

papi nie przejmuj się ruchami, mnie Jaś kopał już mocno i było nawet widać, a jak jestem na wsi to potrafi nie dać o sobie znać nawet 3 dni:) dzisiaj dopiero go poczułam znowu...przed chwilą

odnośnie facetów...Piotr wie, że jak coś będzie na tak z jego strony to ja zmykam, więc nie fika:) swoje za uszami ma, ale znowu kto też nie ma

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
promocjedladzieci.pl/category/kate/kate_kosm/
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
brakuje tu ciebie. pozdrowionka
- biedroneczka39
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
w poszukiwaniu wózka:
bardzo mi się ten podoba i gdyby nie cena to już bym go składała

allegro.pl/wozek-by-x-lander-navington-c...osi-i3322128735.html
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A propo ruchow z tego co czytalam to dzidzie jak maja mniej miejsca to sie uspokajaja... Moze poprostu nie ma sie o co martwoc i czas cisnoty nadchodzi?
Monika to dziwne ale chyba piszesz też o moim Piotrze

U mnie w gorach upał i przesiaduje to na tarasie w wiaterku, to w domu, Kalina Ty zrobilas mi takiego smaka ta drozdzowka ze muuuuuuuuusze zaraz zakrecic, nie wiem tylko jak w tym upale wytrzymam

Hej Biedronka, nie mialysmy okazji sie"poznac", jak wrocilas i bedziesz z nami gadać to sie nadrobi

Edit
ktoras z Was miala doczynienia z pieluchami wielorazowymi? bobolider.pl/pieluszki-wielorazowe.html
Czytam i wyglada zachecajaco ale nie mam "namacalnej"opinii.
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pogoda u nas jest przepiekna.
Ten wózek xlander bardzo fajny, tez mi sie podoba , ja kupilam xlandera uzywanego ale w bardzo dobrym stanie. dałam 900 zl. No moze nie malo ale wydaje mi sie ze sie oplacalo mimo wszystko.
dobra czytam dalej posty bo jescze nie wszystko nadrobiłam